annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
bana kumaş vermişti bende onu pantolon diktim .kumaşını geri istedi onuda verdim .
ilk fırsatta bana pis dedi.
altını ıslattığı için bebek bezi kullanıyor banyoda biriktirdi klozetin yanında .onlarıda attım .
lavabonun içine bardakları biriktirip üstünede tabakları atıp bardakları kırdı ses etmedim .sabah iki akşam iki sürekli neskafe içior. şeker hastası. cay şekerini kavonozla tepeye dikmiş krizi tuttuu sanırım .
yasabııırrrr.
Daha napacaktiniz. Allah korkusu yokmu bu kadinda.annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
bana kumaş vermişti bende onu pantolon diktim .kumaşını geri istedi onuda verdim .
altını ıslattığı için bebek bezi kullanıyor banyoda biriktirdi klozetin yanında .onlarıda attım .
lavabonun içine bardakları biriktirip üstünede tabakları atıp bardakları kırdı ses etmedim .sabah iki akşam iki sürekli neskafe içior. şeker hastası. cay şekerini kavonozla tepeye dikmiş krizi tuttuu sanırım .
yasabııırrrr.
cay şekerini kavonozla tepeye dikmiş krizi tuttuu sanırım .
annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
yasabııırrrr.
Geleceği görme yetiniz var sanırım... siz kesin böyle olmazsınız he he. Bana 10 saniye sonra hayatta kalacağınıza dair garanti verebilir misiniz? Ayrıca şunu da unutmayın... dünyanın en kötü insanı da olsa o sizin anneniz. Burda hiç tanımadığınız insanlara bu tarz bir anlatımla kendi annenizi bu şekilde tanıtmak nasıl bir tavırdır? Yaptım diye saydığınız onca iş sizin annenizin sizi karnında taşıdığı 1 saniyeyi karşılar mı merak ediyorum. Saygılar...yaşlı evet yangelip yatıyor sonuçta da pis demseydi.diğer kardeşlerimin evinde klozet yok hiçbiri kabul etmedi .bizdede 1 2 ay kalacak zaten .babam ölünce evlenmişti .o adamın yani kocasının cocukları bile babalarını kabul ediyolar annemi istemiy7orlar .gidecek zaten kısa sureliğine kalıyorda biraz daha tatlı dilli olamazmı bu yaşlılar .bizdemi böyle olacağız kiii.yok yok olmayızzzz
Altı bağlanacak kadar düşünemeyen bir kadının kaldı ki bu kişi anneniz ise pis demesine çok takılmayın derim. Zor da olsa o sizin anneniz. Gün gelecek içtiği nescafe bardağına bakıp annenizi hatırlayacaksınız ve aaahhh anacım olsan da bu bardağı kafamda kırsan keşke bile diyebilirsiniz. Annenizle geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin, ne derse desin boşverin... yorulmuşsunuz gerilmişsiniz belli. Azıcık dinlenin.annem bizde kalıyor .camaşırını yıkadım bulaşığını yıkadım .yemek yedi masasını temizledim .
yasabııırrrr.
yaşlı evet yangelip yatıyor sonuçta da pis demseydi.diğer kardeşlerimin evinde klozet yok hiçbiri kabul etmedi .bizdede 1 2 ay kalacak zaten .babam ölünce evlenmişti .o adamın yani kocasının cocukları bile babalarını kabul ediyolar annemi istemiy7orlar .gidecek zaten kısa sureliğine kalıyorda biraz daha tatlı dilli olamazmı bu yaşlılar .bizdemi böyle olacağız kiii.yok yok olmayızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?