• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis Genler

Gün aşırı duş almakta ne, koca adam en azından gün de birdefa duş alması gerek. Benim eşim hem sabah işe gitmeden ve akşam yatmadan duş alır bende öyle çocuklar da her akşam yatmadan yaz kış bu böyle.

2-3 aylık bebeğin ayağı kokarmı hiç ya olmaz öyle şey,14 aylıkkende kokmaz sizde problem var bence psikiyatriste falan gidin.Ergenliğe 1-2 yıl kala ter kokmaya başlıyor çocuklar.

Arkadaşlar neden konu sahibinin üzerine bu kadar gittiniz ben anlamadım. :/ Bebek cidden çok aşırı terliyor ve kokuyor olabilir, belki cidden bebeğinin hormonal ya da metabolik bir sorunu var. Hekim arkadaşlar var burada onlar benden daha iyi bilirler. "Bebekler annesine gül kokar, sen sorunlusun" demek olayı bilmeden bence çok doğru bir yaklaşım değil.

Her gün dus alamiyorum, yorgun oluyorum demekk nedir yaaa...
Sokagin tozu, pisligiyle ustunde nasil rahat ediyor? Hadi o rahat ediyo siz tertemiz yataginiza nasil kiyabiliyorsunuz?
Her aksam vucudunu yikasa deodrant kullansa 10 dakikasini alir hemde rahat rahat uyur

Evet guzel bir noktaya deginmişsin.Koku genetik oluyor maalesef ve seni anlayabiliyorum.Amcam onun kizi ve ogullari gercekten asiri kotu kokuyorlar.Girdikleri ortama yayiliyor kokulari.Of cok zor bir durum..Bebeginiz icin doktorunuza danisin daha kucuk oldugu icin cozumu vardir belki ama esin kv icin bisey soyleyemicem.Ancak tedaviyle duzelir cunku duş parfum deodorant o kötu kokulari gidermiyor :anne:
Bana da genetik gibi geliyor.Bizim ailede teri kokan pek bilmiyorum.Benim kokmam için banyo suremin çok uzaması gerekiyor.Giydigim tişört, atlet için ust uste terlemis ve kurumus olmasi gerekiyor.Ama kiminin tek terlemede kokuyor.Rolon da nadir kullanırım.

Karbonat duymuştum.Onu denesin.

Bu sıcak havada ter kokmamak mümkün mü ya, biri bana da desin, sabah alkşaö duş alıyorum, çocuklar da günlük duş alıyor, ama duştan çıktın bir saat idare ediyor anca, güneşe çıktığım ay gene başlıyor. Bir de sandalet giyiyorum ben, onun o deri kokusu çıkmıyormuş gibi geliyor yıkanınca bile, bana mı öyle geliyor bilemiyorum, eşime bir kaç kez sordum beni rahatsız etmiyor dedi ama kibarlığından mı acaba

Bence genetik birşey bu. Eşimde dediğiniz gibi herggün duş alır ve sabah işe gitmeden de alır ama yinede terler, Duş aldıktan bikaç saat sonra bile biraz sıcakta olsun terler :) Ben spor salonunda bile kıyafetimi, koltuk altımı ıslatcak şekilde terlemem ve leş kokmam.
Günlük hayatımda roll on, deo fılanda kullanmam. Parfum kullanırım o da koku bastırsın diye değil.

Yorumları okudum, daha da sasirdim..

El kadar bebeğin rahatsız edecek sekilde pis koltuğuna kesinlikle inanmiyorum. Fizyolojik açıdan bunun mümkün olmadığını düşünüyorum. Sorun psikolojik. Konu sahibi hanimda artık nasıl bi takıntı varsa, eşinin halinden dolayı önyargı olmuş bebeğini koklayıp kötü koktuğunu söylüyor. "pis genler" çocuğuna geçmiş mis... En azından bir Dr a git ve 14 aylık bebeğim pis kokuyor de, bak bakalım sana ne diyecek..

Kokuyorlar hanımefendi. Nıye kadının üstüne bu kadar geliniyor? Gayette berbat kokabiliyorlar bebeklerde, ya kokana denk gelmedınız yada bebekler sevımlı geldıgınden fılan o koku sızın hoşunuza gıdıyor olabılır ama ekşi ekşi feci kokan bebekler gördüm ki öyle kokudan öğüren, dayanamayan aşırı hassas bir tipte değilim.

Ya arkadaşlar ne çok üstüne gitmissin iz konu sahibinin eşi de kızı da kokuyor olabilir
Benim erkek kardeşim de kokar cok severim ama kokar yani
Soruna gelince Eşiniz kıl temizliğini düzgün yapsın kıl koku yapıyor
Ayrıca kokan dışarda çalışan birine iki günde bir dus az her gun yatağa gormeden once banyo yapsin hem nevresim çarşaf sorunu da azalır
Özellikle akşamları baharatlı yemek yemesin sucuktur salamdir uzak dursun
kızınız içinde aynısı her gece yatmadan dusa sokun ikisini hatta gün icindede saçını yikamayin ama vücudunu yıkayın kizin
Yatmadan pudralayin koltuk altını boynunu falan aklima gelenler bunlar

Herkese Merhaba,
Burnum çok iyi koku alır ve güzel kokulara karşı ilgim vardır. Çocukluğumdan beri ağız kokusu ter kokusu nefret etmişimdir ve hep kendime çok dikkat etmişimdir, parfümlere olan ilgim de çocukluktan beri var. Sırf ağzı kokuyo diyo ortaokulda bir arkadaşımdan soğudum, üniversitede başka bir kızdan ter kokuyo diye yavaştan arkadaşlığımı bitirdim...
Sevmediği ot insanın burnunda bitermiş ya hani. Eşim, kayınvalidem ve görümcem o kadar kuvvetli kötü kokuyor ki terleri. Girdikleri oda kokuyor resmen. Ve eşim iki güne bir banyo yaptığı halde böyle. Deotak (deodorant) sürdürüyorum zorla ama çoğu kez unutuyor veya üşeniyor. Kendilerine gelmiyor sanırım koku, aslında eşim farkında ama napayım her gün alamıyorum duş yoruluyorum diyor ama alsa bile gece uykusunda çok terliyor ve yine kokuyor. Ben bu durumdan şikayetçiyken şimdi bu pis genler benim yavrumda :KK43:
14 aylık kızım var ve pijamalarının yakası sapsarı. Gece terliyor ve kokuyor. Ayakları da kokuyor. Hemde 2-3 aylıktan beri kokuyor. Ya küçücük masum tatlı bebiş nasıl kokabiliyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum kızlar ya çok. Çaresi de yok bunun demi.
:KK43: :KK43: :KK43:

çok kınamışsınız demek ki zamanında..

Back
X