Pis kaynana...

Varya çığlık atasım geldi şu an
Gelip bide konu açmışsınız ağzınız yok mu sizin laf söyleyemiyor musunuz yahu?
Minicik bebeği şeker manyağı yapacaksınız yazık günah ya!
Ne demek emziği ağzına alıp sonra çocuğa veriyor? Ay lütfen fake olun ya bu konu gerçek olamayacak kadar iğrenç.

Ya bal tatlı tarzı seyler bır yasına kadar vermeyın dıyorlar cocugun dıslerının saglam cıkmamasına da neden olabılıyor bu sekılde acıklarsan belkı vazgecer birde o emzik olayı nedir ya igrenc gerçekten cocugun bagısıklık sistemi yeni olusuyor mıkroplara acık benım cocugum hasta olursa senden bılırım agızdan agıza tukuruk yoluyla en cok mıkroplar gecıyor anne dıyın gozunu korkutun belki işe yarar

Ve sende bunları bile bile sakincemi konuşmaya çalışıyosun? Olay çıkarırım. Allah korusun evladına mikrop bulaşınca söyliyceklerinin hiç bi anlamı yok. İğrenç ya. Kucağına vermesen ne olur. Açık açık söyle daha dişerni fırçaladığını görmedim bi daha görmiycem emziği ağzına soktuğunu de. Kusçam ya.

Zamanı gelince zaten ek gıdaları tadacak o bebek. Bazı insanların bu konudaki gereksiz acelesini anlamıyorum. Neyin telaşı bu? 3 aylıkken reçel verince boyu mu uzuyor o bebeğin? Emzik konusu ayrı iğrenç zaten.

Yahu boyle giderse bebek mikrop kapacak Allah korusun..

Kv ile ayni evde mi yaşıyorsunuz? Eger oyleyse bebegi korumaniz zor olur..

Eger yasamiyorsaniz eline verememek icin bahaneler uydurun..

Garanti bu kadının bir köy geçmişi var eskiden birinde ben de gördüm çocuğa emziği vermeden kendi ağzına alan....

y su koca koca insanlar emzigi aguza koymak ne demek. el kadar cocuk senin agzindaki mikroplari yutmak zorundami sinirleniyrm yaptrmayin Allah askina yaaaa

3 aylık bebek yaa.. doğru bildiğini sanıp ondan gram ödün vermeyen, sen bilmezsin ben bilirim kafasında bi kayanana tipi daha. Valla canım anlatsan da anlamaz, anlamış gibi yapsa da gizliden yapar yapacağını söyleyim. lütfen uzak tut bebeğini. O bebek senin, neyin doğru olup olmadığı kararı da senin. Buna saygı göstermiyosa sen de ona göre davran. artık çocuğu mu vermezsin, onu mu evden gönderirsin... Tabi eşini incitmeden lütfen

Hayir yani disini fircalasa nolur her halukarda agizdan agiza birsey verilmez. Yalniz birakma cocugu onunla. Iste bu yuzden cocugum dogdugunda kv ye baktirmayi dusunmuyorum

Çıldırırım ben bu kadınla. Burada tek tolere edebileceğim şey portakalı azıcık ağzına sürmesi. Ben doğduğumda da üzümü öyle dudaklarıma sürerlermiş. Ama reçel, pekmez falan asla ya. Şeker kazanı resmen. Hele emziği ağzına alıp vermesi... Of... Anneniz yok mu sizin? Gönderin şu kadını ya Allah aşkına 3 ay olmuş artık kendiniz bile bakarsınız kimse olmasa. Dayanılacak gibi değil.

Asla savunmak icin demiyorum. kayinvalidenizin yapma sebeplerini düşünüyorum.
Emzik olayini bir yerde okumustum.
Emziren annelerin kendi bebeklerinin bagisiklik sistemlerine karsi antikorlar ürettigini her ne kadar igrenc olsa da tükmuk süt bu konuda bebegi olumlu etkiledigini.tabi bunu insan kendi bebegine bile yapmaz. acikcasi zannetmiyorum yaladigim emzigi cocuga vermem.
(Cok eskiden belki böyle bir uygulama olup güya onu uyguluyor olabilir. Kendi annesi olmasini atliyor olabilir. Bazi geleneksel uygulamalarım bilimsel temellerini sonradan arastiriyorlar malum..)
Dedigim gibi kendim dahi yapmam.

O tattirma olayi zaten tamamen felaket. 5 ayliktan sonra da alisir yeni tatlara.. anneannem kardesime 40 cikmamisti daha üzümun suyunu dudaklarina sürmüştu. (Alerjisi varmis zaten normal bir bebekten cok daha fazla tepki vermisti vücudu)

Hele dis fircalamamasi faciasi :|

Kv her zaman mı sizinle kalıyor yoksa doğum için gelip hala gitmedi mi?

Eğer doğum için geldiyse siz veya eşiniz, uygun bir dille, bebek artık 3 aylık oldu, seni de yerinden yurdundan ettik, sen artık evine geç istersen vs diyebilirsiniz...

Ya da anlamıyor gibiyse, siz bi süreliğine ailenizin yanına gitmek istediğinizi söyleyin, siz gidince o da döner evine artık.

Eğer eşiniz bu konuda anlayış göstermiyorsa, sizinle birlikte olmak istediği zaman, annen duyar vs diye reddedin bi süre. Dayanamaz o zaman

Okurken midem bulandı ya . Sanırım cahil bi kaynanan var tutturur en iyisini ben bilirim diye. Kendi ağzına alıp küçücük bebeğin ağzına vermesi.daha sert uyar çocuğu eline çok vermemeye çalış.cahille uğraşmak çok zor ya

Çocuğun şeker hastası olur bu kadının elinde
Al çocuğunu verme isteyince bahane uydur
Eşine de durumu söyle sonradan tartışma çıkmasın ne iğrenç kadın ya
Evlerden ırak

Ağzına soktuğu emziği bebeğine vermesine izin verme. "al senin olsun, istersen ağzına, istersen başka yerine sok" de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…