- 5 Ocak 2016
- 48
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Littledaisy
-
Gönder şu kadını ... bnmde oğlum 7 buçuk aylik kv böyle bişe yapmadioğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden
Agzina birseyler vermesi yani tattirmasi iyi bisey cocuk ek gidaya gectigi zaman yabancilik cekmiyor tabi sadece tattiracak. Emzik konusuna gelince igrennccc.. bir daha yaparsa sert bir sekilde uyar hic affetme en nefret ettigim sey. Olmadi doktora goturduk cocuk mikrop kapmis anne bidaha agzina emzigi alip cocuga verme el kadar çocuk yapma bidaha de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?