- 8 Aralık 2014
- 180
- 123
- 303
- 36
- Konu Sahibi Littledaisy
-
Durumu esinle paylatin mi? Esin mudahale etsin. Emzigi kendi agzina alip vermek ne ya !!!!oğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden
ıyyk iğrençoğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden
Farkindayimcocugun 3 aylik oldugunun. Sen farkindamisin peki cocuga portakali yedirmiyor? Nesi gaz yapacak? Cocuk ek gidaya basladigi zaman diger yiyecekleri red ediyor sute alistigi icin anlayabildinmi demek istedigimi? Cahil oldugumu nerden anladin onu cikartamadim? konu sahibi Doktorum kizima 3 aydan sonra yiyecekleri sadece dudagina sur agzina tatgitsin ki ek gidaya gectiginde zorlanmasin demisti bende aynen o sekilde yaptim. kizim suan 11 aylik bu zamana kadar hic bir yiyecegi istememezlik yapmadi.. Deneyip denememek senin tercihin tabi ki sen annesisin.nesi iyi yahu çocuk daha 3 aylıkO çocuğun şuan sadece anne sütüyle beslenmesi gerek farkındasınız değil mi? Ek gıdaya geçmesine daha çok var. Ayrıca ek gıda portakal pekmez değildir. Verilen portakal çocuğun sağlığını etkiler en basitinden: gaz problemi. Bu kadar cahil olmayalım lütfen.
Ben de bi doktora soruyum bu konuyu, doktorun söylediyse vardır bi bildiği ama benim kaynana damlatiyodu ağzına bal verdiği bile oldu neyse o günleri hatırlamak istemiyorum tepkimi koydum tek bi damla bi şey veremez artık vermek istersem ben veriririm doktor onayıyla tabiFarkindayimcocugun 3 aylik oldugunun. Sen farkindamisin peki cocuga portakali yedirmiyor? Nesi gaz yapacak? Cocuk ek gidaya basladigi zaman diger yiyecekleri red ediyor sute alistigi icin anlayabildinmi demek istedigimi? Cahil oldugumu nerden anladin onu
cikartamadim? konu sahibi Doktorum kizima 3 aydan sonra yiyecekleri sadece dudagina sur agzina tatgitsin ki ek gidaya gectiginde zorlanmasin demisti bende aynen o sekilde yaptim. kizim suan 11 aylik bu zamana kadar hic bir yiyecegi istememezlik yapmadi.. Deneyip denememek senin tercihin tabi ki sen annesisin.
Hayir tabi ki damlatmasin sadece anne sutu almasi gerekiyor bal özellikle verilmiyor 1 yasina kadar. Sadece dudagina portakali sur mesela sadece tadini alsin bebegin yutacagi sekilde degil.Ben de bi doktora soruyum bu konuyu, doktorun söylediyse vardır bi bildiği ama benim kaynana damlatiyodu ağzına bal verdiği bile oldu neyse o günleri hatırlamak istemiyorum tepkimi koydum tek bi damla bi şey veremez artık vermek istersem ben veriririm doktor onayıyla tabi
Alakası yok ben kızıma ilk altı ay yalnızca anne sütü verdim hiç bi şey de tattırmadım. ek gıdaya geçincede hiç bi şey reddetmedi.eltim de sizin dediğiniz gibi yaptı çocuk şimdi hiç bi şey yemiyo. artı bünyesi alerjik olabilir öyle rastgele bi şey verilmemeli bi ürün verdikten sonra üç gün takip edilmeli. bu da benim dr umun söylediği. benim doktorum başka tatlara başlamak için acele edersen memeden uzaklaşır demişti.Farkindayimcocugun 3 aylik oldugunun. Sen farkindamisin peki cocuga portakali yedirmiyor? Nesi gaz yapacak? Cocuk ek gidaya basladigi zaman diger yiyecekleri red ediyor sute alistigi icin anlayabildinmi demek istedigimi? Cahil oldugumu nerden anladin onu cikartamadim? konu sahibi Doktorum kizima 3 aydan sonra yiyecekleri sadece dudagina sur agzina tatgitsin ki ek gidaya gectiginde zorlanmasin demisti bende aynen o sekilde yaptim. kizim suan 11 aylik bu zamana kadar hic bir yiyecegi istememezlik yapmadi.. Deneyip denememek senin tercihin tabi ki sen annesisin.
Sekerle seyleri tattirmak hic iyi birsey degil yanlis bilgilendirmeyin insanlari.Tattirmak Iyi birseyde emzik igrenc ya aa Ben daha cocuguma oyle bisey yapmadim yaptirmamda
oğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden
Farkindayimcocugun 3 aylik oldugunun. Sen farkindamisin peki cocuga portakali yedirmiyor? Nesi gaz yapacak? Cocuk ek gidaya basladigi zaman diger yiyecekleri red ediyor sute alistigi icin anlayabildinmi demek istedigimi? Cahil oldugumu nerden anladin onu cikartamadim? konu sahibi Doktorum kizima 3 aydan sonra yiyecekleri sadece dudagina sur agzina tatgitsin ki ek gidaya gectiginde zorlanmasin demisti bende aynen o sekilde yaptim. kizim suan 11 aylik bu zamana kadar hic bir yiyecegi istememezlik yapmadi.. Deneyip denememek senin tercihin tabi ki sen annesisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?