• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis koku

Banyoda yerde ve dus icerisinde giderler var ya koku oradan geliyor. Su dokunce koku gidiyor isterseniz bir deneyin. Birde duşun giderin hortum iclerinde yuvarlak bi aparat oluyormus kokuyu engelleyici bizde o yokmus onuda takinca eskisi gbi kokmuyor artik. Basit birseyse davayla vs ugrasacaginiza boyle cozum bulursunuz belkide.

Kokumatikler var, gidelere monte ediliyor. Hem suyun tek yönlü gidişini sağlayıp kanalızasyon taşması gibi durumları engelliyor hem de kapalı olduğu için koku gelmiyor.
Benim de zemin kat evim. Tüm giderlere taktık ve koku kesildi.

Tesisat malzemelerinin kalitesiz olmasindan ve isciligin kalitesiz olmasindan kaynaklaniyor.

Malesef 100 binlerce lira verip aldiginiz zamanr evlerinin cogu, sandiginiz kadar kaliteli malzeme ve iscilikle yapilmiyor.

Yapacak cok sey oldugunu sanmiyorum

Triblex değil triplex olacak o. Keşke o meblağdan biraz para ayırıp kitap alıp okusaydınız dilimizi de öğrenirdiniz. Koku konusunu da çözemezseniz belediyeyle de görüşebilirsiniz belki o bölgedeki evlerde genel bir altyapı problemi vardır. malum şehircilik yok pek bizde.
Ay biri bi kelimeyi yanlış yazinca hemen düzeltenler yok mu.. Gına geldi cidden sizden. Kitap mı yaziyoruz da bu kadar dikkat edelim. Herkes anladı mı? Anladi. Ne kadar abartiyorsunuz ya yok para ayirip kitap alip okusaydiniz falan sizene acaba?? Siz de son cümleye küçük harfle başlamışsınız cahil misiniz?? Noktadan sonra yeni cümleye büyük harfle başlanır azcik kitap okuyun.

Yani bu yaptığınız resmen ayıp. Cehaletinizde boğulun, sizi niye gerdi vs demek çok ağır değil mi? Ben de sizin eski mesajlarınıza bir göz gezdirdim 'birçok' bitişik yazılır birden fazla yerde ayrı yazmışsınız. 'Baya' yazmışsınız yine 'bayağı' yazmak yerine. Tamam forumda çok fazla yazım hatası yapanlar oluyor ama burada tek kelimeye takılıp bu kadar hiddetlenmeniz komik olmuş.

Asıl komik olan işsiz işsiz benim girilerimi okumanız kuzum. Not alsaydınız hataları tek tek madem o kadar boşsunuz işsizsiniz.

Asıl komik olan işsiz işsiz benim girilerimi okumanız kuzum. Not alsaydınız hataları tek tek madem o kadar boşsunuz işsizsiniz.
Bence işsiz olan tek bir harf yüzünden satırlarca yorum yazıp, konu sahibesini bir dövmediği kalan sizsiniz :) Ayrıca kötü bir şey yazmadığım halde beni işsizlikle itham etmeniz ve bu kadar gergin olmanız da çok tuhaf.

Back
X