Pisboğaz bakıcı devam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın da siz böyle çocuklarınıza gözü gibi bakan bi bakıcı bulmuşsunuz terliğimi giyme yemek fazla yeme filan. Çok gurur kırıcı olmuş muhtemelen yakında işi bırakır bu tedirginlikle sanmıyorum çok duracağını
Off size vallahi !! Yemek yedi diye mi Allah aşkına açın okuyun önceki konuyu!!

Calismak ve 2 cocuga bakici tutabilmek ve ustune eve kamera baglatabilmek bana cok luks geldi 🤔
Evet atanmak için sıra bekleyen milyonlar intihar eden yüzlerce insan varken atanıp bulduğu işten istifa eden daha lükste bence !! Hele ki asgari ücretle çalışan eşi ve ikiz bebesi varsa o insanın ! Haklısınız (!)

Vücudum cidden çok hassas ve gerçekten terlik ayakkabı gibi terin kaldığı giyeceklerde ön ben çok etkileniyorum..Hani başka terlik hiç olmasa zaten ben de giyme demezdim,olduğu halde olduğunu söylediğim halde giymesi germişti beni.
Yani bilmiyorum ben olsam terliği kıza verir kendim başka terlik alırım sanırım. Bi terliğiniz yoktur sanıyorum.

Ben sizi haklı bulmuştum yemek konusunda ama ben bu şekilde söyleyemezdim sanırım. Siz söylemişsiniz kız da öyle veya böyle devam ediyor. Çocuklarınız da mutlu. Bence artık bu konuyu sıkıntı yapmayın kendinize. Burada konuyu devam ettirmeniz bakıcınıza üzülmemize neden oluyor çünkü kızdan hala pisboğaz diye bahsediyoruz mesela. Çocuklarınızı emanet ettiğiniz birine ne siz bu kadar laf söyleyin ne de söyletin. Bunlar ister istemez sizin kalbinizi de karartır. Burdan da olumlu dönüt almayacaksınız bu sefer bence kızacaklar size. Bu işler böyledir :) Akışa bırakın artık.

Merhaba herkese bakıcı problemimizi bilenler bilir,geçen hafta açmıştım konuyu,pisboğazlılığı ve gözüme batan bazı davranışları vardı,onları da anlatınca herkes kızı derhal kovmamı çocuklarımı (ikiz 2 yaş çocukları) kreşe vermemi önerdi,lakin kızın herşeye,bazısı mantıksız olsa da,cevabı oldu.Biz de şuan için evin her yerine kamera takarak çare bulduk,çünkü çocukların 3. Bakıcısı ve ilk defa birini sevdiler,diğer ikisi 2-3 gün geldi ancak bu kızı daha ilk günden çok sevdiler...Kızın eksilerini artılarını yazdım bazı artı durumları çocuklarım için daha avantajlı olduğu için kalması daha mantıklı geldi..Misal uyanınca terleyip terlememiş mi kontrol etmesi,soğuk İçecek meyveyi bile yedirmemesi,onlarla oyun oynarken gerçekten yaratıcı davranıp zaman öldürmeye çalışmaması (ilk ikisinin gözü sürekli saatteydi ve çocuğu anlamak yerine hep direktif vererek kendi istediklerini yaptırıyorlardı) bunlar da beni caydırdı..Kızmayın lütfen kameralardan yönlendirme de yapabiliyorum,yani yapmasını istemediğim bişey oluyorsa ortamda,anında,uyarıyorum (bugün çorbaya ekmek doğradı doğramamasını sadece çorba içirmesini söylemem gibi) Bu şekilde bir müddet devam edeceğim..
İlk konuda bahsettiğim asıl olayı (evde yiyecek içecek adına herşeyi silip süpürmesi) anlattım uyardım fazlasıyla dikkatli artık yemek dışında hiçbir şey yemiyor tadına bile bakmıyor bu da biraz üzdü beni açıkçası..Söylememem mi gerekiyordu acaba diye.
(Yaptığı açıklamalardan birkaçı,Terliğimi giymeni istemiyorum,şahsi hiçbir şeyimi kullanma,misafir için olanları gösterdim,o da sizinki hafif basarken çok ses çıkarmıyor,çocuklar da uykudan uyanmamış oluyor diye giyiyorum dedi,çocuk tükürdü mü benim fotoğrafıma yoksa sadece küstüm mü dedi,küstüm lafını biz hiç kullanmayız dedim,o da aslında ben bazen beni dinlemediklerinde küstüm diyorum,o da sizin fotoğrafınıza bakarak küstüm dedi sadece..Dedi kız)
Çantasına koyup götürüyor olabilir yiyecekleri diyenler olmuştu öyle olsa çocukların doğumgünü magnetlerini görünce benim gelmemi bekleyip benden istemezdi sanırım(yaklaşık 20 adet kalmıştı) Çünkü fazla fazla vardı alsa anlamazdım da..
Tamaam,bana uyar:kahve:

Yani bilmiyorum ben olsam terliği kıza verir kendim başka terlik alırım sanırım. Bi terliğiniz yoktur sanıyorum.

Ben sizi haklı bulmuştum yemek konusunda ama ben bu şekilde söyleyemezdim sanırım. Siz söylemişsiniz kız da öyle veya böyle devam ediyor. Çocuklarınız da mutlu. Bence artık bu konuyu sıkıntı yapmayın kendinize. Burada konuyu devam ettirmeniz bakıcınıza üzülmemize neden oluyor çünkü kızdan hala pisboğaz diye bahsediyoruz mesela. Çocuklarınızı emanet ettiğiniz birine ne siz bu kadar laf söyleyin ne de söyletin. Bunlar ister istemez sizin kalbinizi de karartır. Burdan da olumlu dönüt almayacaksınız bu sefer bence kızacaklar size. Bu işler böyledir :) Akışa bırakın artık.
Terlik bir örnek..birçok sevmediğim davranışı vardı ancak şu kanıya vardım,özeniyor o yüzden evet kapattım bende..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X