• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisiciğim Şaşkın kayıp..

neslim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
78
0
36
Edirne
Merhaba canlar..
Şaşkınım henüz 1 yaşına yaklaşmış dişi bir sokak kedisiydi .. Abim onu getirdiğinde mini minnacıktı . Annesi bırakmış açlıktan ölmek uzereydı..
Kısısrlaştırmadık oda anneliği tatsın diye.. Evdee yemeğini yer balkonda uyur arada sokakta gezinir seslendiğimizde gelirdi daha önce hiç böylesi olmamıştı 5 gündür gitti gidiş o gidiş gelmedi.. Mahallede aramadığım yer kalmadı .. Artık basına kotu bir şey geldiğinden korkmaya başladım burada gunlerdır yağmur var acaba bir yeremi saklandı dıyorum ama gelirdi.. Nolur çimi ferahlatıcak bir şeyler söyleyin daha once basına boyle bir şey gelen var mı? Sonucu ne oldu .. Gelmesi için gece gündüz dua ediyorum lutfen yardım edin..

oyyy pisicikk :25::25: bizim mahallede de vardı bi pisicik beslerdik arada bi kaç gündür göremiyorum meraklanıyorum bende ama kediler arada bir bulundukları mekanı terkeder sonrada geri gelir bunu 12 sene evinde kedicik bakmış biri söylüyorum umarım gelir,belki biride alıp götürmüştür yada bi çapkın pisicik kandırmıştır kötüsünü düşünmek istemiyorum

Canım eskiden ben de sokak kedileri besliyordum,minnoş vardı bitane yaşlı bir kediydi çok uzun süre bakmıştık ona,bir gün kayboldu her yeri aradık yok,her gün dua ediyordum gelsin diye her gün arıyorduk,çok zaman geçti öldü sandık artık 1 ay olmuştu neredeyse..bir sabah baktım minnoş dönmüş ne kadar sevinmiştim :66::66:..senin kedinde döner inşallah canım

Canım oturduğun yerde sokak kedilerini besleyen insanlar var mı onlara sor en iyi onlar bilir bulursun inşallah tez zamanda

Merhaba canlar..
Şaşkınım henüz 1 yaşına yaklaşmış dişi bir sokak kedisiydi .. Abim onu getirdiğinde mini minnacıktı . Annesi bırakmış açlıktan ölmek uzereydı..
Kısısrlaştırmadık oda anneliği tatsın diye.. Evdee yemeğini yer balkonda uyur arada sokakta gezinir seslendiğimizde gelirdi daha önce hiç böylesi olmamıştı 5 gündür gitti gidiş o gidiş gelmedi.. Mahallede aramadığım yer kalmadı .. Artık basına kotu bir şey geldiğinden korkmaya başladım burada gunlerdır yağmur var acaba bir yeremi saklandı dıyorum ama gelirdi.. Nolur çimi ferahlatıcak bir şeyler söyleyin daha once basına boyle bir şey gelen var mı? Sonucu ne oldu .. Gelmesi için gece gündüz dua ediyorum lutfen yardım edin..

Canım içini ferah tut bizimde oglumuz 5 gün boyunca gelmemişti endişeni korkunu anlıyorum insanın evladı gibi oluyor herkesten çok seviyorsun bizim artık her dakika agladıgımız biran çıktı geldi yavrumuz kediler arada yapıyor böyle yagmurdan dolayı saklanmış olabilir dişi oldugu için erkekler sıkıştırmış olabilirler köşeye herzaman azgın oluyor bu hayvanlar bizim kedimizden biliyorum erkek bizimki.İnşallah bu kandil gününde güzel haberlerle gelirsin bulmuş olursun yavrunu gerçekten bu duyguyu tatmayan anlayamaz seni ben çok iyi anlıyorum canım :25:

Çiftleşme döneminde olabilir, benimkisi birkaç gün sonra geri gelmişti.

oyyy pisicikk :25::25: bizim mahallede de vardı bi pisicik beslerdik arada bi kaç gündür göremiyorum meraklanıyorum bende ama kediler arada bir bulundukları mekanı terkeder sonrada geri gelir bunu 12 sene evinde kedicik bakmış biri söylüyorum umarım gelir,belki biride alıp götürmüştür yada bi çapkın pisicik kandırmıştır kötüsünü düşünmek istemiyorum

Canım ınsallah oyledır bende oyle umut edıyorum . Sağolun ıcımı bıraz olsun rahatlattınız geldıgı gun ılk buraya yazacagım guzel haberlerı verecegım kızımla fotoğrafımızı koyacagım :)

Canım içini ferah tut bizimde oglumuz 5 gün boyunca gelmemişti endişeni korkunu anlıyorum insanın evladı gibi oluyor herkesten çok seviyorsun bizim artık her dakika agladıgımız biran çıktı geldi yavrumuz kediler arada yapıyor böyle yagmurdan dolayı saklanmış olabilir dişi oldugu için erkekler sıkıştırmış olabilirler köşeye herzaman azgın oluyor bu hayvanlar bizim kedimizden biliyorum erkek bizimki.İnşallah bu kandil gününde güzel haberlerle gelirsin bulmuş olursun yavrunu gerçekten bu duyguyu tatmayan anlayamaz seni ben çok iyi anlıyorum canım :25:

Amin canım amin sagolun valla o benım canımın bır parcası gibi oldu ..

Canım eskiden ben de sokak kedileri besliyordum,minnoş vardı bitane yaşlı bir kediydi çok uzun süre bakmıştık ona,bir gün kayboldu her yeri aradık yok,her gün dua ediyordum gelsin diye her gün arıyorduk,çok zaman geçti öldü sandık artık 1 ay olmuştu neredeyse..bir sabah baktım minnoş dönmüş ne kadar sevinmiştim :66::66:..senin kedinde döner inşallah canım

Ah keske oyle olsa razıyım yeterkı basına bır sey gelmesın kuzumun.. Her zaman umudu kaybetmemek lazım çok tesekkur ederım yuregıme su serptiniz .. tatlı kk uyelerı

Benim de bir kedişim vardı, bazen 2-3 ay görmezdim sonra çıkar gelirdi :34: Bir de yavru bir kedişim vardı, bir gece onu rüyamda gördüm araba ezmişti rüyamda ve bir daha göremedim onu :26: sanırım o gün ölmüştü ve ben gece rüyamda gördüm :5:

Hayvanlar annelik duygusunu bilmezler öncelikle bu düşüncenizi değiştirin..

Büyük ihtimal kediniz kızan döneminde olduğu için çiftleşmeye gitmiştir, kısırlaştırırsanız kaçma sorununu çözersiniz..

Çok defa 5 gün, 1 ay gibi sürelerle kaçan kediler gördüm, başıma birşey gelmediği sürece geri dönecektir, dua edelim bişey olmasın, üzmeyin kendinizi lütfen..

Geri geldiğinde de muhakkak kısırlaştırın..

ben warım.en fazla gdp 1 gün gelmezdi.2 tane kedimi bu yuzden kaybettm ben.Ölmediyse ewi bulur gelir.ama kısırlasrmak tek cozum.onun her dısarı cıkısnda ölümü göze alysn dmektis.o kaybolma acsni bilirm.saatlerce sokaklarda kedimi ismyle cagrırdm.millet bna deli gozuyle bakardi.umarım ewine geri dner.cık dsarı gezdgi yerleri ismiyle bgr.seni duyar gelr belki canım.

Canım ınsallah oyledır bende oyle umut edıyorum . Sağolun ıcımı bıraz olsun rahatlattınız geldıgı gun ılk buraya yazacagım guzel haberlerı verecegım kızımla fotoğrafımızı koyacagım :)
ben ben ! benim başıma geldi :) şimdi gülüyorum ama oğlum paşam kayıpken her gece ağlıyordumaçmı vs? diye tüm hayvan siteleri blokları vs resim paylaştım, her yere fotolu ilan astım site site dolaştım..yok yok yoktu...paşa da kısır değildi ve evimizin çok uzağında kaybolmuştu ev kedisiydi sokağa hiç çıkmamıştı babam onu vet'e götürürken bi anda fırladı gitti.. tam 60 gün sonra okadar ara tara ortada olmayan kediciiğim binanın önünde belirdi miyauvv diye:) oğlum paşaaaaaam dediğimde bi koşup gelişi vardı ki sevinçten ağladım,rahat ol yani he sonra havalar ısındı paşa efendi evde asla durmak istemiyor bende tasma taktım telefo numaram yazıyor şimdi dışarıda diğer kedilerle oynuyor koşturuyor ,mama götürüyorum yiyor ama eve getirince kendini parçalıyor çıkayım diye e çokta mutlu bende ses etmiyorum havalarda güzel,endişe etme geri gelir;)ve pet arkadaşa falan bak kedi bulanlar orda yayınlıyor;)

Bulundugumuz yer öyle bilinçli insanların yasadıgı bir yer değil küçük bir ilçe edirnenin kesan ılcesi. yani cıkıp aradıgımda sokaklarda neyi kaybettiğimi sorduklarında aglayarak kedim diyince oo kedi için mi .. diyorlar yani insanlar oyle cok onemsemıyorlar maalesef.. Arabayla carpsa ınıp bakmaz bıle neye carptıgına.. 1tane kopegımı oyle kaybettım ama eger olseydı ölüsünü görürdüm dıye dusunuyorum.. Kısırlastırsaydık keske demiyor değilim.. Hepinize teşekkürler .. Eğer özlerse gelir zaten hıcbırsey tutamaz onu bır sekılde kacar ve gelir. :2: :nazar:

Back
X