Doğuma Hazırlık pişik kremi şampuan vs

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
arkadaşlar dün bebeğim için alışverişe çıktım herşeyini tamamlıyım die bu sırada mothercare in setini gördüm içinde sabunu losyonu banyo köpüğü şampuanı ve pişik kremi var fiyatıda indirim nedeniyle yarıyarıyaydı aldım ama sonra kararsız kaldım sizce morhercarein ürünleri kalitelimidir?? kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim

merhaba, ben sadece islak mendilini kullandim ve cok memnun kaldim diyemem. sampuan ve kremleri icin sebamed urunlerini kullaniyorum.

canım bende kısmetse ekim sonu kasım başı anne olucam ...

bize tavsiye edilen bübchen..

bi bak derrim...

yani ben ondan aldım ..

Ben de internetten SebaMed ürünlerini sipariş verdim, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.

ben de uzun araştırmalar sonucu mustelanın setini aldım kızlar kullanan arkadaşlar özelikler yenidoğan için şampuna ve pişik öneleyici krem konusunda çok memnun olduklarını söylediler.

kızlar bende mothercare'in setini aldım. grı çanta içinde. ilk şikayetim türkçe açıklamaların olmaması.madem ithal mal Türkiye de satılıyor, herkesin anlayabileceği açıklamalarının da olması gerekir bence. 1 ay sonra kullanacağım kısmetse. ama internete bir yazdım bu ürünlerin içinde kanser yapıcı madde olan "paraben" varmış. kafam karıştı :S

paraben maddesi malesef bir çok üründe var ve zararlı diye biliyorum. ben sebamed aldım. pahalı ama iyi olsun istedim. İnşallah kullanmak nasip olur

Arkadaşlar Mothercare ın setinden bana da kayınvalidem görümcem almış iki set oldu hatta. görümcem çok titizdir bu konuda kendi kızı için de öyleydi çok araştırmıştı ama mothercare seti daha çok 2 aylık 3 aylıkken falan daha iyiymiş. yeni doğduğunda kullanmak için kesinlikle MUSTELA öneriyorlar. ben ondan aldım. tabi kullandıkça görücez her ürün her bebeğe uymayabilir deneyip görücez.

dalini pek önermiyorlar. arkadaş da tüm setinden almış sonra araştırdı kullanmaktan vazgeçti. başka bir ürün aldı. iyi araştırmak gerekiyor. kullananlar daha iyi bilir tabi

mustellanın içinde kanserojen madde olmadığı için genellikle doktorlar onu öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…