pişik :((((

ben krem falan kullanmıyorum.ıslak mendil acaip pişik yapıyor en markalısı en markasızıda aynı.bebeğimin altını ılık nemli bez parçası ile temizliyorum diyeceksiniz pamuk neden kullanmıyorsun pamukta tahriş ediyormuş ondan 3 gün anneme kaldım orda sürekli ıslak mendil kullandım bebeğimin altı yandı pişti eve gelip normal yöntemime devam ettikten sonra hemen düzeldi.altını ıslak bezle silince başka temiz bir bezlede kuruluyorum.böylece hiçbir krem kullanmama gerek kalmıyor.

ben krem falan kullanmıyorum.ıslak mendil acaip pişik yapıyor en markalısı en markasızıda aynı.bebeğimin altını ılık nemli bez parçası ile temizliyorum diyeceksiniz pamuk neden kullanmıyorsun pamukta tahriş ediyormuş ondan 3 gün anneme kaldım orda sürekli ıslak mendil kullandım bebeğimin altı yandı pişti eve gelip normal yöntemime devam ettikten sonra hemen düzeldi.altını ıslak bezle silince başka temiz bir bezlede kuruluyorum.böylece hiçbir krem kullanmama gerek kalmıyor.
haklısın arkadaşım asıl pişik yapan ıslak mendiller
bende iki kızımdada kullanmadım dışarı çıkarken küçük bi kutunun içine temiz suyla ıslatılmış pamuk hazırlıyodum ıslak mendil kadar pratik oda
anneler bikere ıslak mendili kendinizde deneyin nasıl canınız yanıyo farkedersiniz
zeytınyagını vücudunun her eyrıne masaj yaparak sürüyorum haftada 1 kez..yumuşacık oluyor.kızım..

zeytinyağı hercilde iyi gelmiyo ne yazıkkki
benim küçük kızım cildi çok tahriş oldu zeytinyağından
ama gerçekten dediğin gibi kullanabilen yumuşacık olyo doğal nemlendirici

size en uygun bütçeli ve 1 kerede geçiren mucizevi şey vazelin... bende hherşey kullandım ama vazelin kadar işe yaramadı kesinlikle deneyin anlıcaksınız.bebişlerinizi ılık suyun içine biraz bebe yağı koyun ve altını önce bunla silin bi bezle iyice kurulayın ama yavaşca sonrada vazelin benim kızın nerdeyse poposu açılıodu 1 kerede tamamen geçirdi geçmiş olsun...

Gecenin bu saatinde bu konuyu bulup yazmamın nedeni; "sakın yenidogan bebeğinizin cildine zeytinyağı sürmeyin, çünkü cilt bariyerini bozarak cildi daha savunmasız bir hale getiriyor" diye siz anneleri uyarmaktir. Ben de ilk çocuğuma dogumundan itibaren daha doğal, kimyasal değil diye zeytinyağını ısıtıp güya asidini aldıktan sonra kullandım. Şimdi yavrumun cildi çok hassas. Hemen kaşınır, alerji olur Vs . Bebek bezlerinden sadece 2 pahali marka kullanabildim ve asitli yiyecekler yediginde hep poposu filan pisik oldu. Tuvalet egitimiyle bunlardan kurtulduk ama simdi kizim biraz sicaklayip terlese bile cildi kasiniyor :( Çok pişmanım ve bir anne olarak çok vicdan azabı çekiyorum. 2. Bebeğime doğal içerikli bir cilt nemlendirici losyon alıp kullandım. Her banyodan sonra değil, sadece cildinin kuruduğunu hissettikce sürdüm. Pisik daha olmadan desitin surdum. Dikkat pisikli bebege desitin surerseniz cildi cok yanar ve aci verir. Travazol krem cok az surulebilir.Şimdilik bir sorun yok çok şükür.

Her bebeğin farklı. Biz pişik olmadık hiç. Düzenli bezini değiştir, havalandır bir kaç dk. Yazın ıslak havlu kullanma, yıka. Sudocream kullanıyorduk ilk daha sonra cok katı akışkan gelmediği için bepanthol ekstra koruma ya geçtim.:anne: Eğer isilik olursa da kaşınır vs pütürlü birşeyler çıkarsa trosyd krem işe yarıyor.

Aloe Vera Baby Pişik Kremi %40 Aloe Vera içerir ve Yaraya karşı koruma saglayarak cildi besler Hassas ve kızarmış cildi rahatlatır

Back
X