pişik :((((

tesekkur ederim ilginc bi yontem.benimde kisizimin kendiliginden olusuyor arada pisil.birde bunu deniyeyim krem yerine.
:1hug:a.s.

valla ben bu pişik sıkıntısını 2 ay çekenlerdenim denemediğim bez,krem kalmadı hangi doktora gittiysem ayrı krem verdi hepsini denedim çaresizlikten birtek dermatoloğun verdiği bi borik pomat %5 eczanede hazırlatılıo krem ii geldi yani azaltmıştı çünkü bizimki artık yaraydı hemde kocaman en son hemşirenin biri uyurken yüzükoyun çevir bezini arkadan aç poposu açık kalsın diğer tarafları örtceksen ört dedi hakikaten süper geldi şimdi ne zaman poposu kızarsa yüzükoyun uyutuyorum yarım saat 1 saat açık kalıo uyanıncada nivea sürüyorum yani benim kurarıcılarım başta açık kalması,sonra borik pom.,birde nivea oldu umarım çabuk atlatırsınız biz çok çektik bilirim oğlumla beraber bende ağlıodum

Ben her türlü kremi kullandım ama arko krem kalsik tüptekinin üzerine tanımam. Sürekli kullanıyorum, kızım 1.5 yaşında bir kere bile pişik olmadı. Ablam iki çocuğuna da arko kullandı. Hem çok da ucuz, Yğlı olduğu için kakasını da rahat yapıyo. Kabızlık sorunu da hiç yaşamadı. Ben her altını değiştirmemde sürüyorum. Herkese tavsiye ederim. Çok memnun kalırsınız.

ben de hametan ve zeytinyağı ile geçirdim pişiğini.
ama asıl etkili olan zeytinyağı sanırım.
nişastayı hiç duymamıştım. yani kuru toz gibi nasıl sürülür ki. bir nevi pudra gibi sanırım da Hand_E nişastanın paketini açar açmaz demişsin de. yani yeni paket olacak. eskidikçe etkisi mi kayboluyor. yoksa paket eski açılmışta olsa işe yararmı? bir de buğday ya da mısır nişastası farkediyor mu?

sebebim_ask arkoyu sürdükten sonra tekrar silip kuruluyormusun poposunu, yoksa öyle yağlı şekilde bezini kapatıyormusun.
denemek lazım. ama zeytinyağı da çok etkili gerçekten.

ben de hametan ve zeytinyağı ile geçirdim pişiğini.
ama asıl etkili olan zeytinyağı sanırım.
nişastayı hiç duymamıştım. yani kuru toz gibi nasıl sürülür ki. bir nevi pudra gibi sanırım da Hand_E nişastanın paketini açar açmaz demişsin de. yani yeni paket olacak. eskidikçe etkisi mi kayboluyor. yoksa paket eski açılmışta olsa işe yararmı? bir de buğday ya da mısır nişastası farkediyor mu?

sebebim_ask arkoyu sürdükten sonra tekrar silip kuruluyormusun poposunu, yoksa öyle yağlı şekilde bezini kapatıyormusun.
denemek lazım. ama zeytinyağı da çok etkili gerçekten.
Hiç silip kurutmuyorum, öylece bağlıyorum. Ama gerçekten tavsiye ederim. Hem etkili hem de ucuz tüpü 1 TL. Şimdiye kadar kızım hiç pişik olmadı. En iyi kremleri de kullandım ama hiçbirinden arko kadar memnun kalmadım.

valla oğluşumun poposu birazcık kızardığında bende zeytinyağı sürüyorum oğlum 5.5 aylık e havalarda malum,çok şükür daha hiç pişik olmadı,bi kaç kez ishal olmasına rağmen yaniiii zemuszemus

Merhabalar size Avalon markalı bebek pişik kremini öneririm. 100% organik sertifikalı mükemmel bir ürün. Bu markayla Almanyadaki akrabam sayesinde tanışmıştım ve şu anda türkiyeyede getirildiğini öğrendim. Ben yeni bebeğimin tüm ihtiyaçlarını bu markanın ürünlerini kullanarak gideriyorum. Size de kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim

valla emin ol kesin çözümm NİVEA da.. doktorumda öyle söylüyor.. bende çok memnunumm bir kez pişik oldu uzun yoldaydım biraz fazla beklettimm kremi iki kere sürdüm ve hiç bişey kalmadı şimdide kızarınca hafif sürüyorum o kadar..

canım bende tavsiye üzerine arko tüp krem kulladım ve gördüm ki boşuna pahalı kremlere para vermişim üstelik de hiçbiri işe yaramadı...en kötü kızarıklıkları bile geçiriyor hemde poposu yumuş yumuş...

Merhaba kızlar,
bizim dktorumuz alt kremi olarak üç ilacın karışmını kullanmamızı tavsiye etti ve çok şükür şimdiye kadar bir problem yaşamadık.Medacassol,bepantene plus,tyrosid.Ayrıca cok pişikler içinde her ihtimale karşı evde sudocrem bulunduruyorum.Gecen sıcaktan gıdısının altı pişmişti sudocremi surdugum gibi sabah birşeyciği kalmadı çok şükür.

ne krem ne baska bısey ...ben cok cektım pişikten çareyı su sekılde buldum..
lutfen deneyın...
ıslak mendıllerı ılık suyla yıkayıp bebeğinizin altını oyle sılın...
ben boyle cozum buldum tavsıye edıyorum

kizlar o islak mendillerin yagli mendil olanlarida var en iyisi o hic pisik yapmiyo yagli oldugu icin poposunu sildikten sonra tekrar krem sürmeyede gerek kalmiyo ama türkiyede varmi bilmiyorum.ben ogluma hep yagli mendil kullandim poposunun bir kere bile kizardigini bilmem.tavsiye ediyorum.

şimdiye kadar hiç pişiğimiz olmamıştı ama ek gıdalara geçince idrarı asitlendi pişik olmaya başladı

ben bepanten kullanıyorum oldukça işe yarıyorrr

arkadaşlar bizzat denedim pişiğe en iyi gelen şey zeytinyağı hemen geçiriyor.100 100 geçiriyor tavsiye ediorum.vereliniortak

Back
X