Piskolog benim eşim destek oluyor o konuda
Böyle davranan bir psikologun tek danışanı sensindir sanırım!Piskolojik destek eşim veriyor zaten hani bana kızıyor kendini bu denli üzme diye
Evlenebilmişsin ya o yeter.allahtan belanı mı istiyorsun? Bir de kilolu hâlinle.hemen olmuyor muşmuş sevsinler derdinizi.2 sene önce de bekarım, evlenemiyorum diye ağlıyordunuz. şimdi de bunu mu çıkardınız başınıza.eşiniz kızmakta çok haklı.bırak olmasın ya kendi hâlin bile perişan bir de bu hayata başkasını getiremiyorum diye üzülüyorsun.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o kadar yıprandım ki 2 yıllık evliyim bebek istiyoruz olmuyor 2 tane kıstım var hangisiyle baş edemem bilmiyorum kiloluyum nasil kilo verecek bilmiyorum kendimi köşeye sıkışmış gibiyim iyi değilim vücudumda strese giriyor bugün sabah midem bulanıyor koştum test yaptım ama nafile yok kedimi sigaraya veriyorum çok içiyorum napicam ben bu psikolojiden nasil çıkcam bilmiyorum
Ne diyorsunuz hanim efendi nasil kelimeler böyle ben buraya gelipde beni lincleyin diye yazmıyorum üslubuna dikkat et AA şu konuşmalara bak sen önce nasil konuşulur terbiyeni öğrende gel tamammiEvlenebilmişsin ya o yeter.allahtan belanı mı istiyorsun? Bir de kilolu hâlinle.hemen olmuyor muşmuş sevsinler derdinizi.2 sene önce de bekarım, evlenemiyorum diye ağlıyordunuz. şimdi de bunu mu çıkardınız başınıza.eşiniz kızmakta çok haklı.bırak olmasın ya kendi hâlin bile perişan bir de bu hayata başkasını getiremiyorum diye üzülüyorsun.
Kız kudurtma makinesi yine mesaidesin hee ağzından bak damlıyor.Evlenebilmişsin ya o yeter.allahtan belanı mı istiyorsun? Bir de kilolu hâlinle.hemen olmuyor muşmuş sevsinler derdinizi.2 sene önce de bekarım, evlenemiyorum diye ağlıyordunuz. şimdi de bunu mu çıkardınız başınıza.eşiniz kızmakta çok haklı.bırak olmasın ya kendi hâlin bile perişan bir de bu hayata başkasını getiremiyorum diye üzülüyorsun.
UymayınNe diyorsunuz hanim efendi nasil kelimeler böyle ben buraya gelipde beni lincleyin diye yazmıyorum üslubuna dikkat et AA şu konuşmalara bak sen önce nasil konuşulur terbiyeni öğrende gel tamammi
Allah aynı derdi sizede versin insallahda görürüm ben sizi nasil bişeymişEvlenebilmişsin ya o yeter.allahtan belanı mı istiyorsun? Bir de kilolu hâlinle.hemen olmuyor muşmuş sevsinler derdinizi.2 sene önce de bekarım, evlenemiyorum diye ağlıyordunuz. şimdi de bunu mu çıkardınız başınıza.eşiniz kızmakta çok haklı.bırak olmasın ya kendi hâlin bile perişan bir de bu hayata başkasını getiremiyorum diye üzülüyorsun.
Allah razı olsun sizden gerçekten ben zaten toparlandim buradaki yazan birkaç arkadaş sağ olsunlar bana yardımcı oldular kendime geldim zaten ben ama bu kadar kötü kalpli olunmazyaKız kudurtma makinesi yine mesaidesin hee ağzından bak damlıyor.
Teşekkür ederimUymayın
Merak etmeyin ben kendime geldim ağlayıp sizlanacagima kendimi toparlamaya karar verdim kilo vericem ayakta duracak yıkılmak yokBöyle davranan bir psikologun tek danışanı sensindir sanırım!
Sizden allah razı olsun kendime geldim ben kendime getirdiniz noluyo dedim kendime bakarakSabah bir kalkayim kilo vermiş olayım,hemen hamile kalayim,etraf temizlenmiş olsun vb şeyler sadece rüyada olur . Eğer gerçekten bir şeyler değişsin istiyorsanız cabalamakısınız.
Benimde fazla kilom var ama veremiyorum neden çünkü tembellik , yapıp sürekli şikayet vetmek daha kolay geliyor,aksiyon almak için gerekli olan gücüm yok.Yatmak ve havadan bir şey elde etmek istiyorum ama cııık olmuyor.
Hemen bir spor salonuna yazılın evde olmaz o iş, hayatınızı düzene sokun, sağlıklı beslenin.Sureklu adama dert yanıp durmayın bir süre sonra o da sizden sıkılacak onun gözünde sürekli şikayet eden ama gerekli çaba göstermeyen biri olacaksınız.......
Sizden allah razı olsun kendime geldim toparladımkilo vererek tabii ki. öncelik kilo vermek olsun sağlık düzeldikçe bebe de gelir. kilolu hamile kalmak daha da zorlar. sağlıksız hem bebek için.
o kadar gençsiniz ki önünüzde uzun bir yol var. mutlaka bebişiniz olur sıkıntı yoksa pcosla hamile kalan milyonlarca kadın var. milyonlarca kadın geçmişten beri pcos. bunun önüne geçilmesi gerek sadece.Sizden allah razı olsun kendime geldim toparladım
Sen de beddua etme beAllah aynı derdi sizede versin insallahda görürüm ben sizi nasil bişeymiş
Geri tövbe ettim zaten Allaha havale ettim bi anda sinirle söyledim sonra pişman oldum ben allahima bıraktımSen de beddua etme be
Peki aferinGeri tövbe ettim zaten Allaha havale ettim bi anda sinirle söyledim sonra pişman oldum ben allahima bıraktım
İstesen sen de evlenirsin niye evli insanlara laf sokuyorsun de bakayımEvlenebilmişsin ya o yeter.allahtan belanı mı istiyorsun? Bir de kilolu hâlinle.hemen olmuyor muşmuş sevsinler derdinizi.2 sene önce de bekarım, evlenemiyorum diye ağlıyordunuz. şimdi de bunu mu çıkardınız başınıza.eşiniz kızmakta çok haklı.bırak olmasın ya kendi hâlin bile perişan bir de bu hayata başkasını getiremiyorum diye üzülüyorsun.
Eee öyle değil mi ama.ben anne edasıyla hafif kızarak tavsiyede bulundum.bence daha etkili oluyor.çok da kötü birşey yazmadım.illa herkes canım cicim diyerek mi tavsiye verecek.kızan da lazım.İstesen sen de evlenirsin niye evli insanlara laf sokuyorsun de bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?