Piskolojik olarak yiprandim

Evlenebilmişsin ya o yeter.allahtan belanı mı istiyorsun? Bir de kilolu hâlinle.hemen olmuyor muşmuş sevsinler derdinizi.2 sene önce de bekarım, evlenemiyorum diye ağlıyordunuz. şimdi de bunu mu çıkardınız başınıza.eşiniz kızmakta çok haklı.bırak olmasın ya kendi hâlin bile perişan bir de bu hayata başkasını getiremiyorum diye üzülüyorsun.

Son düzenleme:
Ne diyorsunuz hanim efendi nasil kelimeler böyle ben buraya gelipde beni lincleyin diye yazmıyorum üslubuna dikkat et AA şu konuşmalara bak sen önce nasil konuşulur terbiyeni öğrende gel tamammi

Kız kudurtma makinesi yine mesaidesin hee ağzından bak damlıyor.

Allah aynı derdi sizede versin insallahda görürüm ben sizi nasil bişeymiş

Kız kudurtma makinesi yine mesaidesin hee ağzından bak damlıyor.
Allah razı olsun sizden gerçekten ben zaten toparlandim buradaki yazan birkaç arkadaş sağ olsunlar bana yardımcı oldular kendime geldim zaten ben ama bu kadar kötü kalpli olunmazya

Sizden allah razı olsun kendime geldim ben kendime getirdiniz noluyo dedim kendime bakarak

Sizden allah razı olsun kendime geldim toparladım
o kadar gençsiniz ki önünüzde uzun bir yol var. mutlaka bebişiniz olur sıkıntı yoksa pcosla hamile kalan milyonlarca kadın var. milyonlarca kadın geçmişten beri pcos. bunun önüne geçilmesi gerek sadece.

Benim eşim ağır bir kaza geçirdi ve ben stresten kilo aldım bir baktığımda 90 kiloları geçmişim boyun 163. Nasıl ya dedim. Oğlumu emziriyordum. O zamanlar aralıklı oruçtan haberim yoktu. Sosyal medyada da o kadar takılmıyorum tabi. Kendim önce günde sadece 2 kere yedim, ekmeği şekeri tamamen kestim. Sonra kilo vermem durunca haftada bir kere sadece günde 1 kere yiyordum. Günde 15bin adım atıyordum oğlumu kanguruya koyarak. Sonra pandemi girdi ama hiç bırakmadım. Evde yürüyordum. Derken 1 senede hiç usanmadan 52 kiloya düştüm ama daha zayıf duruyordum hiç sarkmadım. Sonra ortanca oğluma hamile kaldım. Ben hamileyken çok kilo alırım. 80e yakındı doğurduğumda. Sonra yine verdim. Ve kızıma hamile kaldım kızımda da 80 kiloya çıktım. Şimdi 3 günlük lohusayım inşallah yine vereceğim.
İnsan isterse yapamıyorum edemiyorum yok yani.
Bir yerden başlayın.

İstesen sen de evlenirsin niye evli insanlara laf sokuyorsun de bakayım

İstesen sen de evlenirsin niye evli insanlara laf sokuyorsun de bakayım
Eee öyle değil mi ama.ben anne edasıyla hafif kızarak tavsiyede bulundum.bence daha etkili oluyor.çok da kötü birşey yazmadım.illa herkes canım cicim diyerek mi tavsiye verecek.kızan da lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…