• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pislik bir Abi B-:(

Kendi ailesini sürekli aşağlıyan , 6 ay önce tanışıp nişanlandığı kızın ailesini sürekli şaha kaldırıyor.

Tamam tabiki koruyacak bir şey demiyorum . Ama 30 yıllık ailesini niye aşağlıyor .

Gelin bizimle gezmeyecemiş.

Dışarıda eski püskü kıyafet giyecemiş .Kapalı kız zaten. Sadece ona giyinecekmiş .

Hediye kapalı şık buluz aldık . Yok çok şıkmış giyemezmiş .

Ben kendi ailemi korumaya çalıştığımda .. Ben onları kıskanıyormuşum . Falan filan işte . Zaten uzakta birbiri bir şey görmedim ki

Ama en ağırı ise beni sevemezlermiş benimle erkekler sadece Sİ............. için evlenirmiş .İAbim bana bunu dedi . Yazıklar olsun .

farkındaysan nişanlısını şaha kaldırmıyor.
kızı YERİN DİBİNE BATIRIYOR dışarıda gezmesin, sokakta eski kıyafet giysin diyerek.
???? :26:

Biliyor mu ki acaba , belki kabullenmiştir kendisi de tüm bunlar ı.. . o da belki akrabalar içinde bulunmayı tercih etmiyor .?

Ben abin bunları kıza da yansıtıyor diye düşündüm. Ama sen de emin değilsen, belki de numara yapıyordur, köprüyü geçene kadar hoş tutuyordur kızı. Kız kabul etse de, ailesi kabul etmezdi bu kadarını bilseler diye düşünüyorum ben. Yok, haberleri var da kabul ediyorlarsa akıllarından zorları var demektir. Sizin kendi akrabalarınızla güvenip de karısını görüştürmeyen adam, onun tarafına hiç güvenmez, hiç görüştürmez ileride. Aman aman, evlerden ırak... :19:

anlattığın seylerı anlamadım ama son laf bı abıden geliyosa,kan bağınızdan şüphe duyarım!

lafa bak sen! ana baban yok mu,ona bu lafları yedırecek.!

farkındaysan nişanlısını şaha kaldırmıyor.
kızı YERİN DİBİNE BATIRIYOR dışarıda gezmesin, sokakta eski kıyafet giysin diyerek.
???? :26:

laf ettirmiyor onların bazı hatalarına karşı da ..

öyle giyinmesini istemesi onu sevdiğinden korumasındanmış ... kimse ona bakmasınmış... tek abime güzel görünsünmüş ... tek onun olsunmuş... ..

Bir abi bunu diyebilir mi ya?
Bir haber okudum kız uyurken abisi hamile bırakmış.
Bu abiler kafayı yemiş iyiki abim yok.
İğrenç. Evlenip gitsin bir an önce pislik herif.

Ne? Oha, çüş.. Hamile mi birakmis? Nasil ya? Kiz nasil uyanmamis? Bu nasil oluyor ki? Bence kötü abiler cok istisna. Bende 3 abi var Allahim basimdan eksik etmesin diyorum. Onlar benim canim kiymetlim her seylerim, annem babam bile oldular. Onlara gittigimde sarilip opmeler, her gün aramalar. Abilik cok guzel bence.
Ama konu sahibi size gelecek olursak o pisikle agiz dalasina girmeyin. Bu abi olamaz. Daha dogrusu insan olamaz. Edepsiz, insan bacisina bunu der mi ya.? Namus kavrami olmayinca böyle oluyor demekki.... Allah hidayet versin ne diyim...

Bak inanmayabilirsin ama bu tür şeylere Büyü yapılıyor. Kuzenimin başına geldi, ordan biliyorum. Annenle bi hocaya gidin, anlarlar onlar zaten varsa. bi dua okutun. :nazar:

Ne? Oha, çüş.. Hamile mi birakmis? Nasil ya? Kiz nasil uyanmamis? Bu nasil oluyor ki? Bence kötü abiler cok istisna. Bende 3 abi var Allahim basimdan eksik etmesin diyorum. Onlar benim canim kiymetlim her seylerim, annem babam bile oldular. Onlara gittigimde sarilip opmeler, her gün aramalar. Abilik cok guzel bence.
Ama konu sahibi size gelecek olursak o pisikle agiz dalasina girmeyin. Bu abi olamaz. Daha dogrusu insan olamaz. Edepsiz, insan bacisina bunu der mi ya.? Namus kavrami olmayinca böyle oluyor demekki.... Allah hidayet versin ne diyim...

Ya yemeğine uyku ilacı kattı, ya da kız korkup birşey diyemedi bilemiyorum :50:
Allah herkesin yüreğine merhamet nasip etsin..

Tuhaff...Igrenclik abidesi bir abi... O nasil kelimedir.. insan kiz kardesine herkesden cok saygi duyar. Benim iki abim var biri 8 digeri 5 yaş buyuk benden. Her zaman hem cinsleri hakkinda kendimi korumam icin benimle ark. Gibi konusmuslardir. Bugun haberlerdede gordum abisinden hamile kalmis diye... igreniyorum bu tur haberlerden. Sanirim benim abilerim cennetlik....

Samsung Mobile'den gönderildi...

bir abi bu lafı kız kardeşine nasıl söyler.Allahım ilk çocuğum kız asla bir abisi olmayacak.Benim de abim var çok agresif yanında huzur bulamıyorum artık öyle gitmiyorum pek yanına.Evlerine giderim haberli mutlaka bir yere gidecek olurlar ben onları mı ziyarete geldim evlerini.Tavrımın farkında dert yanmaya başlamış.Canını sıkma koy tavrını zamanla anlar hatasını inşaallah diyecem ama o son kelimeyi ben asla affetmezdim

Tabiki karısı da namusu ama onuda koruyacak.

Bende otobüs dolmuşlarla geziyorum . Ama karısı gezmeyecemiş

Benim namusum önemsiz onun için ..

Onlara araba alacakmışız . Ben otobüsle gezsem de olurmuş. Karısı otübüse binemezmiş taciz ederlermiş .Ben önemsizmişim. YA BU NASIL BİR ZİHNİYET BUNUN NASIL BİR AÇIKLAMASI OLUR ...
Ben onu insan olarak bile görmüyorum. Ailemizin cezası kendisi malesef.

Abinin zihniyetine göre "kadın erkeğin kölesi olmalı"
Bir laf vardır zevkler ve renkler tartışılmaz diye eğer kıyafetin rengine de koca karar verecekse o kızın varlığının amacı son cümlede sana sarf ettiği şey o zaman:ssz: Kadın cinsinin sadece kendine hizmet amaçlı var olduğunu düşünen odunlardan biri "abin"
Ben olsam kızın ailesiyle konuşur ve olanları söylerdim bakın biz sizi ve kızınızı beğendik istedik ama oğlumuz böyle diye tabii direkt değil eşe dosta haber salarak. Çünkü ailesi sonra size de çemkirebilir

Tabiki karısı da namusu ama onuda koruyacak.

Bende otobüs dolmuşlarla geziyorum . Ama karısı gezmeyecemiş

Benim namusum önemsiz onun için ..

Onlara araba alacakmışız . Ben otobüsle gezsem de olurmuş. Karısı otübüse binemezmiş taciz ederlermiş .Ben önemsizmişim. YA BU NASIL BİR ZİHNİYET BUNUN NASIL BİR AÇIKLAMASI OLUR ...
Ben onu insan olarak bile görmüyorum. Ailemizin cezası kendisi malesef.

Birak canim evlenince görecek anyayi konyayi. Merak etme. Boylelerinin sonu pek iyi olmuyor...

abinin icinde insanlik yok maalesef..bu yuzden 3 vakte kadar gorurler gunlerini..evlenince gercek yuzunu disari cikaracagi icin hic merak etme...

Sormayın neler çekiyoruz . Evliliğine , düğüne , evine bir katkısı yok . Birde bize terslenmeler , aşağılamalar ...

Sadece evlenip başımızdan gitsin diye bakıyoruz .

Ama şuursuzca kötü konuşuyor .

Ve o laftan sonra bende tepki gösterince sende o yüzden evleniyon galiba dedim . Dayak attı.

Hahaaa çok iyi bir cevap vermişsin tebrik ederim dışarıda eski püskü giydirip evde süsleyecekse evet aynen o yüzden evlendiği çok bellii

Çıksın gitsin karısıyla ne hali varsa görsün takma

Abinin psikolojik sorunları var sanırım :ssz:o nasıl abi yahu size karşı hareketini geçtim nişanlısına tavrı nedir :53:

Back
X