- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi magiccball
-
18ime yeni girdim ama ailenin tek cocuguyum bu simariklik o yuzdendir abilerim ablalarim.
takıntı dediğin şeyler bilemiyorum ki bizim kuşağın bu kadar imkanları yoktu.şimdiki nesil çok ileriden gidiyor bunu göze alarak bu kadar çocuksu davranmış olman garibime gitti. 18 yaşında olduğunu yazmışsın.Yanlis anlamayin ama sizinde takinti yaptiginiz birsey olmadi mi? Tabi elestirmek her yasta kolay oluyor ama tabi bu kadar basit elestirilere de karsilik vermek istemiyorum. Barbielerimle odamdan saygilar,sevgiler :))
Neye dayanarak söylüyorsunuz? Yanlis anlamayin kizmiyorum sadece merak ettimO çocuğa burnu kaf dağında diyorsun ama belliki senin burnun da onunkinden aşağıda değil.
Hakaret anlaminda degil. Kendini bu kadar begenen bir insanin aslinda begenilecek bir tarafi olmadiginin bir savunmasidir bu :) Iyi bir ders cikardim gercekten. Ben sadece orda degil ki her yerde simarik tavirlar sergilerim belki yanlistir belki de degil bunu bilemeyiz goreceli bisey sonucta. Sadece gururumu kirdi belkide onun intikamini almak istemisimdir. Ama su an bana da cocuksu geldi. Uzuldum evet ama bir kac gune gecebilecek bisey belkide bilmiyorumtakıntı dediğin şeyler bilemiyorum ki bizim kuşağın bu kadar imkanları yoktu.şimdiki nesil çok ileriden gidiyor bunu göze alarak bu kadar çocuksu davranmış olman garibime gitti. 18 yaşında olduğunu yazmışsın.
Mesela ne tür şımarık hareketler yaptın ki?
Bu tür şeyler seni karşı tarafa şirin göstermez laubali gösterir sadece. Çocuk bakmış onun nabzına göre değilsin yaklaşmamış. Suç mu? Seni kullandı mı, iyi niyetini mi suistimal etti? ne paylaştınız da neyin intikamından bahsediyorsun?
bir de dış görünüşüne hakaret ediyorsun insanın.
18yaş kaç?
pişma etmişsin zaten adamı ,yüz verdiğineArkadaslar hoslandıgım bir cocuk vardı. Basta bana acıldı ama ben kabul etmedim. Daha sonra o cocuk kuzenimin arkadası oldugundan kuzenimle beraber o cocukla bulustuk,oturduk,sohbeti ettik falan. Ben cocuktan hoslanır gibi oldum. En son bulusmamizda biraz fazla sımardım farkında olmadan sımarık hareketler falan yapmısım iste. Cocukla bir kez daha bulustuk o olaydan sonra kuzenimde var tabi. Kuzenim sevgilisini aldi gittibiz basbasa kaldik yanima bile gelmedi. Eve gelince mesaj attim soguk konustu daha sonra biz seni fazla simarttik heralde dedi. Tabiii ben delirdim.. Simdide onun canini yakmak istiyorum. Ya cirkinin biri laf aramizda bütün arkadaslarim sen ona fazlasin diyor. Tip icin elestirmiyorum olan bu sadece. Sizce pisman etmek icin ne yapmaliyim? Bu arada burnu kaf daginda olan biri.
pişma etmişsin zaten adamı ,yü
Dobra olayim derken saygisiz olmayalim :)pişma etmişsin zaten adamı ,yüz verdiğine
beğeni de görecelidir aynen senin şımarık tavırlarını göreceli olarak gördüğün gibi.Hakaret anlaminda degil. Kendini bu kadar begenen bir insanin aslinda begenilecek bir tarafi olmadiginin bir savunmasidir bu :) Iyi bir ders cikardim gercekten. Ben sadece orda degil ki her yerde simarik tavirlar sergilerim belki yanlistir belki de degil bunu bilemeyiz goreceli bisey sonucta. Sadece gururumu kirdi belkide onun intikamini almak istemisimdir. Ama su an bana da cocuksu geldi. Uzuldum evet ama bir kac gune gecebilecek bisey belkide bilmiyorum
Bilmem belkide yasadigim seylerle alakali olabilir insan psikolojisinin derinine inmek gerekiyor.Ben sizi anlayabiliyorum hatta inanin hakli da oldugunuzu dusunuyorum su saatten sonra yapmam gereken nedir?beğeni de görecelidir aynen senin şımarık tavırlarını göreceli olarak gördüğün gibi.
bu da övünülecek bir şey değil aslında. 18 yaş için geç bir kavram bunu kavraman açısından.
bu saatten sonra bu çocuk odaklı bir şeyler yapacağına kendine çeki düzen ver.Bilmem belkide yasadigim seylerle alakali olabilir insan psikolojisinin derinine inmek gerekiyor.Ben sizi anlayabiliyorum hatta inanin hakli da oldugunuzu dusunuyorum su saatten sonra yapmam gereken nedir?
Belkide oyle ben cocuk odakli sormamistim cocuga odaklanan sizsiniz su an. Olgunlasmanin boyutu nedir ki veya nasil olgunlasilir bu konuda yardim istemistim, siz yanlis anladinizbu saatten sonra bu çocuk odaklı bir şeyler yapacağına kendine çeki düzen ver.
5 yaşındaki çocukları bile anaları dizginliyor şımarıklık iyi bir şey değil diye.
şımarıklık nedir ki? neden olur insan?
ailesi verdiği eğitimin dozunu kaçırmış, çocuk zıvanadan çıkmıştır. adı şımarık oldu, son derece komik.
kendine zarar verirsin başka kimseye değil.
Nasil yani? Bu kadar isabetli bir tahmini neye dayanarak yaptiniz?tahmin ettiğim gibi...
bu konudan örnek vereyim. biri sana ilgi duyduğu zaman kendini prenses gibi hissedip olanca kaprislerini çekmesini bekleme, zira çekmemiş de. herkesin her an seninle ilgilenmesini beklemek de aynen böyle.Belkide oyle ben cocuk odakli sormamistim cocuga odaklanan sizsiniz su an. Olgunlasmanin boyutu nedir ki veya nasil olgunlasilir bu konuda yardim istemistim, siz yanlis anladiniz
Bu dedikleriniz simariklik degil saygisizlik siz olayi yanlis kavramissiniz. Ki hayatmin hic bir doneminde yapmadigim,hoslanmadigim seyler. Kaprisliyim evet bunu kabul edebilirim ama ona karsi oyle birsey yaptimmi bilmiyorum, farketmedim daha dogrusubu konudan örnek vereyim. biri sana ilgi duyduğu zaman kendini prenses gibi hissedip olanca kaprislerini çekmesini bekleme, zira çekmemiş de. herkesin her an seninle ilgilenmesini beklemek de aynen böyle.
artık ortama göre neler yapıyorsun ki mesela cafeyken ayaklarını masaya koymak, garsona aşağılayıcı konuşmak, alaycı tavırlar.. bunları yapıyorsun demiyorum ama kendine göre çoğalt işte...
dobra olmam gerkseydi şöyle derdim...Dobra olayim derken saygisiz olmayalim :)
Inanin dobra olmanizi tercih ederdim..dobra olmam gerkseydi şöyle derdim...
başka uğraşacak derdinmi yok...eğer yoksa senin adına sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?