Pisman etmek

sanki burda 18 yaşındakilerin konu açması yasak gibi konuya cevap veren yok doğru dürüst,herkesin kendine büyüktür derdi,her yaşta ayrı problemler oluyor

Inanin dobra olmanizi tercih ederdim..
burada her yaş aralığında kadın-kız mevcut...sen genel olarak hepimizin okuyacağı bir yere bir yazı yazıp kendince müşkülünü anlatmışsın... benim bu olaya bakış açım zaman kaybı niteliğinde ...yani gereksiz bir çaba içerisinde olman...
belki benden de yaş olarak daha büyükleri gülümseyip geçmiştir....'' şirin şey senii '' diye....hatta yanlarında olsaydın ,yanaklarını çimdirirlerdi...'' amanın büyümüşte arkadaşını pişman etmek istermiş miş '' diye
anlatabiliyormuyum...
ilk okulda olduğunu düşündüm okuduğumda...git seni kızdıran bu çocuğun saçını çek ..pantolonunu indir nebilim ..çocukça bir isteğe çocukça bir ceza olabilir...

umursama bence canım o seni merak etsin,umursuyorsan da ilgisiz görün bi süre..ilgi göstermiş sonra da gösterdiği ilgiden pişman olmuş madem öyle şımartmasaymış
Insanlari anlamak zor ya :) belkide benim olgunlasma vaktim gelmistir, ciddi anlamda dersimi aldim guzel yorumlariniz icin tesekkur ediyorum :)

senin tavırlarından rahatsız olmuş ve araya set çekmiş. tam da senin hoşlandığın sırada. belki de hoşlanmak için kendini zorlamışsındır (çünkü tip olarak beğenmediğini söyledin) o nedenle sen kendini zorladığın halde o kendini lütfetmedi olarak düşünmüş olabilirsin. yani ben öyle düşünürdüm en azından. he ama pişman etmeni gerektirecek bir şey yok şu anlık. seninle çıkıp oyalayıp alay edip bırakabilirdi

Gereksiz bir caba olabilir evet. Aramizda yas farkida olabilir. Herkesin derdi kendine diye bir soz var bilir misiniz? Diye bir soru yoneltmeyi isterdim ama bilmediginiz asina. Belki ergence belki sacma. Sizin kendi dusunceniz size sonsuz saygi duyarim ama ayni saygiyi sizdende beklerim. Durumu asagilamak veya dalgaya almak sizin sadece elestirmek icin elestirdiginizi gosteriyor. Anlayabilceginiz, duzgunce-asagilamadan yorum yapabileceginiz konulara bakmanizi tercih ederim..

Ben 19 yaşıma kadar tek çocuktum. Şimdi 4 kardeşiz. Annem üniversite mezunu toplumda baya saygı gören bir meslek sahibi .Avukat .babam da öyle otoriteyi temsil eden bir mesleği var. Maddi durumumuz şükür iyi. Sana şöyle söyleyim hayatımda bir kere şımarıklik yaptım kendimi bi halt sanıp annem babam öyle pişman etti ki beni. Bir daha aklımın ucundan geçmedi .18 yaş küçük yaş değil şımarıklik meziyet değil kendine çeki düzen vermelisin çünkü şımarık insanlar son derece mide bulandirici oluyorlar. Şımarıklik karakter özelliği de değil seçimdir. Kötü olmayı seçen insanlara saygı doyulmaz. Intikam almayi boş ver seçimlerini gözden geçir. Cevrendekilerin tanımaktan memnun olacağı insan ol.arkasindan şımarık denilen değil.

Evet haklisiniz belkide hirsli oldugum icin boyle dusunuyorum. Soyle bir hisse kapildim;rezil olmus hissi. Ki kendimden utaniyorum. Gormeye bile tahammulum yok onu. Cunku cidden gordukce, hatirladikca rezil oldugum aklima geliyor ve utaniyorum

hoşlandığın bi çocuk vardı, sonra sana teklif etti sen kabul etmedin, sonra tekrar takıldınız hoşlanırken bir daha hoşlanır gibi oldun :)) nolduğu belli değil

Gercekten pismanim ve eminim ki artik daha olgun davranacagim. Sadece insanlarin gozunde ne zaman aklanirim diye dusunuyorum. Utandim davranislarimdan

Burnu kaf dagında olan bence sizsiniz. Hem adama çirkin diyorsunuz yanınıza fazla oldugunu söylüyorsunuz. Artık nasıl simarikliklar yaptıysanız kendiniz bile farketmişsiniz adam şımarırsın diyince de delirdim canını yakmak istiyorum diyorsunuz . Allah vere de cocuk bi hataya düşüp sizinle sevgili olmasa

Gercekten pismanim ve eminim ki artik daha olgun davranacagim. Sadece insanlarin gozunde ne zaman aklanirim diye dusunuyorum. Utandim davranislarimdan
Kuzucuk bak erkekler şımarık kızları sever tatlı bulurlar bilmem ne hep yalan dolan .belki bir anlık severler ama uzun vadede ? Hayır. Sen ister misin hayatında karakteri oturmamis birini ? Insanlarin gözünde düzelirsin boşver insanları.ben biliyorum arkasından ne kadar durgunlasmis denilen insanları .çok var. Bak ne güzel hatani farketmissin bu çocuk vesile olmuş :)) kin duyma içinden teşekkür et .Bu senin için başlangıç veya dönüm noktası olsun .

KONUYU UZATMAK DEĞİL AMACIM...
sadece şirin geldin bana... ...belki kendini yanlış ifade ettin...bende onu diyorum işte herkesin derdi kendine.,yaşına göre normal düşüncelerin... onu pişman edeyim buna dersini vereyim...yani bu oturup ders alınacak bir sonuç oluşturmaz... sen ona misilleme yaparsın oda sana yapacaktır...bu böyle sürer gider...
pişam etme çabanıda negatif değilde pozitif yapabilirsin...
hanım hanımcık olursan daha ağırbaşlı davranırsan oda sana söylediğine pişman olur...

Ahah cevabiniza sadece guluyorum. Yaptiginiz meziyet degil cidden komik efendim, kusura bakmayin

Evet haklisiniz ama belkide gozunde aklanmayacagim. Rezil olmus hissediyorum amlayabiliyor musunuz? Daha oncede dile getirdigim gibi, kendimden utandim,utaniyorumda

Akıl yaşta değil baştadır çok doğru bir söz fakat aklıda başa getiren yaştır.

Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim, gercekten iyi geldi :) hatami farkettim ve birdaha da yapmayacagimi umuyorum inanin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…