Pişman mı olucam

içinize sinmemişse evlilik yoluna girmemeniz en doğrusu olmuş bence. 1 yıl 2 yıl belki katlanırsınız, rol yaparsınız ama ömür boyu zor değil mi?

illaki başka birileri çıkacaktır karşınıza, bir de 25 yaşında evde kalmayı niye düşünüyorsunuz yahu? 28 yaşındayım, sevgilim de yok, bu ara olacak gibi de görünmüyor, hiç evde kalmış hissetmiyorum

Reactions: 000
İstemiyor iseniz niye evleneceksiniz?
Ayrıca herkes evlenmek mecburiyetinde gibi milletin evlen baskısı da beni bitiriyor.
Hava gibi su gibi bir ihtiyaç sanki.

Evlilik çok iyi anlaşan iki insan arasında olur. Mesela en sevdiğiniz arkadaşınızla aynı eve çıkmak gibi... Eğlenmek, sohbet etmek şart yani. Onunla birlikte vakit geçirmeyi sevmiyorsan olmaz o iş.

Burada eski sevgilinizden bahsedişiniz bile ruhsuz gibi. Yaşınız daha genç başkasını bulursunuz

Kendini hazir hissetmiyorsan yapma zaten hayat bu bir kez yasayacaksin neden keşkelerle yasayasin...

O his gecmez iyi ki bırakmıssın sonra sen kendini mahvedecektin insanın karsısına doğru kişi çıkınca inan o his aklına bile gelmiyor sen şu an vicdan yapıyorsun o yüzden öyle düşünüyorsun ben de öyle başladım bir ilişkiye mantıksaldı tamamen zengin anlayışlı naif merhametli işi gücü yerinde evlenseydim şu marketlere kocasının aldıgı arabayla gelip cazgır yapan kadınlar gibi görünecektim sonra sogudum Bi anda ayrıldım 5 ay sonra eşimle tanıstım olması gereken duygularla da tanıstım sürekli yarını nasıl cıkaracaz diyoruz ama en azından pişmanlık yok hem daha gencsin kuzenlerim 35 yasında evlendiler hepsi nolmus yani hangi çagda yasıyoruz bir işe gir illa kpss olmasına gerek yok market sektöründe iş arayabilirsin

25 yasında unv mezunu bırı evde kalıcaksın dıyen aılemın etkısınde kalıyorum dıye nasıl yazabılıyor anlamıyorum
hem yasınız kucuk hemde evlenmek ıcın can atmadıgınız bır adamla evlenmeyerek tabıkı dogrusunu yapıyorsunuz sızın okumus bır bılgı bırıkımı amacı olan bır ınsan olarak farkınız olmalı cahıllerden zaten, sırf evlenmek ıcın evlenenler var onları soyluyorum cevre baskısıyla yasım geldı ısteyen var evleneyım dıyenlerden farkınız olmalı zaten degıl mı

ah alma falan degıl yaptıgınız kandırmamıssınız denemıssınız ama evlılık ıcın kendınıze uygun o sevgıyı heyecanı bulamamıssınız ya evlenmıs olsaydınız omur boyu mutsuz evlılıkle mı kalcaktınız

Evlilik çok iyi anlaşan iki insan arasında olur. Mesela en sevdiğiniz arkadaşınızla aynı eve çıkmak gibi... Eğlenmek, sohbet etmek şart yani. Onunla birlikte vakit geçirmeyi sevmiyorsan olmaz o iş.
Çok iyi anlaşan iki insanız, birbirimize çok benziyoruz konuşurken çok eğleniyoruz. Beni çok sevip, sahiplendiği için yanlış bi şey söylerim fikri hiç olmuyor, hiç bir hareketimi sözümü saçma bulmuyor hatta çocuklasabiliyorum.
Görüntülü konuşurken nasıl görünüyorum kaygısı aslaa yaşamadım yağlanmış saçma sapan saçlarımla hastayken solgun yüzümle içten içe çok kötü görünüyorum diye geçirdiğim zamanlarda bile gözünün içi parlayıp çok güzelsin diyip ne kadar sevdiğini anlattı.

Birisi ile konuşurken fikirlerini tepkilerini saçma ya da size uygun görmediğiniz zamanlar olmuştur.
İlk defa bi erkek arkadaşımda bu kadar yerli yerinde davranış görüyorum. Olgun ve çözüm odaklı. Hep ne bekliyorsam neye canım sıkıldıysa anlatmadan konu hakkında beni rahatlatıcı şeyler söyler.
Hiç bir zaman yalanını görmedim, art niyet görmedim hissetmedim.
Ama bi huyu vardı ki aslaa hoşlanmazdim bi tartışma çıktığında özellikle bazen ben üstüne giderek sinirlendirmeye çalışırdım tepkilerini ölçmek için.
Kendine saygısı olmayan da birisi değildi her şeye özürler yağdıran sen ne dersen tamam demezdi ama ayrılık söz konusu olduğunda ağlıyordu ben çok duygusal biriyim ağlamaya dayanamam hele ki benim yüzümdense.

Yakışıklı birisi bi çok kişiye göre öyledir yani ama bakımsızdı. Giyimi kuşamı konusunda çok uğraştım yeri geldi alttan alttan biraz daha özenli olması gerektiğini söyledim, yeri geldi açıkça konuştum sonuç? Eski haline göre eh işte. Üstelik güzel bi işi var maaşı var.
Sonra mesela çok zayıf bana göre. Spor neden yapmıyorsun dedim defalarca ama yok yatmayı tercih etti evde.
Durum bu içimi dökmek istedim. Birde bi çok erkeğe göre olumlu özellikleri vardı ondan pişman olmaktan korkuyorum. Sevmiyor değildim yani.

çok özür dilerim tdk geldi mahvediyor yazın nolur maffediyor olmaz
konuya yorumum ayrılmaya razıysanız sevmiyorsunuzdur
sevdiğiniz birisine şans vermeniz daha iyi olur

yeterince sevmiyorsun
sevsen gözün sporunu görmez bence

İçinize sinmemesini anlayabilirim de siz 4 4 lük biri var sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Size değer vermesi önemli olan, önemli olan onun yanında her haliyle rahat olabilmeniz.

İnsanoğlu biraz iyisini bulduğunda daha iyisini istiyor. Ben size içimden geleni söyleyeyim mi? İçimden bir his, sizin pişman olacağınızı söylüyor. Keşke, ayrılmasaydım diyeceğinizi söylüyor.

Ha bu arada evet kpss kazanıp iyi bi iş olunca daha iyileriyle de karşılaşırsın da önemli olan bir insanın iyi bi işi olmadan da onu öyle kabul edip sevebilmek. Bunu da zaten eski sevgiliniz yapmış. :) Huy, karakter her şeyden önemli bence.

İşte bu yüzden pişman olacağımdan korkuyorum çünkü kötü bi ilişki değildi. Bütün bunları düşünüp kendimi ikna etmek istedim zorladım ama yok olmuyor

Evliliği erteleyip ilişkiye devam edebilirdiniz. Belki zamanla içinize sinerdi

10 ay oldu birde başından beri evlilik amaçlı konuştuk birde ben ailemle tanıştırdım onu ve artık onun ailesi gelmeyi bekliyor yani artık biraz daha zaman diyemiyorum. Birde sonu belli olmayan bi şey için bekle demek istemiyorum sonra insanlar yok zamanımı aldın yok şöyle emek verdim diyecekler

25 :) kalbim pır pır da ediyordu erkek arkadaşıma karşı ama zaman zaman kötü hissi de görmezden gelemedim

Anlamdım sizi zorlayan mi vardı? Bir an önce evlenin diye biraz daha zaman geçirip öyle karar verseydiniz hemen atıp kesmek neden ? Evlilik herzeman korkutur benc e insanı biz 5.yilimizda evlenirken bile ben o imzayı atana kadar acaba vazgeçsem mi diye düşünüyordum şahsen

Yaşadığım kültürde pek sıcak bakılmıyor 26 27 olunca kaldı gözüyle bakılabilir Hele ki mesleğin yoksa.
Birde ben çok fazla kişiyle görüştüm kolay kolay anlaşabilen birisi değilim ondan pişman olmaktan korkuyorum çünkü ilk defa birisi bana bu kadar katlandı ve benimde hoşlandığım, birisiydi bu

Haklısınız pişmanım bu konuda ben getirdim bu raddeye istiyordum çünkü.
Mesela bazı arkadaşlar sevmiyormuşsun dediler başkasıyla evlense kahrolurum ve onu özlerim ben çok karışığım ya

Ben de sinmeden evlendim.hersey uyuyirdu ama ne bileyim iste olumsuzluk vardi ..sizi anliyorum.maalesef su an aliskanlik olsa da o his gecmiyor.keske evlenmeseydim diyorum.su.an hic sorun yok ama ruh esim degil.hayallerimdeki kafa yapima uygun degil.ama diger sartlarimin hepsi var.ikisi birada olmuyor.
Cok sanslilar ruh esini bulanlar.ins siz de bulursunuz.
Ben yapamadim siz sakin evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…