Pişman mı olucam

Aşık değilim ama zaten aşk elde edemediğine seni istemeyene oluyor kendim de söylüyorum aşık olmadığımi ama seviyorum sevmesem bunca ay konuşamam zaten.
Ayrıca tanıştığımdan beri de konu açarım çünkü bu platform bunun için. Çünkü hayatımın en önemli kararını düşünüp taşımadan değerlendirmeden veremem.
Fikir alışverişi yapmak gayet mantıklıca

Bi çok evli insan evlilikte aşkın geçici anlaşmanın aynı düşünce yapısının saygının merhametli düşünceli bi eşin daha önemli olduğunu söylüyor bende böyle bi evlilik yapmaya çalışıyorum bu yüzden çok aşık değilim ama böyle de mutlu olunur diyen kadınlarla fikir alış verişi yapmaya çalışıyorum benim spor yapmamın konuyla alakası yok oda bana giyim tarzımla saç şeklimle ilgili öneride bulunabilir ben bunun ayıp yanlış bi şey olduğunu düşünmüyorum

Benim kızım olacak ve hayatı için çok önemli bir sınav çalışacak. Ve ben bu durumda 25 yaşındaki kızıma evde kalırsın diyeceğim pes yani pes..
Insanın psikolojisini gerçekten ailesi bozuyor.
Bu aileler ne yiyip ne içiyor yahu..
Ben 32 yaşındayım erkek arkadaşım var ama daha evli değilim. Ailem hayırlısı ise olsun çok yaş stresine girme zaten olacağı varsa olur diyor.
Ben sizden 7 yaş büyüğüm bana yok ailemden baskı.
Size nasıl var ki?
Yaş geçiyor diye evlenilmez. Ayrıca geçen yaş 25 bir de..
Sonra mazallah 1 yıl içinde boşanınca ne olacak..
Sınavınıza çalışın. Önce işinizi halledin. Sonra eşi düşünürsünüz.

Ailenize de biraz vizyon diliyorum..

Erkek arkadasiniz için üzülmeyin. Karşısına daha iyi insanlar çıkar. Max 15 gün üzülür geçer.
Sizde hazır olduğunuzda evlenin aileyi çevreyi bosverin

Spor yapmanın konuyla alakası, 10 ayın sonunda erkek arkadaşınızın sizin gözünüze hala hoş gözükmemesi. Başından beri sizin için değişmeyen durum bu. Fiziksel olarak beğenmediğiniz biriyle 10 ay geçirmeniz. Herkesin eşi çok güzel yada yakışıklı değil ama aralarında fiziksel özelliklerinin göze batmayacağı çekim var. Sizde eksik olan o ve bu zamanla değişecek birsey değil bana göre.

İsterseniz burada hergün konu açın beni ilgilendiren bir durum yok zaten ama bu kadar soru işaretiyle ilişki yürütmeye çalışmanın doğru olmadığını dile getirmek istedim. Çünkü bu işin birde karşı tarafı var. Biraz empati yapıp kendinizi erkek arkadaşınızın yerine koysanız mesela, 10 ayın sonunda gözüne hoş gözükmediğini bilseniz madem öyle neden benimle 10 ay geçirdi demez misiniz?

İyi diye bir insanla evlilik yapılmaz. Aynı yatağı da paylaşacağınız adamın fiziksel olarak içinize sinmesi lazım tabi bu benim görüşüm. Bunun için deli divane aşık olmanız da gerekmez zaten bahsettiğim şey fiziksel çekim. Sadece aşık olmadan evlenilir diyenlerin cevap yazmasını istiyorsanız ayrı tabi.

Son düzenleme:
hayatını paylaşacağın insan elbette önemli
ama senin duygun ve hislerin daha önemli
istemediğin bir şey yapmama hakka sahipsin
ayrıca herkes evlenmek zorunda değil

e her sey iyi gidiyorken neden ayrildiniz,
belki sadece evlilige hazir degildiniz,
ki ben kisisel olarak on ayi az buluyorum boyle bir karar vermek icin.
Oyle sevgili sevgili, kasmaden germeden, acele etmeden devam etseydiniz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…