niye ayrıldın kii
Kalbin pırpır etmiyorsa o işi ilerletmeyeceksin.. önünde rahat 5 yıl var.. 22 yaş ne ki..
Tereddütle evlilik yoluna çıkılmıyor malesef. İçine tam sinmesi lazım.25 :) kalbim pır pır da ediyordu erkek arkadaşıma karşı ama zaman zaman kötü hissi de görmezden gelemedim
Psikolojinin kotu oldugu yas baskisi yedigin bucuklu yas soylemenden belli..
5,5 ‘tan sonra cocuklarin yasi soylenirken bile bucuk neredeyse hic kullanilmaz.
Ayrica daha cok gencsin, daha kimler cikar karsina
Yanlış okumuşum 25,5 demişsin ama yine de gençsin. 3 yıl rahat bekleyebilirsin. Ben de aynı durumda kalmıştım. Kabul etmedim evlenmedim. Annem evlen dedi. Şimdi daha iyisi nasip oldu. Annem hayret ediyor nasıl ısrarlara yenik düşmedin kararlı durdun daha içine sineni geldi diyor. Daha iyisi derken duygu anlamında dedim bu arada.
Öyle mitam da 6 ay var doğum günüme ondan söylemiştim. Erkek arkadaşım aşırı kıymet bilen bi erkekti, birde ben evdeyim çalışmıyorum aleminde çok çevresi yok o yüzden kimler kimler çıkar kısmını bilemiyorum..
Barisirsiniz belki ☺
Gun dogmadan neker dogar.
İçine simeyen biri ile aynı yastığa bir ömür baş koyamazsın aile baskısı ile.
Ama içine neden bir soğuma geldi çözemedim ben. Bence bi destek alın. Hem sizi soğutan sebebin ne olduğunu anlamış hemde baskılara karşı nasıl davranacağınız konusunda fikir sahibi olursunuz.
22 yaşımda evlendim 24 yaşımdayım aklım olsa asla evlenmezdim. Hatta evlenmeyi hayat planlarım arasından çıkarırdım :)))
Türkiyede iki kişi değil maa aile evleniliyor biliyorsun. Bi şekilde huzuruna bu insanların etkisi olur. Hoşlanmadıysan boşver.Gerçekten destek almayı çok istiyorum çünkü ben gercekten iyi değilim.
Inanın çevremdekiler o kadar çok sordu ki bu soruyu nişan hazırlığı yapıyorduk ailemle gayet hevesliydim hazırdım 10 ay boyunca çok aşığım modu yoktu tabi tereddütlerim hep vardı uzak ilişki olduğu için erkek arkadaşımın dış görünümüne hareketlerine taktım bi süre ama sonra hepsini halletmiştim geçmişti. Ben bu adamla evlenirim demiştim.
Ama şimdi aileler tanışıcak bende inanılmaz bi korku oldu sanki böyle evlenince sıkıntı yaşayacakmış mutlu olmayacakmışim gibi hissediyorum.
Ailesini içime sindiremedim bide kendi çekirdek ailesi dışında kalan insanlar beni çok itti.
Napicam bilmiyorum
Eşinizle ilgili özel bir şey mi var yoksa genel olarak evlilik için mi söylediniz bunu merak ettimİçine simeyen biri ile aynı yastığa bir ömür baş koyamazsın aile baskısı ile.
Ama içine neden bir soğuma geldi çözemedim ben. Bence bi destek alın. Hem sizi soğutan sebebin ne olduğunu anlamış hemde baskılara karşı nasıl davranacağınız konusunda fikir sahibi olursunuz.
22 yaşımda evlendim 24 yaşımdayım aklım olsa asla evlenmezdim. Hatta evlenmeyi hayat planlarım arasından çıkarırdım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?