Canım ben de öyleyim. Taninmaz hale getirdiker beni de psikolojik olarak ben de çok kötü durumdayım ozelden yazıyorum sanaMerhaba kızlar
Burun estetikten sonra benim gibi pişman olan var mı? Neredeyse üçüncü ayımdayım ve o kadar pişmanım kiiii Depresyona girdim resmen hayatımı mahvettim.
Benim yüzüm aşırı değişti ve tanınmaz hale geldim resmen. Herkes görünce büyük şok geçiriyor. Burun kavisli, ucu kalkık ve sivri oldu (istediğimin tam tersi). Evden çıkmıyorum hiç sayılır dayılarim teyzelerim bile görmedi daha herkesten saklanmak istiyorum.. Revizyonu çok istiyorum ucunu düşürmek için ama sonuç daha da kötü olur diye korkuyorum şimdiden. Doktorlara hiç güvenim kalmadı hepsinin derdi sadece para para para. Bi doktor nasıl bile bile hastanın istediği tam tersini yapar?? Ağlamaktan göz yaşı kalmadı.
Eski büyük ve kemikli burnumu o kadar çok özlüyorum kiii çok pişmanım coook
bütün servetini ver zamanı geri alalım deseler bi saniye düşünmeden yaparım.
Kalkikligini dert etmeyin benim bi sene olacak dümdüz oldu artık ama yanlar girintili çıkıntılı
Merhaba, burnunuz ne durumda? Düzelme oldu mu?3 ay gerçekten daha erken ince deriliyim 1 senede anca şişlikler iniyor
Yok düzelme olmadi söyle anlatayım alçıdan çıkan kalıbın incelmiş ve ucu inmiş hali diyeyim aynı sorunlar devam ediyor maalesefMerhaba, burnunuz ne durumda? Düzelme oldu mu?
Çok kötü değil bence ödemde var ihtimalle ben konuyu kaçırdım sanırım yeniden oldunuz galiba ameliyat kalkıktı dediniz şuan iyi zamanla daha olurPişmanlık değil de felaket bir hayal kırıklığı var. Sonuç olumsuz maalesef.
İlk kez oldum ben ama mandal burun dedikleri şeyden oluştuğunu düşünüyorum fotoda tam belli değil ama bence öyle şişlik inince daha kötü olur diye endişeleniyorum. Burnum sanki yanlardan tutup sıkmışlar gibi.Çok kötü değil bence ödemde var ihtimalle ben konuyu kaçırdım sanırım yeniden oldunuz galiba ameliyat kalkıktı dediniz şuan iyi zamanla daha olur
bence gayet guzel duruyor, şişlikler inince eminim daha güzel olacak.Pişmanlık değil de felaket bir hayal kırıklığı var. Sonuç olumsuz maalesef.
İşin aslı, ben bu ameliyatı estetik amaçlı olmadım benim burnum zaten ufak ve güzeldi kırıktan dolayı içi yana kaymış bu yüzden ameliyat oldum KBB doktoru yaptı hatta. Ama doktor yapmisken tam olsun dedi ve biraz kaldırırım yanları toparlarim filan dedi. Ben de herhalde zaten güzel olan burnuma mahvedemez o kadar da beceriksiz değildir diye şekline filan hiç takılmadim merak bile etmedim aklım fikrim nefes problemimdeydi çünkü sol taraftan yuzdeye vurursak %20 filan ancak nefes alabiliyorumdur. Alçı çıkınca da burnum bana normal geldi ama bandaj çıktıktan sonra şişti ve burun kanatlarımın üstlerini çökük gibi ucu da şiş olunca yanlardan mandalla sıkmışlar gibi iğrenç bir görüntü. Fotolarda ışıktan belli olmuyor olabilir ama bir sorun kesinlikle var bence.Ben hic pis
bence gayet guzel duruyor, şişlikler inince eminim daha güzel olacak.
Peki burnunuzu yanlardan daraltiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?