- 6 Aralık 2018
- 63
- 11
- 3
- 41
Şişlik baya indi kalkıklik ta indi şuan üç tarafı sis kenarlar bide ama memnunum şişlikler inince tam oturur yüzüme senin nasıl şuan foto ata bilirsen at canmBende aynı tarihte oldum tesadüf bende istemedim kalkık kaydırak gibi doğal istedim ama şuannazcık kalkık inecek dedi kontrolde düşer dedi ve ödemli çok dedi masaj yap dedi senin indimi ucu yada ödemi
Şişlik baya indi kalkıklik ta indi şuan üç tarafı sis kenarlar bide ama memnunum şişlikler inince tam oturur yüzüme senin nasıl şuan foto ata bilirsen at canm
Bu şekilde şuan ki hali burnumun
Eve çok doğal seninkide güzel olmuş ama var gibi ödemin benimde aynı sayılır atayımBu şekilde şuan ki hali burnumun
Ben resim atmadımmı eminim yüklemişti görünmüyor bendedeBu şekilde şuan ki hali burnumun
Maalesef benim öyle kalkıklık indi mi sizinMerhaba kızlar
Burun estetikten sonra benim gibi pişman olan var mı? Neredeyse üçüncü ayımdayım ve o kadar pişmanım kiiii Depresyona girdim resmen hayatımı mahvettim.
Benim yüzüm aşırı değişti ve tanınmaz hale geldim resmen. Herkes görünce büyük şok geçiriyor. Burun kavisli, ucu kalkık ve sivri oldu (istediğimin tam tersi). Evden çıkmıyorum hiç sayılır dayılarim teyzelerim bile görmedi daha herkesten saklanmak istiyorum.. Revizyonu çok istiyorum ucunu düşürmek için ama sonuç daha da kötü olur diye korkuyorum şimdiden. Doktorlara hiç güvenim kalmadı hepsinin derdi sadece para para para. Bi doktor nasıl bile bile hastanın istediği tam tersini yapar?? Ağlamaktan göz yaşı kalmadı.
Eski büyük ve kemikli burnumu o kadar çok özlüyorum kiii çok pişmanım coook
bütün servetini ver zamanı geri alalım deseler bi saniye düşünmeden yaparım.
Kalkıklık indi mi benimde öyleMerhaba kızlar
Burun estetikten sonra benim gibi pişman olan var mı? Neredeyse üçüncü ayımdayım ve o kadar pişmanım kiiii Depresyona girdim resmen hayatımı mahvettim.
Benim yüzüm aşırı değişti ve tanınmaz hale geldim resmen. Herkes görünce büyük şok geçiriyor. Burun kavisli, ucu kalkık ve sivri oldu (istediğimin tam tersi). Evden çıkmıyorum hiç sayılır dayılarim teyzelerim bile görmedi daha herkesten saklanmak istiyorum.. Revizyonu çok istiyorum ucunu düşürmek için ama sonuç daha da kötü olur diye korkuyorum şimdiden. Doktorlara hiç güvenim kalmadı hepsinin derdi sadece para para para. Bi doktor nasıl bile bile hastanın istediği tam tersini yapar?? Ağlamaktan göz yaşı kalmadı.
Eski büyük ve kemikli burnumu o kadar çok özlüyorum kiii çok pişmanım coook
bütün servetini ver zamanı geri alalım deseler bi saniye düşünmeden yaparım.
Sizin kalkıklık indi miBende aynı tarihte oldum tesadüf bende istemedim kalkık kaydırak gibi doğal istedim ama şuannazcık kalkık inecek dedi kontrolde düşer dedi ve ödemli çok dedi masaj yap dedi senin indimi ucu yada ödemi
Az indi hala yandan kalkık 3 ay oldu tamSizin kalkıklık indi mi
Benim çok kalkıkk
Maalesef benimde yandan daha kalkık önden deliklerim görünüyorAz indi hala yandan kalkık 3 ay oldu tam
İşte öyle aman aman bir düzlük bekleme o derece kalkık bir burun da düz olmuyor benim olmadı o kadar kalkık değilken ama iner az dahaMaalesef benimde yandan daha kalkık önden deliklerim görünüyor
Benim burun ucum düşüktü ben kalkık olsun dedim ama bu kadar çok beklemedim 2 milim inse yeterİşte öyle aman aman bir düzlük bekleme o derece kalkık bir burun da düz olmuyor benim olmadı o kadar kalkık değilken ama iner az daha
Merhaba benimde çok kalkık 40 gün oldu indi mi sizinAma neredeyse 3 ay olacak bende hala aynı ilk gün ki gibi domuz burnu.. Değişen bir şey yok gerçekten ümidim kalmadı.. Revizyon ile avutuyorum kendimi her gün kafayı yememek için..
Merhaba kalkıklık indi mi benimde öyle??Ama neredeyse 3 ay olacak bende hala aynı ilk gün ki gibi domuz burnu.. Değişen bir şey yok gerçekten ümidim kalmadı.. Revizyon ile avutuyorum kendimi her gün kafayı yememek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?