Pişman olmak

gayeee5252525

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
20
-17
16
Arkadaşlar merhaba. Aslında bakarsanız tam olarak aldatma sayılmaz . sevgilim varken iş yerimdeki mesai arkadaşımla flörtleştim. Ama hiçbir zaman sevgili olmadık. Yani ona sevgi sözcükleri vs… hiçbir zaman söylemedim. Sadece iş yerinde çok iyi anlaştığımız için onu kaybetmek istemedim. Ama benim sevdiğim oldugnuda blyrdu. Bnimle onu bilerek knsyrdu. Benim konuşma amacım iş yerinde kafa dağıtıyordum onunla bana iyi geliyordu. Ama dışarda felan da görüştük bas basa . Hayatımdaki insanı çok seviyorum. Neden böyle bir şey yaptığımı da bilmiyorum 5/6 ay sonra da nişanlanmayı düşünüyorum onunla . Uzun bir birlikteliğimiz var. Ama vicdanım çok kötü ona karşı. Söylersem onu kaybedeceğimi biliyorum. Ama iş yerimdeki çocukla asla sevgili olmadık. O çocuk cıkıpda biz Sevgili olduk diyemez üstelik benim sevdiğim birisi olduğunu da biliyordu o . Ama erkek arkadaşım duyar eder diye de korkuyorum. Bilmiyorum .. gizleyip yoluma devam mı etsem ? Bir daha böyle bir hata asla yapmam çok pişmanım. Nişanlanıp hayatıma devam mı etmeliyim

Siz sevgiliniz olduğunun bilincinde ve sorumluluğunda değilsiniz ki işyerinde adam sevgiliniz olduğunu bilse nolur? İnşallah sevgilin öğrenir ve ayrılır. Sen kulp bula bula her hareketine çocuğu ren geyiğine çevireceksin

Kapanın elinde kaldı
Özet geçem bari, iş yerindeki adamla dışarıda baş başa görüşmüş, flört mlört etmiş ama sevgili değillermiş. Adam bunun sevgilisi olduğunu biliyormuş bu detay önemli yüz kere yazmış uzun ilişkisi varmış nişanlanacakmış gizlesin miymiş?

Sevgilisini iş yerinden arkadaşıyla aldatmış. Kendince olayı yumuşatıyor. Özeti bu.
Ay bu insanlar niye durmasını bilmez yahu? Çocuktan ayrıl ne bok yiyorsan öyle yap dimi ama yani. Çocukcağızda belki ''kız arkadaşım ne güzel çalışıyor ayaklarının üstünde duruyor'' diye düşünüyordur ama iş yerinde ne olaylar dönmüş aman aman...

Adam sevgilisi olduğunu bilse ne olur zaten hahaha adam kendi zevkine bakar sevgilisi var yok ne fark eder

Kendince macera aramış. Karşısındaki de afilli bir ş..siz ki sevgilisi olduğunu bildiği kızla görüşüyor. Al bunu vur iş yerindekine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…