benim tarafımdan gayet güzel ve oturaklı giden bir ilişkiydi...Bitirdi sebepsiz yere diyeceğim ama tabiki kendisine göre sebepler vardı elbet ama ben sadece sevdim gerçekten sevdim o da bun köpekler gibi biliyor ama ben bi kaç msj attım falan sonra netten silmeden fotolarımızı yolladım facebooktan daha sonra baktım ki beni faceden engelleyip silmiş büyük ihtimalle telefondan da silmiştir ama ben onu hep çok mutlu ettim süprizler yaptım...Kimsenin sevemiyeceği kadar sevdim Hiç mi pişman olup geri dönmez ?? çok merak ediyorum...O da farkında çok büyük bir sevgiyi yitirdiğinin şimdi ailesnin yanına ve arkadaşlarının yanına tatile gitti beni hiç takmadı bile o kadar mesajlarıma rağmen çok yoğun bir işe sahipti tatil ona iyi gelecekti bunu söyleyip duruyordu kafasını toparlyğcnı söylüyordu ve garip duygulara sahipti karışıktı o yüzden benimlede uğraşmak istemediğini biliyorum ama o da sevdi bunuda biliyorum fakat bana ayrılırken ben içimde bastracağm sende bastır dedi halbuki elle tutulr gözle görülür doğru düzgün bir ayrılık sebebimiz bile yok...geri dönünce yaşadığı şehire arkadaşlarından ailesinden kopunca benide hiç hatırlamaz mı pişman olur mu çokk merak ediyorum sizce_??