Pişman Olmaz mı?

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
benim tarafımdan gayet güzel ve oturaklı giden bir ilişkiydi...Bitirdi sebepsiz yere diyeceğim ama tabiki kendisine göre sebepler vardı elbet ama ben sadece sevdim gerçekten sevdim o da bun köpekler gibi biliyor ama ben bi kaç msj attım falan sonra netten silmeden fotolarımızı yolladım facebooktan daha sonra baktım ki beni faceden engelleyip silmiş büyük ihtimalle telefondan da silmiştir ama ben onu hep çok mutlu ettim süprizler yaptım...Kimsenin sevemiyeceği kadar sevdim Hiç mi pişman olup geri dönmez ?? çok merak ediyorum...O da farkında çok büyük bir sevgiyi yitirdiğinin şimdi ailesnin yanına ve arkadaşlarının yanına tatile gitti beni hiç takmadı bile o kadar mesajlarıma rağmen çok yoğun bir işe sahipti tatil ona iyi gelecekti bunu söyleyip duruyordu kafasını toparlyğcnı söylüyordu ve garip duygulara sahipti karışıktı o yüzden benimlede uğraşmak istemediğini biliyorum ama o da sevdi bunuda biliyorum fakat bana ayrılırken ben içimde bastracağm sende bastır dedi halbuki elle tutulr gözle görülür doğru düzgün bir ayrılık sebebimiz bile yok...geri dönünce yaşadığı şehire arkadaşlarından ailesinden kopunca benide hiç hatırlamaz mı pişman olur mu çokk merak ediyorum sizce_??

benim tarafımdan gayet güzel ve oturaklı giden bir ilişkiydi...Bitirdi sebepsiz yere diyeceğim ama tabiki kendisine göre sebepler vardı elbet ama ben sadece sevdim gerçekten sevdim o da bun köpekler gibi biliyor ama ben bi kaç msj attım falan sonra netten silmeden fotolarımızı yolladım facebooktan daha sonra baktım ki beni faceden engelleyip silmiş büyük ihtimalle telefondan da silmiştir ama ben onu hep çok mutlu ettim süprizler yaptım...Kimsenin sevemiyeceği kadar sevdim Hiç mi pişman olup geri dönmez ?? çok merak ediyorum...O da farkında çok büyük bir sevgiyi yitirdiğinin şimdi ailesnin yanına ve arkadaşlarının yanına tatile gitti beni hiç takmadı bile o kadar mesajlarıma rağmen çok yoğun bir işe sahipti tatil ona iyi gelecekti bunu söyleyip duruyordu kafasını toparlyğcnı söylüyordu ve garip duygulara sahipti karışıktı o yüzden benimlede uğraşmak istemediğini biliyorum ama o da sevdi bunuda biliyorum fakat bana ayrılırken ben içimde bastracağm sende bastır dedi halbuki elle tutulr gözle görülür doğru düzgün bir ayrılık sebebimiz bile yok...geri dönünce yaşadığı şehire arkadaşlarından ailesinden kopunca benide hiç hatırlamaz mı pişman olur mu çokk merak ediyorum sizce_??

canm tam olarak sorununz neydı ılıskınız ne kadar surmustu ve ne dıyerek ayrıldı senden

ben senın yerınde olsam gerı donse bıle affetmem..
ve bence hıc aramada sormada..tamam cook sevmıssın ama senın sevgını göz göre göre bıtıren bırı ıcın değmez..
yanı sorun neymıste ben bastırcam dıyokı..

ben çok bunaltıyormuşum...ve hayattan sıkılmış vs vs saçma sapan şeyleri söyledi 1 ay 1 hafta falan sürdü ilişkimiz...

yıne ıyısın bak kısa surmus..benım arkadasım 8 sene cıktıgı cocukla evlendı ve aldatıldı..sımdı bosanıyolar kı daha 9 aylık evlılerdı..
o yusden sımdıden nee oldugunu bellı etmıs sana..
ya bıde benım arkadasım gıbı 8 sene sonra evlenıp, bosansaydın :((
o daha uzucu sıkma canını..dogru kısı degılmıs de ve gec..
ben emınımkı senın degerını bılecek ve senı cok sevecek ,daha cok deger verecek bırı cıkacak..
bende bırını cok bunaltıyodum :))) kı zaten bahane hep budur..yolun acık olsun dedım bıraktım kı ben oyle bırıne cok deger veren cok arayan brı degılımdır ama bunaltmısım nasıl oluyosa..
sonra noldu dondu geldı cok kostu peşimden ama aff yoookkk ;))
o yusden hıc uzulmee,,bısey olmuyosa daha guzelı senı bekledıgı ıcındır ;)

yıne ıyısın bak kısa surmus..benım arkadasım 8 sene cıktıgı cocukla evlendı ve aldatıldı..sımdı bosanıyolar kı daha 9 aylık evlılerdı..
o yusden sımdıden nee oldugunu bellı etmıs sana..
ya bıde benım arkadasım gıbı 8 sene sonra evlenıp, bosansaydın :((
o daha uzucu sıkma canını..dogru kısı degılmıs de ve gec..
ben emınımkı senın degerını bılecek ve senı cok sevecek ,daha cok deger verecek bırı cıkacak..
bende bırını cok bunaltıyodum :))) kı zaten bahane hep budur..yolun acık olsun dedım bıraktım kı ben oyle bırıne cok deger veren cok arayan brı degılımdır ama bunaltmısım nasıl oluyosa..
sonra noldu dondu geldı cok kostu peşimden ama aff yoookkk ;))
o yusden hıc uzulmee,,bısey olmuyosa daha guzelı senı bekledıgı ıcındır ;)

aminnn hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim ne eylerse güzel eyler :)

ben çok bunaltıyormuşum...ve hayattan sıkılmış vs vs saçma sapan şeyleri söyledi 1 ay 1 hafta falan sürdü ilişkimiz...

bu kadar kısa zamanda onun seni sevdiğinden nasıl emin oldun ki...

biraz acımasız olacak ama söyleyeyim...

sevmemiştir.

geri de dönmez.

kesin ve kararlı şeyler yapmış. hiç zannetmiyorum döneceğini:34:

canım afedersin ama

pişman olup geri dönse bile neye yarar ???

aynı şeyleri tekrar yapmayacagının garantisi var mı....

aşık oldugun işnsnala uzun süreli ilişki düşünmek çok güzel bişey ama bu sadece sevgiyle olmaz

vefa gerekir...saygı gerekir...en azından akıl mantık gerekır merhamet gerekir...

öylece arkasını çekip gitmiş bi adam dönse dahi 5 kuruş etmez şahsen benim için....

herkesden önce sen önemlisin

bir hafta oldu bugün ben de terkedildim.. ben de çok seviyodum biliyodu ama bıraktı.. sebepse çok seviyomuş beni ama aşık değilmiş nasıl oluyosa anlamadım :1: geri dönse de asla affetmicem sen de affetme haketmiyolar

bu kadar kısa zamanda onun seni sevdiğinden nasıl emin oldun ki...

biraz acımasız olacak ama söyleyeyim...

sevmemiştir.

geri de dönmez.

kesin ve kararlı şeyler yapmış. hiç zannetmiyorum döneceğini:34:

Bu kadar kısa zamanda onun beni sevdiğine emindim...Evet seven insan bırakıp gitmezdi ama sevmeyen insanda bişeyler yaşamazdı o kadar yani ben öyle düşünüyorum insan seven bir insanı anlamaz mı :) bence anlar kokunu içine çekişinde gözlerine bakışından anlar bu yüzden emin olmuştum

bir hafta oldu bugün ben de terkedildim.. ben de çok seviyodum biliyodu ama bıraktı.. sebepse çok seviyomuş beni ama aşık değilmiş nasıl oluyosa anlamadım :1: geri dönse de asla affetmicem sen de affetme haketmiyolar

hklısın canm affetmemek gerekiyor ama sevince maalesef ona bile göz yummak zorunda kalıyorsun napıcaz bilmiyorum

Ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu taşıyamayacak yapıdaymış demek, baştan gitmesi daha iyi olmuş. Ne kadar az yara alırsan o kadar iyi.

kızlar bide erkeği cok sımarmayın bak söylediğine göre süprizler neler neler fadakalrlıklar mutlu olsun diye hersey bir kadının sürekli bunları yapması yanlışş:50: coğ zaman erkek yapmalı bunları o zaman görevler değşiyor.bu kaar cok ilgi ilgi zaten elimde hesabı hiç değer katmmaıs sana ne olursa olsun fazla sımarmayın derimben :86:

Bu kadar kısa zamanda onun beni sevdiğine emindim...Evet seven insan bırakıp gitmezdi ama sevmeyen insanda bişeyler yaşamazdı o kadar yani ben öyle düşünüyorum insan seven bir insanı anlamaz mı :) bence anlar kokunu içine çekişinde gözlerine bakışından anlar bu yüzden emin olmuştum

yok ya. erkekler çok güzel rol yapar cicim :1:

Back
X