Pisman olsun istiyorum lutfen oneri

Beğenmediğiniz, istemediğiniz biri, sizi ayrıldığınıza pişman edebilir mi? Bence hayır. Sizin cevabınız evetse nasıl edebilir? Bence boşverin gitsin.

numaranızı silmemiş olmasından umutlanmayın bir gün sıkılırsa yazar . bazen umursamıyorlar bile başkasını bulmuş sizi bırakmış bile olabilir siz silin numarasını ki anlasın sizi kaybettiğini

Genellemeleri pek sevmem ama erkeklerle ilgili bilmeniz gereken bir gerçek var; sevmedikleri bir kadınla ilgili kolay kolay pişmanlık yaşamazlar.
Bir kadın daha duygusal bakabilir, sevmediği bir erkeğe karşı vicdan yapıp merhametli davranabilir. Ama erkekler böyle değil. En fazla, bir anlığına "ulan ayıp ettim galiba" derler, sonra hayatlarına devam ederler.

3 ayda da bağlanmamış ki ilişkiyi bitirmiş. Bağlanmadığı biriyle ilgili neden pişmanlık yaşasın?
Boş bir çaba içindesiniz.

Dilimde tüy bitti anlat anlat anlat.Neden bu kadar zayıfsınız neden??Seni sevmeyen benden sana bi halt olmaz diyen adam dönse ne dönmese ne ? Anladım aşık olduğunuzu düşünüyorsunuz.Cidden mantık bu derece devre dışı mı kalıyor aşk gelince.Yazdıklarınızı başka birinin hikayesi olarak dinleseydiniz nasıl davranması gerektiğini söylerdiniz?Niyetim sizi küçümsemek duygularınızla alay etmek değil.Ancak yaşadığınız olayı akıştayken idrak edemediğiniz aşikar.Boşverin o adamı artık.Sen bak yoluna.Kimin evine direk olursa olsun seninle onla tekrar işin olamaz zaten.Ha belki döner ki zannetmiyorum ama dönse de seni sevdiğinden değil ihtiyaçtan döner

Hayit aksine ben evlilik insaniyim zaten o niyetle gorustuk aniden evlilik adami olmadigini soyleyerek birakti beni.
Adam sevgili oldu diye ömür boyu sizinle mi olacaktı?
Kafasına yatmamıştır ayrılmıştır.
Nasıl ayrıldığı doğru veya yanlış.
Takıntı yapacak bir durum yok ortada. 3 aylık bir ilişkiymiş.

Hayit aksine ben evlilik insaniyim zaten o niyetle gorustuk aniden evlilik adami olmadigini soyleyerek birakti beni.
Evlilik niyetiyle görüşüp ben evlilik insanı değilim diye senden ayrılan insan aslında şunu der satır arasında ; ben seninle evlenmek istemiyorum. Bunu kabul edip yoluna devam et bence

E adama sormadın mı hayırdır bilader önce evlilik insanıyım diyip sonra caydın diye?

Ayrıca 3 ayda ne aşkı ne evliliği denmiş de bunda anormal olan nedir? Aşık olmanın belli bi süresi mi var:) ilk andan ben bu adamla/kadınla evlenicem diye içinden geçiren, tanıştığı hafta evlilik teklifi alan yığınla insan var.

Dönmez bacım dönse de aynı tas aynı hamam. Ciddi iliskiye gelemiyor yani sorumluluk alamayan ve gönül eğlendirmek isteyen birisi sıkıya gelemiyor demek ki. Bırak istediği gibi yaşasın hayatını . Bekleme sen üzülürsün. Öyle pişman ederim falan diye de düşünme emin ol umrunda değil, olmaz da. Yani biraz acımasız konuştum ama aynısı bende yaşadım.

Kaçan kovalanır sal ipini gitsin ya allah aşkına ağrımaz basını ağrıtma

Yok zaten dönünce yeniden barışma gibi niyetim yok sadece pişman olduğunu görmek istiyorum o kadar
bal gibi de o niyetle geri dönsün istiyorsun yoksa yok durumlarıma mı bakmış, yok numaramı silmemiş vs vs diye takılmazsın 3 aylık adama.sal gitsin işte sevseydi bırakmazdı belli ki sevmemiş açıkça niyetini de söylemiş gitmiş şimdi başkalarını arıyor.zorlamaya ne gerek var.sal hayatına bak.

Durumlarına bakıyorsa mutlu mutlu fotolar koy umursamaaaa hatta arkadaş ortamın varsa kızlı erkekli çek çek at çek çek at
Evlilik adamı degilse fanfinfon adamı oluyor. "Uyudun mu" adamı. Boşver o yuzden

salla gitsin, sen üstüne gidersen kendini bisey sanar.Illa pisman etmek istiyorsan umursamamazlik dene gör.

Adam size dönsün egonuzu tatmin edin ama tekrar bir birliktelik yaşamak isteğiniz de olmasın. Bu düşüncenizle onun size yaşattığının intikamını mı almak istiyorsunuz? Size yaşatılan bir şey yok ki adam dürüst davranmış. Beklentileriniz uyuşmuyormuş. Farketmiş ayrılmak istemiş. Ayrıldıktan sonra istediğini ekler. 3 aylık ilişkide sanki 3 çocukla ortada bırakılmışsınız gibi davranmanıza gerek yok.

Seni böyle terk eden, sonrasında aranan adamın neden dönmesini istiyorsun acaba, merak ettim.

aynı dert bende de var yine senin ki sebep sunmuş benim ki hiç sebepsiz gitti anlamadım bile bende istiyorum geri dönsün diye

3 aylık bir ilişkiyi bu kadar takma kafana. Çık dışarı gez hatta başka bir flört bul kendine o zaman umrunda olmaz pişman olup olmaması ve sen hiç beklemediğin anda olur istediğin

Biraz kendinizi geri çekin, bu süreçte kendi sevdiğiniz işler ve hobilerle uğraşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…