Pisman olsun istiyorum lutfen oneri

20 Mor orkide 20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
6
0
1
34
Merhaba haninlar benim 3 aylık bi ilişkim oldu aramizda hic bi sorun yoktu sonrasında sevdi gim kişi beni ben evlilik adamı degilim deyip bi mesajla bıraktı sonrasında bi kaç ay sonra ınstegramdan başka benimde tanıdığım kızları takip etmeye başladı fakat benim de tel no mu silmiyor vatsap durumlarıma bakıyor fakat ben bu kişinin pişman olup dönmesini istiyorum fakat bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum ya da bisey yapmalı miyim kafam çok karisi k bu konuda yardımcı olur musunuz

Hayit aksine ben evlilik insaniyim zaten o niyetle gorustuk aniden evlilik adami olmadigini soyleyerek birakti beni.

Merhaba haninlar benim 3 aylık bi ilişkim oldu aramizda hic bi sorun yoktu sonrasında sevdi gim kişi beni ben evlilik adamı degilim deyip bi mesajla bıraktı sonrasında bi kaç ay sonra ınstegramdan başka benimde tanıdığım kızları takip etmeye başladı fakat benim de tel no mu silmiyor vatsap durumlarıma bakıyor fakat ben bu kişinin pişman olup dönmesini istiyorum fakat bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum ya da bisey yapmalı miyim kafam çok karisi k bu konuda yardımcı olur musunuz
Sizi istemeyen birini neden istiyorsunuz ki? Gelse ne olacak. Birkaç ay sonra yine gidecek.

Uzak dur sonra başın ağrımasın

Sen onu pişman ediyim derken farkına varırsa daha da hoşuna gider bu adamın aha beni unutamıyo dayanılmaz erkekim ben vs diye ne gerek var uğraşmaya.

Adam evlenmeye hazır değil belli ki, bunu da açık açık söylemiş zaten. Ayrıca 3 senelik ilişki desen pişman olur belki diyeceğimde 3 ayda ne paylaştınız da pişman olacak.

Back
X