- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Zaten vazgectim ondan.Yoruldum pesinde kosmaktan.En azindan suan kafam rahat.Zamanla aliscam onsuzluga.Suan onun pesinden kosmuyorum yaa eminim şoktadirBence kendine bir iyilik yap seni onemsemeyen birinin pesini birak,inkitam tarzi dusunceler dahada saplanti halini alir ,bosver onune bak...
Silmedim numarasini falan da.Sadece pisman olsun istiyorumKimse kimsenin peşinde koşmasa daha hayırlı olur gibi.
Yazmasını istemiyorsaniz engellersiniz.
25ikimizde.bu zamana kadar hep ben kostum.Bana Defalarca kustu yazmadi cok kostum.İlk kez kosmuyorum pesinden.ama o cok emin pesinden koscam saniyoSenin yaş kaç? Eski sevgilinin yaşı kaç? Neden kurtulmaya unutmaya çalışıyorsun? Çünkü ilişki içinde sana zarar veriyor üzüyor diye mi? Böyle seninle alay eder gibi içip içip yazması dalgageçer gibi mi? Sever gibi mi
Uzuluyorum aci veriyo.1yil gecirdik birlikte.Baslarda hersey cok guzeldi.son uc ay hep bi kusme kavga falan vardi.cok nazliydi25ikimizde.bu zamana kadar hep ben kostum.Bana Defalarca kustu yazmadi cok kostum.İlk kez kosmuyorum pesinden.ama o cok emin pesinden koscam saniyo
Haha iyilik yaparsin valaa :-DSenin eski sevgiliyi imha etcem sonunda ha.
Geri dönmedimi uc yil boyunca.Yok brnde baskasina bakicam da kiymetimi anlasin istiyroum sadece3 yıl bekledim pişman olmasını baktım gençliğim elden gidiyor diğer ponçiklere yöneldim.Tavsiye ederim.
Degmez tabi de cok uzdu beni yanina kalmasindeğer mi?
bence değmez
Hemen evlendi zatenGeri dönmedimi uc yil boyunca.Yok brnde baskasina bakicam da kiymetimi anlasin istiyroum sadece
Degmez tabi de cok uzdu beni yanina kalmasin
Whatsapdan laf falan sokuyodum ona.Onuda yapmiycam.Cok gururlu inat biri hic sanmiyorum pisman olcaginiDeğmez ama illa pisman olsun istiyorsan hiç bişey yapma. Cidden bisey yapma.
Bunun ne kadar onemli olduguna inanamazsın.
Evet haklisin.Zaten iki hafta oldu ama eskisinden iyiyim.zmanla daha iyi olurum umarimhaklısın üzülmüş sün ki konu açıyorsun ...
ama sen pişman olmasını istedin diye de ,,
öyle pişmanlık gelmiyor karşı taraftan
bir an önce atlatmaya bak
İste icimde nefret basladi suan.Mutlu olmasin istiyorum.Bahane yapti.Psikolojisi bozuk degil paso geziyoHemen evlendi zatensistem böyle işliyor. Şaka bir yana burada önemli olan kendine değer vermen "egolarını tatmin etmen değil" Nefret bile etme ondan doğaya sal Güzel İnsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?