Pişman olsun istiyorum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sürekli dir dir ediyosun, beni yoruyosun,hayatimda kimseyi istemiyorum deyip beni terk etti.Psikolojisini bozmusum onun.Simdi sacma sapan seyler yaziyo whatsapa.İciyo geziyo arabayla.Brn unutmaya ona olan takintimi atlatmaya, nefret etmeye calisiyorum ondan.Bu de kopek gibu pisman olsun istiyorum.Hep ben kostum ben yalvardim.ilk kez kosmadim pesinden

Bence kendine bir iyilik yap seni onemsemeyen birinin pesini birak,inkitam tarzi dusunceler dahada saplanti halini alir ,bosver onune bak...
Zaten vazgectim ondan.Yoruldum pesinde kosmaktan.En azindan suan kafam rahat.Zamanla aliscam onsuzluga.Suan onun pesinden kosmuyorum yaa eminim şoktadir

Senin yaş kaç? Eski sevgilinin yaşı kaç? Neden kurtulmaya unutmaya çalışıyorsun? Çünkü ilişki içinde sana zarar veriyor üzüyor diye mi? Böyle seninle alay eder gibi içip içip yazması dalgageçer gibi mi? Sever gibi mi

25ikimizde.bu zamana kadar hep ben kostum.Bana Defalarca kustu yazmadi cok kostum.İlk kez kosmuyorum pesinden.ama o cok emin pesinden koscam saniyo

25ikimizde.bu zamana kadar hep ben kostum.Bana Defalarca kustu yazmadi cok kostum.İlk kez kosmuyorum pesinden.ama o cok emin pesinden koscam saniyo
Uzuluyorum aci veriyo.1yil gecirdik birlikte.Baslarda hersey cok guzeldi.son uc ay hep bi kusme kavga falan vardi.cok nazliydi

Geri dönmedimi uc yil boyunca.Yok brnde baskasina bakicam da kiymetimi anlasin istiyroum sadece
Hemen evlendi zaten sistem böyle işliyor. Şaka bir yana burada önemli olan kendine değer vermen "egolarını tatmin etmen değil" Nefret bile etme ondan doğaya sal Güzel İnsan.

haklısın üzülmüş sün ki konu açıyorsun ...

ama sen pişman olmasını istedin diye de ,,
öyle pişmanlık gelmiyor karşı taraftan

bir an önce atlatmaya bak
Evet haklisin.Zaten iki hafta oldu ama eskisinden iyiyim.zmanla daha iyi olurum umarim

Hemen evlendi zaten sistem böyle işliyor. Şaka bir yana burada önemli olan kendine değer vermen "egolarını tatmin etmen değil" Nefret bile etme ondan doğaya sal Güzel İnsan.
İste icimde nefret basladi suan.Mutlu olmasin istiyorum.Bahane yapti.Psikolojisi bozuk degil paso geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…