Pişman olsun istiyorum?

Whatsapdan laf falan sokuyodum ona.Onuda yapmiycam.Cok gururlu inat biri hic sanmiyorum pisman olcagini
Işte öyle şeyler yazman bile hala umrundayim bu kızın imajı verir. Ama o hiç hayatında olmamış gibi davranirsan emin ol pisman olur. En sevmeyen insan bile düşünür yani bence.

Işte öyle şeyler yazman bile hala umrundayim bu kızın imajı verir. Ama o hiç hayatında olmamış gibi davranirsan emin ol pisman olur. En sevmeyen insan bile düşünür yani bence.
Evet laf da sokmiycam unutcam onu.Kendisi boyle kapima kadar gelsin falan istiyorum o derece gururumu kirdi

Zaten kufur ediyo calismiyo icki iciyo daha neler neler
E sen kalkta bi şükür namazı kıl bacım.
Ne geri dönmesi,pişmanlığı?
Sadaka ver bu çocuk beni bıraktı,musallat olmadı başıma diye.
Inan ailen ve seni sevenler için çok degerlisin. Gerek yok elin p.ci için bu kadar uzulmene.
Bide emin ol baştan bu kadar acı veren bişey sonradan sana mutluluk getirmez.

Haklsiin dogru diyosun.Cok kotu huyu var ama beni bagladi kendine ilgisiylr falan.Zaten onla olsaydim kesin bosanirdik yani

Whatsaptan laf sokma, mutluymuşsun gibi yapma, o geri dönsün diye hiçbir şey yapma...Benim de 2 yıllık ilişkim bitti 2 ay önce:) Onu suçladığım dönem onu takıntı haline getirmiştim.Sadece kendime zarar verdim.Şimdi hiçbir yerden bakmıyorum çünkü mutlu olsa sevgisi bu kadar mıydı diye kinlenirim mutsuz olsa sen benim kapıma geleceksin moduna girerim. Adım atan zaten atar niye sürekli bakıp kendi psikolojimizi bozalım :)

Dogum gunu falan da kutlamim dimi.Yok birakiyorum laf sokmayida

Dogru hayatima devam edicem.Bak zayifladim onun yuzunden toplicam kendimi boyle

Dogru hayatima devam edicem.Bak zayifladim onun yuzunden toplicam kendimi boyle

Uzun süreli bir ilişkiden sonra hemen toparlayamıyorsun. Zayıflıyorsun içine kapanıyorsun oh be çok eğleniyorum tam unuttum diyorsun tekrar hatırlıyorsun ay kimse beni öyle sevmez diyorsun sonra uf bunda ne buldum dıyorsun bu döngü sanırım yeni bir aşka kadar sürüyor:)Geri dönse mutlu bir ilişkim olur mu her gün kavga etmeye gücüm var mı diye sor kendine...Bence terk edildiysen asla kutlama.

Dogru insani bulana kadar sanirim bunlari yasiycam.Zaten bana cok sey ogretti ama beni cok yipratti ya.Zamanla alisicam daha guclu olucam

Zaten pesinden kosmaktan yorulursun, ve zamanla sogursun, bikarsin.. intikami bir kenara at, pesinden kosma.. erkekler hoslanmaz peslerinden kosulunca.. taktik meselesi.. donermi donmezmi bilemeyiz.. donmesinde zaten.. icip icip geziyor diyorsun.. daha fazlasini bekleme, yeni bir sayfa ac kendine.. gecmisinle yasayamazsin, gelecegine odaklan.. karsina seni mutlu edebilecek insanlar elbette cikacaktir..

Suan zaten kosmuyorum yoruldum pes ettim artik.O da napiyosa yapsin bos bos yasasin.Allah buyuk ben atanicam insallah yeni hayat kurucam o da bos bos gezsin

Hergün aynı konuyu açarak onu değil bizi pişman ediyorsun.(her defasında sensizasla'nın konusunu okumayayım diyorum,bu son olsun deyip sonra yine okuyorum sonrası tabi ki kocaman pişmanlık)
Hakkını yemeyeyim çok da yumuşak başlısın ve saygılısın.konuna iyi yada kötü yorum yapanlara hiç kötü cevap verdiğini görmedim.
Burada evirip çevirip aynı konuyu açacağına kalk iki soru çöz .yoksa o içkici babadan sittin sene kurtulamazsın.son olarak bir anne repliği ile sonlandırıyorum cevabımı."sana yarın KPSS 'de bunları mı soracaklar ,kalk iki soru çöz kız"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…