Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre sonra döndü?Başkasına yorum yaparken affetme böyle birini derim ama kendi başıma geldi affettim![]()
Birkaç gün sonraNe kadar süre sonra döndü?
sıcağı sıcağına affetmişsiniz normal benceBirkaç gün sonra![]()
Büyük hatalar affedilmemeli amaaa laf geçmiyor bazen kalbesıcağı sıcağına affetmişsiniz normal bence
pişman olmazsınız insallahBüyük hatalar affedilmemeli amaaa laf geçmiyor bazen kalbe![]()
Insallah çok teşekkürlerpişman olmazsınız insallah![]()
Ortada hiçbir sorun yok gibi gözükürken her şey normal giderken sevgili ya da flört tarafından açıklama bile yapmadan durduk yere bırakılmak. Diyelim bu insan eninde sonunda döndü böyleyken hayatınıza tekrar kabul eder miydinizNe yaşandığına bağlı şimdi, herkesi bir tutup evet ikinci şansı hakeder diyemem
Çok sevdiysem ederdimOrtada hiçbir sorun yok gibi gözükürken her şey normal giderken sevgili ya da flört tarafından açıklama bile yapmadan durduk yere bırakılmak. Diyelim bu insan eninde sonunda döndü böyleyken hayatınıza tekrar kabul eder miydiniz
Ne kadar süre sonra dönmüştü ve o mu terk etmişti?Affetmezdim. Affetmedim de. :) Gerek yok. Denenmişi denemem. Sonucu belli zaten.
Yıllar sonra döndü. Terk etmemiştik zorunluluk gereği yollarımız ayrılmıştı. Ama araya zaman girince , yeni yaşantılar girince karakter ve zevkler değişiyor. O yüzden istememiştim.Ne kadar süre sonra dönmüştü ve o mu terk etmişti?
Asla değmez. Değeni olduysa da ben görmedim. Geri dönme anını, terk edilenin de terk etme fırsatı olarak görmüşümdür ben hep. Geri dönene basın tekmeyi güzel bi duygu tavsiye ederimMerak ediyorum baya bir konuya denk geldim de haksız yere terkedilip ya da ümit verilip yarı yolda bırakılanlar “döner mi ilerde pişman olur mu” diye sormuşlar, bir ihtimal de olsa diyelim döndü öyle bir insan ikinci bir şansı hakeder mi? Siz ne düşünüyorsunuz
Şu anda tek istediğim bu duyguyu tatmak sabredemiyorum bir an önce dönsün içim başka türlü soğumayacakAsla değmez. Değeni olduysa da ben görmedim. Geri dönme anını, terk edilenin de terk etme fırsatı olarak görmüşümdür ben hep. Geri dönene basın tekmeyi güzel bi duygu tavsiye ederim![]()
Boşananların %50’si aynı kişiyle tekrar evleniyor. Yarı yarıya ihtimalle oluyor yaniMerak ediyorum baya bir konuya denk geldim de haksız yere terkedilip ya da ümit verilip yarı yolda bırakılanlar “döner mi ilerde pişman olur mu” diye sormuşlar, bir ihtimal de olsa diyelim döndü öyle bir insan ikinci bir şansı hakeder mi? Siz ne düşünüyorsunuz