Pişman olup geri dönenler

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.048
333
İstanbul
Merak ediyorum baya bir konuya denk geldim de haksız yere terkedilip ya da ümit verilip yarı yolda bırakılanlar “döner mi ilerde pişman olur mu” diye sormuşlar, bir ihtimal de olsa diyelim döndü öyle bir insan ikinci bir şansı hakeder mi? Siz ne düşünüyorsunuz

Ne yaşandığına bağlı şimdi, herkesi bir tutup evet ikinci şansı hakeder diyemem
Ortada hiçbir sorun yok gibi gözükürken her şey normal giderken sevgili ya da flört tarafından açıklama bile yapmadan durduk yere bırakılmak. Diyelim bu insan eninde sonunda döndü böyleyken hayatınıza tekrar kabul eder miydiniz

Ne kadar süre sonra dönmüştü ve o mu terk etmişti?
Yıllar sonra döndü. Terk etmemiştik zorunluluk gereği yollarımız ayrılmıştı. Ama araya zaman girince , yeni yaşantılar girince karakter ve zevkler değişiyor. O yüzden istememiştim.

Merak ediyorum baya bir konuya denk geldim de haksız yere terkedilip ya da ümit verilip yarı yolda bırakılanlar “döner mi ilerde pişman olur mu” diye sormuşlar, bir ihtimal de olsa diyelim döndü öyle bir insan ikinci bir şansı hakeder mi? Siz ne düşünüyorsunuz
Asla değmez. Değeni olduysa da ben görmedim. Geri dönme anını, terk edilenin de terk etme fırsatı olarak görmüşümdür ben hep. Geri dönene basın tekmeyi güzel bi duygu tavsiye ederim :halay:

Asla değmez. Değeni olduysa da ben görmedim. Geri dönme anını, terk edilenin de terk etme fırsatı olarak görmüşümdür ben hep. Geri dönene basın tekmeyi güzel bi duygu tavsiye ederim :halay:
Şu anda tek istediğim bu duyguyu tatmak sabredemiyorum bir an önce dönsün içim başka türlü soğumayacak😕

Boşananların %50’si aynı kişiyle tekrar evleniyor. Yarı yarıya ihtimalle oluyor yani 😊

Back
X