Pişman olur mu ?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Son 1 senesinde sorunlar olan 3 senelik bir ilişkim vardı. Bugün artık değiştiğimi farkediyorum sınırlı asabi bi insan oldum. Düzelemiyoruz ben artık istemiyorum. Hakkini helal et. Güle güle dedi..
3 senem bir güle güleye sığdı.
Birbirimize sayısız iyilik sayısız fedakarlık yaptık. Seneye nişan düşünüyorduk. Çeyiz bile almaya başlamıştım.
Bana gözlerime bakarak bile elveda diyemedi. Insan 3 senesini bir güle güle mesajına sığdırır mı ?
Kims e kimse ile aynı yolda yürümek zorunda değil. Bana ilelebet söz de vermedi. Ama yinede o güle güle lafı çok kanıma dokundu.
Ben belki zordum belki berbattım belki de dünyanın en kötü insanıydım ama bu şekilde ayrılmayı hak etmedim.
Bu insan pişman olur geri döner mi ?
Benden bu şekilde ayrılması ciğerimi yaktı. Kaldıramıyorum. Çok ama çok üzgünüm..
Kendimi mesaj atmamak için ulaşmamak için frenlemem gerek.
Sizler nasıl başa çıktınız?

Geri dönerse bu sorunlu ilişkiye devam mı etmeyi düşünüyorsun ?
Karşına geçip seninle konuşamayan bir insana kapını açık bırakma derim..
Düzelterek devam etsin isterdim. Ama benden bu şekilde ayrıldığı için affedemem.
Çok seviyorum ciğerim yanıyor. Saygı duyarım artık devam etmek istemediği için ama o güle güle lafı ciğerimi yaktı.

Benim de var hatalarim belki de en hatali kisi benim. Ama bu şekilde ayrılması çok koydu bana.

Ortada bir sorun varsa zaten bu tek tarafli degildir ama normal insanlar konusup anlasma yoluna gider tabi ki bu iliskiyi istiyor ise! Gule gule demek bir ergene yakisir. Siz bir ergenle bu yola devam etmeyi goze alir misiniz?

Nasıl yani durduk yere mi dedi bunu?
Hiçbir şey yokken mi?
Erkekler kurulu düzenlerinden zor vazgeçerler
Tek sebep vardır oda başka biri
Elbet eksiklik hisseder sonuçta 3 yıl alışkanlık var bir bağ var
Boşluğa düşüp dönebilir gelişine vurmak sana kalmış

Ortada bir sorun varsa zaten bu tek tarafli degildir ama normal insanlar konusup anlasma yoluna gider tabi ki bu iliskiyi istiyor ise! Gule gule demek bir ergene yakisir. Siz bir ergenle bu yola devam etmeyi goze alir misiniz?
Düzelmeyen şeyler vardı. Ama milyarda bi ihtimal bile olsa ben bunun için kalırdım. Gidemezdim. Ben ondan gidemezdim. Ama istemiyorum artık dedi kalamam. O sözü duymak yetti.
Kısaca fazla söze gerek duymadan terk etti beni..

Nasıl yani durduk yere mi dedi bunu?
Hiçbir şey yokken mi?
Erkekler kurulu düzenlerinden zor vazgeçerler
Tek sebep vardır oda başka biri
Elbet eksiklik hisseder sonuçta 3 yıl alışkanlık var bir bağ var
Boşluğa düşüp dönebilir gelişine vurmak sana kalmış
Durduk yere demedi. Bir tartışma üzerine dedi. Bir başkası olduğunu zannetmiyorum.
Bana koyan bi güle güleye sığdırmış olması..

Durduk yere demedi. Bir tartışma üzerine dedi. Bir başkası olduğunu zannetmiyorum.
Bana koyan bi güle güleye sığdırmış olması..
At gibi giden it gibi döner derler
Hoşçakal bile daha iyidir ergen gibi güle güle demektense
Genelde bu tipler bi dalı tutmadan diğerini bırakmazlar tabiki kondurmak istemiyor olabilirsin ama ihtimal dahilinde başkası ilgisini çekmiş olabilir

Düzelmeyen şeyler vardı. Ama milyarda bi ihtimal bile olsa ben bunun için kalırdım. Gidemezdim. Ben ondan gidemezdim. Ama istemiyorum artık dedi kalamam. O sözü duymak yetti.
Kısaca fazla söze gerek duymadan terk etti beni..

Simdi belki uzgun oldugunuz icin caniniz yaniyor ve saglikli dusunemiyor olabilirsiniz ama ben diyorum ki verilmis sadakaniz varmis. Kalmanin da gitmenin de bir adabi vardir bundan yoksun insan da kusura bakmayin ama karaktersizdir!
Bazen bitirmeyi de bilmek gerek o bitirmis ama karakterini de gostermis.

Genelde bu tipler bi dalı tutmadan diğerini bırakmazlar tabiki kondurmak istemiyor olabilirsin ama ihtimal dahilinde başkası ilgisini çekmiş olabilir

Bayiliyorum sizin yorumlariniza :)

Benden önce pek ciddi ilişkisi olmamış. Berbat bir şekilde ayrılsa da hakkını yiyemem. O da üzgündür. Birini bulduğunu düşünmüyorum.

Hayır, geri dönmez.

Bu mesajdan sonra kesinlikle aramamalısın, bunu zaten biliyorsun.
Diyelim ki aradın emin ol ki bir süreliğine dönse bile pişman olmaz.
Yani aslında bu şekilde yazan adam zaten hiçbir şekilde pişman olmayacaktır demek istiyorum.

Kendine zaman ver, aşacaksin.
Sevgilerimle..

Siz o güle güle mesajına ne cvp yazdınız ?
Screenshot_2018-11-22-01-47-27-1.webp
Bu cevap çok yerinde olurdu:KK48:

Back
X