- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Son 1 senesinde sorunlar olan 3 senelik bir ilişkim vardı. Bugün artık değiştiğimi farkediyorum sınırlı asabi bi insan oldum. Düzelemiyoruz ben artık istemiyorum. Hakkini helal et. Güle güle dedi..
3 senem bir güle güleye sığdı.
Birbirimize sayısız iyilik sayısız fedakarlık yaptık. Seneye nişan düşünüyorduk. Çeyiz bile almaya başlamıştım.
Bana gözlerime bakarak bile elveda diyemedi. Insan 3 senesini bir güle güle mesajına sığdırır mı ?
Kims e kimse ile aynı yolda yürümek zorunda değil. Bana ilelebet söz de vermedi. Ama yinede o güle güle lafı çok kanıma dokundu.
Ben belki zordum belki berbattım belki de dünyanın en kötü insanıydım ama bu şekilde ayrılmayı hak etmedim.
Bu insan pişman olur geri döner mi ?
Benden bu şekilde ayrılması ciğerimi yaktı. Kaldıramıyorum. Çok ama çok üzgünüm..
Kendimi mesaj atmamak için ulaşmamak için frenlemem gerek.
Sizler nasıl başa çıktınız?
3 senem bir güle güleye sığdı.
Birbirimize sayısız iyilik sayısız fedakarlık yaptık. Seneye nişan düşünüyorduk. Çeyiz bile almaya başlamıştım.
Bana gözlerime bakarak bile elveda diyemedi. Insan 3 senesini bir güle güle mesajına sığdırır mı ?
Kims e kimse ile aynı yolda yürümek zorunda değil. Bana ilelebet söz de vermedi. Ama yinede o güle güle lafı çok kanıma dokundu.
Ben belki zordum belki berbattım belki de dünyanın en kötü insanıydım ama bu şekilde ayrılmayı hak etmedim.
Bu insan pişman olur geri döner mi ?
Benden bu şekilde ayrılması ciğerimi yaktı. Kaldıramıyorum. Çok ama çok üzgünüm..
Kendimi mesaj atmamak için ulaşmamak için frenlemem gerek.
Sizler nasıl başa çıktınız?