Pişman olur mu ?

Dayanamayıp mesaj atarsan , gelir ama geri gider.
Ama dayanırsan , ve gelirse , birdaha gitme ihtimali düşük.

Tavsiyem , dönmek isterse bile burnundan kıl aldırma.ozaman ona batan şey bu olur...

Yani öyle yapan adamın peşinden ağlayıp kendini harap etmeye gerek yok. Pişman olup gelse ne? Güvenilmez de en iyisi müsait yerden ikilesin...
O güle güle mesajına hiç cvp vermemek en iyisi . Beni istemeyeni ben hiç istemem moduna girmek lazım. Üzülmek ağlamak illaki olurda bunu karşı tarafa asla belli etmiycen

Dönebilir de dönmeyebilir de.
Döner ya da dönmez demek çok saçma, geleceği kim bilebilir ki?

Önemli olan son dönemdeki yasadiklarinizin, bugünkü yaşananların sinyalini veriyor olmasıydı.

Bu forumda çıkardığım derslerden biri; bir ilişki ite kaka yürüyorsa -sonu evlilikle de bitse- illa ki bir mutsuzluk doğuruyor.
Belki böylesi daha iyidir, kendini hırpalamadan bu süreci en az hasarla atlatmaya çalışmanı öneririm.

Kısaca; olmayan şey olmuyor. Olan da kendiliğinden, şelale gibi kendiliğinden aka aka oluyor.

Düzelmeyen şeyler vardı. Ama milyarda bi ihtimal bile olsa ben bunun için kalırdım. Gidemezdim. Ben ondan gidemezdim.
Senin şu yazdıkların sanki daha mı güzel?
Sırf yıllar önce birkac zaman mutluydum diye, o günlerin hatrına artık anlaşamadıkları adamlarla evlenen, her günleri hır gür olan, üstüne bir de çocuk doğurup onlara mutsuz yuva armağan eden milyonlarca kadından biri olmak mı amaciniz?
'Bir derdim var' bu kafa yapısıyla evlenelerden gecilmiyor. Hala daha 'seneye Nisan yapaacaktik' diyorsun. Daha bu günkü sorunu çözemeden ne nişanı?
Hata bende hata bende deyip durmussun. Az zaman değil, bir senelik problem. Madem hata sende düzeleceğine dair samimi adimlar atsaydin.
Öyle 'hata bende' deyip işin içinden sıyrılınıyor mu?
Ben sevgisi biten ilişkiyi evlilige götürmeyip ayrılan çocuğa hak verdim.
Tek haksız olduğu nokta onca zaman kiymetlim dediği insanla konuşmadan ayrılması olmuş. Ama bu da adamın zaten falso olduğunu,evlensen büyük bir kavgada seni baba evine postalayip hayaleti oynayacak bir insan olduğunu gösteriyor ayan beyan...
Bence isabet olmuş.
Zararın neresinden dönersen kardir. Mutsuz mutsuz ilişkilere neden böyle hastalıklı şekilde bağlanıyorsunuz?
Bunun adının aşk olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Son 1 senesinde sorunlar olan 3 senelik bir ilişkim vardı. Bugün artık değiştiğimi farkediyorum sınırlı asabi bi insan oldum. Düzelemiyoruz ben artık istemiyorum. Hakkini helal et. Güle güle dedi..
3 senem bir güle güleye sığdı.
Birbirimize sayısız iyilik sayısız fedakarlık yaptık. Seneye nişan düşünüyorduk. Çeyiz bile almaya başlamıştım.
Bana gözlerime bakarak bile elveda diyemedi. Insan 3 senesini bir güle güle mesajına sığdırır mı ?
Kims e kimse ile aynı yolda yürümek zorunda değil. Bana ilelebet söz de vermedi. Ama yinede o güle güle lafı çok kanıma dokundu.
Ben belki zordum belki berbattım belki de dünyanın en kötü insanıydım ama bu şekilde ayrılmayı hak etmedim.
Bu insan pişman olur geri döner mi ?
Benden bu şekilde ayrılması ciğerimi yaktı. Kaldıramıyorum. Çok ama çok üzgünüm..
Kendimi mesaj atmamak için ulaşmamak için frenlemem gerek.
Sizler nasıl başa çıktınız?
Erkek arkadaşınızı çok fazla mı incittiniz acaba

Son 1 senesinde sorunlar olan 3 senelik bir ilişkim vardı. Bugün artık değiştiğimi farkediyorum sınırlı asabi bi insan oldum. Düzelemiyoruz ben artık istemiyorum. Hakkini helal et. Güle güle dedi..
Birbirimize sayısız iyilik sayısız fedakarlık yaptık. Seneye nişan düşünüyorduk. Çeyiz bile almaya başlamıştım.
Bana gözlerime bakarak bile elveda diyemedi. Insan 3 senesini bir güle güle mesajına sığdırır mı ?
Kims e kimse ile aynı yolda yürümek zorunda değil. Bana ilelebet söz de vermedi. Ama yinede o güle güle lafı çok kanıma dokundu.
Ben belki zordum belki berbattım belki de dünyanın en kötü insanıydım ama bu şekilde ayrılmayı hak etmedim.
Benden bu şekilde ayrılması ciğerimi yaktı. Kaldıramıyorum. Çok ama çok üzgünüm..
Çocuğun yok evli değilsin.insanlar kaç senelik eşlerinden ayrılıyor.kabul et bu tecrübeyi ve yaşama devam et

İlk erkek arkadaşım benden mesajla ayrılmıştı durup dururken. O zaman toyuz tabi, o kadar ısrar ettim ki buluşmak için buluştuk yüzüme söyle dedim. Uzun bir ayrılık konuşması ezberlemiş sen daha iyilerine layıksın minvalinde dönen klasik konuşma işte. O gün beni haketmediğini, benim yanımda kompleksleri olduğunu anlamıştım.

Seninle mesajla ayrılan adamdan da ne köy olur ne kasaba. Hiç bir şekilde iletişim kurma derim. Kendimi tutama diyorsan numarasını falan sil ulaşamaz duruma gel.

Mesajla yapılan şeylerden nefret ediyorum. Mesajla bayram kutlamak, doğum günü kutlamak, geçmiş olsun demek vs bile bana çok itici geliyor. Hiç bir samimiyeti yok. Gidip yüzyüze konusmak, yüzyüze derdini dile getirmek varken çok anlamsız. Hadi gidemedin telefonla ara bari mesaj nedir?

Özellikle veda edeceğim insanla son kez yüzyüze konuşup, içimdekileri anlatıp helallesip ayrılmak isterim. Bu sevgili okur , dost olur iş arkadaşı olur fark etmez. Teknoloji ilerlediğinden beri insanlar resmen saçmalıyor. Gel karşısına geç gözlerinin içine bak derdini anlat. Gitmenin de bir adabı vardır . 3 sene boyunca en yakının olan insanla bir mesajla ayrılmak karaktersizliktir net.. Ben 3 senelik arkadaşımla bile iletişimi keseceksem mesajla değil de geçip karşısına diyorum , bu bu sebeplerden dolayı senle arkadasligimi sürdürmek istemiyorum diye. İnsanın önce karşıdakine , kendisine yasanmışlıklarına saygısı olacak, olgun davranmasını bilecek.

Back
X