Pişman olur mu?

Nane97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
3
1
1
28
3 yıldır sevgiliydik. Bu güne kadar kavga ettiğimiz çok oldu ama bir birimizi seviyorduk. Sonra ben okumak için başka bir şehire gitmek zorunda kaldım. Yine konuşmaya devam ediyorduk. Zaman'la kavgalarımız çoğalmıştı ama buna rağmen yine hayeller kuruyorduk. O da benim yanıma gelecekti bunun için çalışıyordu. Sonra bir gün onun kıskançlıkları yüzünden kavga ettik. O gün doğum günümdü. Çok üzüldüm aramadım onu hatasını anlamasını istedim. 10 gün geçti gelmedi. Baktım hep whatsappda oluyor. Yazdım kiminle konuşuyorsun dedim hiç kimseyle Dedi. Sonra biraz konuştuk ve yeniden başlamaya karar verdik. Bana karşı soğuk davranıyordu ama 10 gündür konuşmadığımız için olduğunu söyledi. Sonra facebook ta başka kızla yazışmalarını gördüm. Ona söyledim. Evet ben bir hata yaptım ama biz yeniden başladık Dedi. Ben hayır dedim. O da ben biliyordum zaten sen gelip tüm suçu üzerime atıcaksın. Ben de Seni Allaha bırakıyorum dedim. Bana kalıyım mı Dedi. Ben de defol dedim. Beni her yerden blok etti. Ve özür dilemedi yalvarmadı affedilmek istemedi. Bu beni çok şaşırtıyor ve deli ediyor. Pişman olur mu bir süre sonra? Bu tepkisi garip değil mi? 3 yıllık bir ilişki bu o kadar yaşanmışlıklar varken nasıl böyle tepki verebiliyor?

3 yillik sevgilisiniz yillardir evli olanlar her seyi arkasinda bırakabiliyor. Birak geri donmesin zaten ilk firsatta baskasiyla yazisandan hayir gelmez. Daha cok yasanmislik olmadan kalsin boyle.

3 yillik sevgilisiniz yillardir evli olanlar her seyi arkasinda bırakabiliyor. Birak geri donmesin zaten ilk firsatta baskasiyla yazisandan hayir gelmez. Daha cok yasanmislik olmadan kalsin boyle.
Dediklerinizin farkındayım bende. Artık olmaz biliyorum. Ama verdiği tepki bana çok tuhaf geliyor. Bu durumda pişman olurdu yalvarırdı. Ama o hiç bir şey söylemedi. Pişmanlık duymaması Canımı daha çok yakıyor

Pisman olmaz canm zaten soğuk davranmis demkki on günde diger kiza baglanmis boşa bekleme bence erkek Milleti işte

Erkekler ilgi açlığı çekerler. Sende 10 gün onu bu şekilde bırakınca doldurmak istemiş gibi geldi bana... Erkeklerin kafasını anlamak zor... Hani derler ya ayrılığın acısını bile aylar sonra yaşarlar diye, aynen öyle. Ben bir yapan bir daha yapar cümlesine pek güvenmiyorum. Hepimiz belli başlı hatalar yapmışızdır ve ders alıp bir daha yapmamışızdır. Onu en iyi sen tanırsın. Biz burda eski sevgilini tipik bir erkek olarak görüyoruz. Bende sana soruyorum 3 yılını verdin sonuçta ona, sence tekrar yapar mı ? Pişman olup geldiğinde sen unutabilir misin ? Güvenin yerinde olur mu ?

Eski sevgilimi tanıyorum, beni gerçekten seviyordu. Şimdi gelirse onu affetmem için beni gerçekten inandırması gerek, ama bunu yapabilir mi bilmiyorum. Dün bana selam yazdı ben cevap vermedim. Çünkü hala pişman olmasını bekliyorum. Ama o nedense hala pişmanlık duyduğunu affedilmek istediğini söylemiyor. Buna bir anlam veremiyorum

Aaaa canım... Egosu zedelenir hiç söyler mi ? Biz kadınlar erdemlik olarak düşünsekte bu erkekler için ego zedelenmesi... Ayy! Sinir oluyorum. Benimde başımda böyle bir tane var. Neyse ne, gel açık açık söyle değil mi ? Ama yok. İlişkiyi oyuna çeviriyorlar... Selam yazması da pişman olması anlamına gelir tabi orası ayrı

pişman olacak olsa ilk başta sana öyle davranmazdı. onda bir gelecek olduğunu göremiyorum. 3 yıl büyük emek. daha fazla bağlanmadan kurtulduğuna şükret bence. kendi hayatına bak gitsin.

Malesef erkekler ozellikle de suclu olduklarinda, sirf suclarini kabul etmemek icin asiri sinir harbi gosterir, kendini savunur ve sucu uzerinden atmaya calisir. Erkek arkadasin mantikli bir sekilde hatasini kabul edip sana donse bile, (sanirim aldatmis) sen bi sekilde donup dolasip bu kisa surede sana sadik kalmamasiyla ilgili guven sorunu yasayabilirsin. Yani bence ondan cok kendini dusunmen gerek. Bi sekilde diyelim ki tekrar basladiniz, peki ne kadar saglikli bi iliski olacak ve yaptigi seyi bir daha yapmayacagi konusunda emin olup, mutlu bir iliski surdurebilecek misin? her seyi gectim, biz kizlar cok duygusal oldugumuz icin gecmise bagli kalip uzun sure hayatimiza birisini almayabiliyoruz ama erkekler malesef saniyesinde yeniden baslayabiliyolar.. bence bu yaptigi hareketler de aslinda belki de senin ona defol vs demen yuzunden gurur yapmasindan kaynakli olabilir. Erkekler pisman olur, uzun iliskilerde donerler de.. ama dedigim gibi bundan sonrasinda sen mutlu olabilcek misin. En cok kendini dusunmelisin derim..

Değmez bu sahis icin hic bir seye . .. cok sevseydi konusmazdi baskasiyla. Bence sizin onu her yerden engellemeniz gerekiyordu. Sadece sevmek yetmiyor sayin konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…