3 yıldır sevgiliydik. Bu güne kadar kavga ettiğimiz çok oldu ama bir birimizi seviyorduk. Sonra ben okumak için başka bir şehire gitmek zorunda kaldım. Yine konuşmaya devam ediyorduk. Zaman'la kavgalarımız çoğalmıştı ama buna rağmen yine hayeller kuruyorduk. O da benim yanıma gelecekti bunun için çalışıyordu. Sonra bir gün onun kıskançlıkları yüzünden kavga ettik. O gün doğum günümdü. Çok üzüldüm aramadım onu hatasını anlamasını istedim. 10 gün geçti gelmedi. Baktım hep whatsappda oluyor. Yazdım kiminle konuşuyorsun dedim hiç kimseyle Dedi. Sonra biraz konuştuk ve yeniden başlamaya karar verdik. Bana karşı soğuk davranıyordu ama 10 gündür konuşmadığımız için olduğunu söyledi. Sonra facebook ta başka kızla yazışmalarını gördüm. Ona söyledim. Evet ben bir hata yaptım ama biz yeniden başladık Dedi. Ben hayır dedim. O da ben biliyordum zaten sen gelip tüm suçu üzerime atıcaksın. Ben de Seni Allaha bırakıyorum dedim. Bana kalıyım mı Dedi. Ben de defol dedim. Beni her yerden blok etti. Ve özür dilemedi yalvarmadı affedilmek istemedi. Bu beni çok şaşırtıyor ve deli ediyor. Pişman olur mu bir süre sonra? Bu tepkisi garip değil mi? 3 yıllık bir ilişki bu o kadar yaşanmışlıklar varken nasıl böyle tepki verebiliyor?