Pişman oluyorum galiba

kantarco

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
6
1
1
31
önceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/

24 yaşındayım eşimle mayıs 2018 de evlendim . 10 ay oldu . Onu tercih ettiğime pişman oluyorum. Ondan önce 2014-2016 yılları arasında sevgilim vardı beni çok severdi çok merhametli ve iyi kalpli biriydi ama çok sessiz biriydi atılgan degildi ve ben ondan soğudum ve terk ettim 2016da . Maddi durumu da iyi değildi bir gelecek yoktu yani . Eşimle 2016nın sonunda tanıstım ve geceleri sürekli eğlence mekanlarına giderdik arabayla ,

Kıyas yaptığım zaman 2014-16 yılları arasındaki eski sevgilimin maddi durumu iyi değildi çekingen bir tipti özgüveni çok yoktu

ama eşimin özgüveni yüksek maddi durumu babadan iyi , spor arabası var . bu durumun getirdiği de özgüven var .

Eski erkek arkadasımdan ah aldım galiba . İçimde bir sıkıntı var .Eski erkek arkadaşımdan helallik almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yaparım .

Eşinizle evlenmeyi sectiydeniz eski sevgilinizi unutun ya atın artık içinizden .Ki bence onu unutmadan evlenmemeniz gerekti ya neyse ...Kiyaslamayin,önünüze bakin

Yahu adamın kötü davranmasını kişiliğine, yaşadığı olaylara, sizle ilgili düşüncelerine bağlamıyorsunuzda nasıl eski sevgilinizi düşünüp onun ahını aldım sanırım ondan boyle oldu diyip olayı oraya bağlanabiliyorsunuz pes ya.
Hanfendi üzülmemek için bazen gerçekleri görmek istemiyoruz ama maalesef bu adam size dolaylı yoldan seni sevmiyorum demiş hatta eve gelmiyorsa nerde kalıyor bir düşünün ? Kadınlara saygım yok derken ilerde size yapabilecegi seylere kılıf uydurma peşinde. Ayrılık sinyalleri veriyor olabilir.
Her şeyi geçtik diyelim madem cok durust size karşı önceki ilişkileri kötü geçmiş travmalar yaşamış size aşık olup sizle bunları atlatmak, guzel bir ömür sürdürmek varken bu uzak kalış neden ??

:ruh:

Birini parası yok diye,çekingen diye terk et ondan sonra paralı biriyle sevgili olunca ah aldım diye ağla. Valla siz parayı seçmişsiniz kusura bakmayın. Eşinizin iyi huylarından değil de parasından,spor arabasından bahsetmişsiniz. Yakın zamanda bende böyle bir hata yapıyordum Allah korudu. Para heriey demek değil. Ben sevgilimle herşeyi çalışarak didinerek yaparım yeter ki o beni sevsin birbirimizi sevip sayalım,başka birşey istemiyorum. Sevmediğim adamla beraber Porsche'a binsem ne olur?

Ah değil bu, sadece verdiğiniz kararın sonuçlarını çekiyorsunuz.. helallik alınca ne eşinizin karakteri değişir nede eski sevgilinize bir iyilik yaparsınız...

yani?
eşinin seni insan yerine koymaması eski sevgililin ahı mı ha yoksa eşinin eski sevgililerinin eşine çektirdikleri mi?
boşuna sebebi eski sevgililerde arama ne kadar erken kabul edersen sevilmediğini o kadar çabuk kurtulursun.
bir daha da spor arabaya kanmazsın..

Back
X