- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Konunuzda resmen kendimi gördüm.önceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/
24 yaşındayım eşimle mayıs 2018 de evlendim . 10 ay oldu . Onu tercih ettiğime pişman oluyorum. Ondan önce 2014-2016 yılları arasında sevgilim vardı beni çok severdi çok merhametli ve iyi kalpli biriydi ama çok sessiz biriydi atılgan degildi ve ben ondan soğudum ve terk ettim 2016da . Maddi durumu da iyi değildi bir gelecek yoktu yani . Eşimle 2016nın sonunda tanıstım ve geceleri sürekli eğlence mekanlarına giderdik arabayla ,
Kıyas yaptığım zaman 2014-16 yılları arasındaki eski sevgilimin maddi durumu iyi değildi çekingen bir tipti özgüveni çok yoktu
ama eşimin özgüveni yüksek maddi durumu babadan iyi , spor arabası var . bu durumun getirdiği de özgüven var .
Eski erkek arkadasımdan ah aldım galiba . İçimde bir sıkıntı var .Eski erkek arkadaşımdan helallik almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yaparım .
Niye kötü davranıyor.Cinsel hayatınız nasıl.Sakın yazmayın eski sevgilinize.Maddi sıkıntıları oldugu ıcın baska tercih yapmışsınız.Bu sizin seçiminiz.Eşiniz normal gelmedi bana.Hastamı acaba?önceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/
24 yaşındayım eşimle mayıs 2018 de evlendim . 10 ay oldu . Onu tercih ettiğime pişman oluyorum. Ondan önce 2014-2016 yılları arasında sevgilim vardı beni çok severdi çok merhametli ve iyi kalpli biriydi ama çok sessiz biriydi atılgan degildi ve ben ondan soğudum ve terk ettim 2016da . Maddi durumu da iyi değildi bir gelecek yoktu yani . Eşimle 2016nın sonunda tanıstım ve geceleri sürekli eğlence mekanlarına giderdik arabayla ,
Kıyas yaptığım zaman 2014-16 yılları arasındaki eski sevgilimin maddi durumu iyi değildi çekingen bir tipti özgüveni çok yoktu
ama eşimin özgüveni yüksek maddi durumu babadan iyi , spor arabası var . bu durumun getirdiği de özgüven var .
Eski erkek arkadasımdan ah aldım galiba . İçimde bir sıkıntı var .Eski erkek arkadaşımdan helallik almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yaparım .
Sacmalamayin ya evliyken iyi niyetli bile olsa esin aynı şeyi yapsa ne dusunurdunönceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/
O da redpillci (!) çıkmış iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?