Pişman oluyorum galiba

Spor araba önemli bir detay tabi, eşinizin spor arabası ve maddi durumu için bence tüm kötü davranışlarını görmezden gelin. Sonuçta spor arabası ve özgüveni var, para da var babadan, daha ne olsun. Ah değil dua almışsınız resmen, piyango size vurmuş.

Bu spor araba muhabbeti 2000 lerin basinda kalmamış miydi??? Babadan zengin spor arabali adam zaten gozu yuksekte olan kisidir. Hic adam akilli olanina rastlayani gormedim

Konunuzda resmen kendimi gördüm.
Evlenmeden önce 5 yıllık sevgilimden ayrıldım.
Beni aşırı seviyordu,hiç kırmaz hiç üzmez ,bi dediğimi iki etmezdi.evlenseydik mükemmel bir eş olurdu halada yüzde yüz eminim bundan.
Ama ben her dediğime evet diyen erkekle evlenmek istemediğimi ,birgün ondan sıkılacağımı ve onu daha çok üzen şeyler yapacağımı düşünüp ayrıldım ki artık aklım dışarıya kaymaya başlamıştı ve bunu ona yapmak istemedim ve ayrıldım.
Sonra şimdiki eşimle evlendim ve ilk 1-1bck yıl ağlamakla geçti zira boşanmaya bile kalktık.o sıralar hep aklıma eski sevgilim gelmişti,onun çok üzülüp ağladığını hatta bana beddua ettiğini düşünüp arayıp ondan helallik isticem diodum.anneme danıştım ve bana dediki , sen onu daha fazla üzmek istemeyerek ona iyilik yaptın , onu aldatmadın ona yalan söylemedin...oyüzden bunu ona bağlama dedi.düşündüm hakkatende öyle.sonra zaten evliliğimde yoluna girdi 5-6yıldır çocugumuzla mutlu mesutuz şükürler olsun.eğer ona hiçbir anlamda ihanet etmediysen vicdanın rahat olsun , beddua etsede tutmaz zaten.

Onun arabasi var guzel mi guzel
Şoförüde var ozel mi ozel
Basti mi gaza gider mi gider
Maalesef ruhu yok
Onun için hic mi hic sansi yok

Bu sarki yillar once sizin icin yazilmis sanki. Ruhu olmayan guzel arabaya sahip bir adam....

diğeri daha zengin daha gösterişli o yüzden seçmişsin helallik alıp napacaksın? eski sevgiliyi görme bahanesi oldu bu da pişman olunca.

Yanlış bir seçim yaptım bedel ödüyorum demek yerine ah uh ne alakası var ...
Bana değer vermeyen ve bunu da alenen dile getiren bir erkek dünyadaki hiç bir maddi değerle beni etkileyemez.

Son düzenleme:
arayıp ne diyeceksiniz?
- şey eeeııımmm ben bir spor arabaya tav oldum. şimdi de Allah belamı vermiş gibi hissediyorum. hakkını helal et..

Kocana da söyleyecek misin helallik alırken? Aklın kalmış senin eskide helallik değil derdin keşke o olsaydı diye pişman olmuşsun yeme bizi burada

Niye kötü davranıyor.Cinsel hayatınız nasıl.Sakın yazmayın eski sevgilinize.Maddi sıkıntıları oldugu ıcın baska tercih yapmışsınız.Bu sizin seçiminiz.Eşiniz normal gelmedi bana.Hastamı acaba?

Sacmalamayin ya evliyken iyi niyetli bile olsa esin aynı şeyi yapsa ne dusunurdun

Para için başkasını seçmişsiniz bir erkek başka bir kadının güzelliği için sevgilisinden ayrılsa ne bencilliği kalır ne kıymet bilmezliği ama kadın yapınca bu senin seçimin aldatmadıysan problem yok oluyor. Her ilişkinin miladı var sadece biri evlilikle sonuçlanıyor işte kadın erkek fark etmez bir şekilde ayrılıklar yaşanıyor demek ki siz duygulardan ziyade maddiyata önem veren birisiniz yani bunun için evlenmişsiniz o zaman şikayetiniz niye? Eşiniz iflas etmediyse halen beklentinizi karşılıyor demektir yok aradığınız duygu ve sevgi idi ise eski ilişkinizde bu varmış neden ayrıldınız? Kendinizle çelişiyorsunuz bence istediğiniz ve beklentinizin ne olduğunu bilin önce.

Tencere kapak
Mutluluklar diliyorum
Bence sen hiç kafanı bulandırma. Gerçekten kocan senin tipin. O da böyle davranıyor çünkü sen alfa erkek seviyorsun.
Bence adamın taktiği de doğru. En azından ise yarıyor. Belki de dedigi gibi her dedigini yapsa pısırık olacak senin nazarında.

O da redpillci (!) çıkmış iyi mi

Tövbe yarabbim konuda iki yorumdur kendimi görüyorum

Yani ben zengin spor arabalı birini aramıyorum ama son iki konumdur sevgilim çok uysal diye konu açıyordum ya hani her istediğimi yapıyor falan

Korktum ben bi şimdi en iyisi öpüp başıma koyayım sonu böyle oluyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…