Pismanim artik cok mu gec?

Senin gibileri yüzünden ne yuvalar yikiliyor. Adam nisanli!!! Bi kere nisanlisini düsün!!

Ne diyeceğimi bilemiyorum ya

Bu kadar şeyi kendi kafasından böyle kurmak, bu kadar simarik ve megaloman olmak...

En yakın arkadaşım olsan hani 10 yıllık falan, bana şunları anlatsan bir daha seninle görüşmezdim. Yanlış anlama neden nişanlı adamı arıyorsun falan diye değil. O kadar mantıksız bu yazdıkların düşündüklerin, o kadar saçma salak şeyler ki bir daha konusmazdim seninle.

Evlilige hazir degildim cunku aramizda 8 yas fark vardi demissiniz. 2 sene sonra hazir olacaktinizda yaa farki mi kapanacakti.

5 ay gibi bir surede pisman olmadinizda nisanlandigini ogrenince neden pisman oldunuz?

Tabi kii asla aramayin. Benimde gecen senelerde eski sevgilim nisanlandi, kiza ayip olmasin diye profiline bile girmeyi biraktim. Sucsuz gunahsiz insanlari yok yere uzmemek adina.

Bir karar vermissiniz bu kararin pesinden gidin. Ne yani arayip ayril bana don mu diyeceksiniz? Siz evlenmeye ikna olmamissinz ama baskasi olmus. Siz de o kadinin da hayalleri yok mu? O kadinin da duygulari yok mu? Asla boyle birsey yapmayin. Ararsaniz karari veren siz acisini cikaran baskasi olur. Bunun vevali i de tasiyamazsiniz.

Yoook artikk daha neler. Cüş!

Ne alaka 26 yaşındayım son 3 aydır en az 10 kişi görüşmek istedi ben kendimi hazır hissetmeden evlensem sence ne kadar mantıklı olur sırf evli olmak için.

Evlilik dusunmuyosan evlilik niyetiyle kimseyle tanışıp gorusmeyeceksin; bu kadar net..
Ayrica hic masum gelmedin bana.. Ne demek nisanli adami aramak su durumda? Ne kadar hadsizce bi davranis.. Hic de tebrik icin aramadin, kendini inandirirsin ancak buna.. Hem arkadasin mi ahbabin mi, evlilik gorusmesi yaptigin adami ne demeye ararsin? Adam zaten kisa kesmiş, muhatap olmamis.. Daha ne "seviyo mu gercekten" ayagina iletisime gecme çabaları? Kendini ne saniyorsun, senin aşkından ölüyor da o kizla zorla mi nisanlandi? Birazcik haddini bil, zor değil..

Konu benim sinirimizi ziplatti ya.. Allah korusun..
InsaAllah sahte konudur..

Adam nisanlaninca kiymete binmis
Herkes sectigi hayati yasar o da siz de...
5 ayda nisanlanma olabilir biz esimle tanistiktan 4 ay sonra sozlendik.
Allah karsiniza iyi birini cikarsin insallah unutmaya calisin.

Ne alaka 26 yaşındayım son 3 aydır en az 10 kişi görüşmek istedi ben kendimi hazır hissetmeden evlensem sence ne kadar mantıklı olur sırf evli olmak için.

Cogu kadin icin erken evlenmek meziyet saniyor. Hele ustune cocuk yapmak komboo..

Evlenmeyi istememek cok dogal bir durumken elalemin cahilleri benim senin kararini sorguluyor ya olacak sey degil. Hangi yuzyildayiz hangi cagdayiz? 26dan sonra evlenemezmis bir kadin bak sen zihniyete ya.

Ne arayıp çocuğu rahatsız edip aklını bulundurmaya çalışın ne de çocuğun nişanlısını huzursuz edin. Yapmanız gereken bu saatten sonra kendi yolunuza bakmak.

Aynen
Adamin yerinde olsam kayit yapan bir manyaktan kacarak uzaklasirdim

Siz 29 yalındaysanız adam 37 yaşında olmalı keyfinizi niye bakmesin . Ayrıca iddia ettiğiniz gibi aşık olsaydı size Bi mesajla ayrılmazdı hemen mücadelemederdi. Yani size aşık falan değil ayrıca mutsuzda değil

Yok yazdiklarimdan o sekilde bir imaj mi yarattim sizde bilemiyorum ama asla böyle birsey istemem yapamamda.Allahtan korkum var ne ekersek onu biceriz ve senin icin birinden vazgecen yrn baskasi icin de senden vazgecer bu eminim.
Aay ilk defa birine bu kadar sert bi yorum yazmak icimden geliyo bu yaptiginin dusundugunun ne kadar basit ne kadar asagilik bi duygu oldugunun farkindamisin nisanli insana mutluluklar dilemen bile ne kadar basit kendini bulunmaz hint kumasimi saniyosun sevmedigi biriyle evlenmesine engel olacak kadar ne payin var onun hayatinda sen kimsin ? Adam seni sevip pisman olsa mutluluklar diledignde sana zaten bir sey ima ederdi bir isik yakardi adam sana yoluna bak demis bir de ruyani anlatmak istemen ayy Rabbim uzak tutsun senin giblerden demek insanlarin yuvalari boyle yikiliyo araya giren fesat kiskanc insanlar yuzunden yuzsuzligun daniskasi

Seni öyle sevmişki 5 ay sonra nişanlanmış. Nefes alsın yeter, en kısa sürede evlenmeliyim düşüncesinde olan biri izlenimi uyandı bende. Evlilik konusunda insanoğlu çıldırabiliyor. Yadırgıyorum ben sizleri.

Yok yazdiklarimdan o sekilde bir imaj mi yarattim sizde bilemiyorum ama asla böyle birsey istemem yapamamda.Allahtan korkum var ne ekersek onu biceriz ve senin icin birinden vazgecen yrn baskasi icin de senden vazgecer bu eminim.

Iyi de adam baskasi icin senden vazgecmemis ki. Sen vazgecmissin. O yuzden baskasi icin de ondan vazgecmez.

Birini ittikten sonra kimin tuttuguyla ilgilenmeyeceksin kardesim bu kadar acik ve net.

Kör ölür badem gözlü olur, kel ölür Sırma saçlı olur di mi? Biz de eşimle 4 ayda evlilik kararı aldık. Gayet normal bir süre yani. Birini sevip evlilik kararı almak için. Onu sevmemesi sizin temenniniz sadece. Sizi de çok sevmiş olsaydı bir mesajla tamam demez peşinizden koşardı. Nişanlanmış bir adamı bu şekilde aramanız filan hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…