Pismanim artik cok mu gec?

Giden gitmiş artık adamı arayıp ta bu saatten sonra nişanlısıyla arasını bozmak mı niyetiniz ne kadar kötü bir düşünce, zamanında doğru karar verseydiniz şimdi geri dönse peşinizden koşsa eminim tekrar acabalara geri dönersiniz kaçan kovalanırmış hey allahım

Sormussun ya pişmanım geç mi diye;benim cevabım burdan bakılınca evet maalesef geç..günah işlemeyin.
Haa kaderinde vardır o zaman o kişi sana ayrılır gelir,evlense de boşanir gelir.
Bazı şeyleri kadere bırakın.kimsenin yuva yıkanı olmayın.

Haa bu arada dikkat ettiniz mi bilmem,bir bayanda geç kalmamışsin devama dememiş .Biraz düşünün.

İnsanoglu iste zamaninda degerini bilmediniz cunku o zaman sizi sevdiginden deger vermediniz egonuz sizi onu terketmek de sakinca olmadigini soledi

Sonra cocuk bir kiz bulunca mutlu olup sizden baskasini tercih edince beyniniz nasil olur ama o bni sevdi bunkadr cabuk gibi cumleler kurdu ve egonuz coktu kiskanclik ve kabullenememe

Oysa isin asli cocuk ne seni seviyor ne de umursuyor seven birini kessen sevdigi varken baskasiyla evlilige adim atmaz he bunu yapan var onlarinda birsuru bahanesi vardir (ben yine sevgilerine inanmam da) onlarda yagmurdn kacarken hep doluya tutlmustur veya daha cocuktur evliligi evcilik zanneder

Son olarakta nisanlisina deginecegim bu kizlari anlamiyorum evli erkekler nisanli erkekler neden degere biner. Kiz yazik deilmi sen kendini o kizin yerine koyacaksin sana yapildigindada ozmn neden bn demeyeceksin

herkes er yada gec yasattigini yasar...

Kusura bakmayın ama bu erkekleri etkilemek için yalnızca gençliğini kullanabilen aciz kadın safsatası.Ben 35 yaşında adamım ama çıtır es isterim çünkü bana çocuk doğuracak kafasındaki sığ insanlarla evlenenlerin halleri ortada ayrıca.Bizim başka kıstaslarımız var yani bırakın sizden akıl almayalım

Bence aramanız doğru değil. Sizin olumsuz kararinizdan sonra kişinin hayatina verdiği yön ve sorumluluklari tamamen kendisine aittir. Seviyor veya sevmiyor bunu o düşünmeli. Bence sizde mutlulugu arayın. Geçmişi kurcalamanin anlami olmaz.

Kesinlikle arama derim. Kismetinde yokmus oyle dusun. Senin nasibin olsaydi hicbir sey engel olamazdi. Kaybedince ozellikle kiymete bindirmissin. Unutmaya bak bence.

Eminmki o cocugun yerinde olsam ve nisanlandiktan sonra bana yazilsa ne kadar doru karar verdigime birkez daha emin olurdum
Dusunurdum cunku bak nisanli birine msj atabilcek biriymis bu zatenn o andan itibaren ufacikta aklimda olsa tamamen biterdi...

Adamın yaşı gelmiş yana yana kız arıyor. Evlenmek icin evleniyor işte. Sizinle özel bir şeyi olmamış. Siz hayir dediniz diye çok üzüldü de sevmediği biriyle evleniyor gibi bir durum yok. Mutluluklar demek için aradım olaylarını da geçin. Pişmansınız olur da konuşursanız geri döner umuduyla yapılmış bir hareket bu, iyi niyetli değil. Adamın da umrunda değilmiş ki konuyu uzatmamış. Tekrar aramayın.

İş işten geçmiş Adam nisanlanmis bi yola girmiş kurcalamayin kesinlikle aramayın.

kaçan balık büyük olmuş.
kör ölmüş badem gözlü olmuş.

ayrıca elin tavuğu, ele kaz görünürmüş.

hasetlik yapma da başkasını bul.

birçok arkadaş aynı fikirde ve ben de onlara katılıyorum.

ama bu da sizde ters tepki yapıp ,saplantı olup (hani yapma denilen tatlı olur ya ) onu aramanızdan endişeliyim.

elinden oyuncagi alininca kiymetlenen cocuk gibisin... seni cok sevmiyordu kendini filmlerde sanma...
7 gun sonra nisanlanan insan obkisiyi de taniyordur.

Herkes yolunu çizmiş bu saatten sonra anca kafa karışıklığı yaparsin canım bence uzak dur onlardan erkek bitmedi dünyada kör öldü badem gözlü oldu senin hesabın elden ucunca kıymete binmiş yoluna bak derim

evet geç tabiki. yarın bir gün size dönse bile yine hevesiniz kaçacak. yazık olcak. bunun hesabı da olur hiççççç karışmayın hiççç yazık günah

Sevmese nişanlanmaz, seveceği biri karşısına çıkan kadar beklerdi, sanki adamın kafasına silah mi dayıyorlar 'evleneceksin' diye. Seni sevse de bir mesajınla bırakmaz, senin için savaşırdı, seni sevmiyor ayrıca adam.
Adam cidden şerefliymiş, sana cevapları dusturlu; ama sen sanki biraz şeysin "banlanmamak için yazmıyorum." normal biri nişanlı olan adamı aranmaz.
Tek diyeceğim "Allah onu senin gibi birinden korumuş, söyle de sadaka versin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…