• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanim artik cok mu gec?

Bencilsiniz kusura bakmayın.. Ve insanları rahat bırakın.. Nişanlanmış adam ne bu yüzsüzlük... Belki sizin yüzünüzde kızı bırakacak ve siz de o size geldiğinde " pardon canım ya hislerimde yanılmışım aslında seni istmiyormuşum egoma yenik düştüm mü" diceksiniz.. Muhtemelen kıskanmışsınız ve hırs yapmışsınız.. Rahat bırakın yolunuza bakın..
 
Kel ölür sırma saçlı olur; kör ölür badem gözlü olur.

Itiraf edin siz bu adamı çok da beğenmemiş kestirip atmışsınız. Geçen 5,6 ayda yerini başka biri doldurmamış .

Eger başka biriyle tanışmış veya siz nişanlanmış olsaydınız bu arkadaş aklınızın ucundan dahi geçmeyecekti.

Sevmedigi biri ile evlenmesi de umrunuzda olmayacaktı.

Kaçan balık büyük olur derler ama değil. Gerçekten severek evleneceğiniz biri çıkacak karşınıza.

Başka şeylerle meşgul olun. Çevrenizi geliştirin. Sosyal olun. Kısmetiniz belki çok yakınlarınızda..
 
Nasip olsaydı olurdu. Demekki değilmiş. Kararinizin da arkasında durun. Üstelik zorla nişan takmadilar ya. Demekki istemis. Kıymetli olmuş sizin için kaybedince. Bir de erkekler çok duygusal bakmıyorlar kafalarına yatarsa oluyor hele de yaşı ilerlemişse.
 
İyi olmuş senden uzaklaştığı, böyle dengesiz bir duygu durumuna sahip daha ne istediğine karar veremeyen biriyle evlenmesi hoş olmazdı. Sen unut elbette, seni bıraktığı için üzgün falan değil istemese evlenmezdi zorla evlendirmiyorlar ya... Bu arada çalışmaya başlayıp da ben evlenmek istemiyorum mentalitesinde kızları çözemiyorum, neyinize güveniyorsunuz ki? Yaş 25-26' yı geçti mi bitti ne aramayla bulursun ne tanıdıkla, bulduğuna razı olursun bulduğunda iyi olmaz genelde. Gördüğüm kadarıyla hiç bir erkek 27-28 yaşından büyük biriyle evlenmek istemiyor, gayette normal karşılıyorum bu durumu. Geçmiş olsun, giden gitmiş bu saatten sonra hıyardan cacık olmaz sana.
Konu sahibi tuhaf yorum yapan bu üye ondan daha tuhaf. Keşke herkes 26 27 den sonra evlense. Ne istediğini bilerek, hayatta birçok şeyi görmüş geçirmiş oturtmuş olarak. Sanki siz mükemmel kusursuz sırada yaptınız herşeyi. Beyin bedava.
 
Mantikli dusunmeye calisiyorum ama 5 ayda insan tanisip nisanlanabilir mi diyorum.Vicdanimda hic rahat degil.
Sadece iciniz rahat olsun diye soyluyorum esimle tanistiktan 1 ay sonra evlilik karari aldik ve ondan 1 ay sonra nisanlandik... herhangi bir mecburiyeten degil birbirimizi cok severek. Artik nisanlanmis hayatinda baska biri var. Rahatsiz etmeyin derim
 
Adam senle evlenmek istemis sende hayir demissin. Adam yoluna bakmis biri cikmis sevmis nisanlanmis.
Dramatizeye gerek yok, kimse adamin kafasina silahda dayamadi, 10 yillik iliskiden sonra sana inat da evlenmiyor.
Kimsenin nisanlisini rahatsiz etme

Sence mantikli mi?
-ruyamda seni gordum. Sevmedigim biriyle evleniyorum dedin.
-evet! Haklisin aynen oyle! Hadi bu hatadan doneyim senle evlenelim.
-tamam.
-sonsuza dek mutlu-
 
kacan balık büyük olur

korkmayon rüyanızdaki gibi sizi ututamamıs olsaydı birsekilde bulurdu
hem cokda zaman gecirmemissiniz

içinde bulundugunuz piskoloji den cıkın aramayın da zaten bir kere yeltenmissiniz acık kapı bıraksa ozamn yapardı .
elin kızına günah . adamın aklınıda karıstırmayın
 
Herkese Merhaba

Uzun suredir takip ediyordum bu siteyi kayit olup konu açmak bugune kismetmis.

Biraz uzun olacak simdiden ozur dilerim...

Sizlere bir konudaki pismanligimi paylasmak istiyorum.Belkide yazarak rahatlamak tam olarak bilemiyorum


Yaklasik 9 ay once biri ile tanistirildim.Evlilik dusuncesi olan biri icin kacirilmayacak bir firsatti.Fakat kendimi evliligin erken olduguna o kadar sartlandirmistim ki...
Bunu acik olarak onada soyledim.Fakat onun dusuncesi olumluydu.Bunu evlilik ile sonuclandirmak icin elimden geleni yapacagim diyordu.Ben haric tum ailem kuzenlerim hepsi adayi iyi bulup dusuncelerimin yanlis oldugunu soylediler ah ah simdiki düşüncelere sahip olsaydim.
Aslinda her belkide her ne kadar kendime de otiraf edemesemde hoslanmistim ondan.Bana aramizda ki 8 yas olmasi evlilik icin henuz erken olduğunu dusunmem ona karsi soguk davranmama neden oldu.(Bu arada ikimuzde uni mezunu ve meslegini yapan insanlardik)

Bir gunde cok iyi biri oldugunu fakat dusuncemim olumsuz oldugu yazdim ona oda tesekkur ederek birirdo ve sonrasinda kesinlikle konusmadik.

Beni tamamen unutsuz icerisinde umut kalmasin diye telefonuda sildim rehberden ki fotoma cevrimici olup olmadigina bakmasin direk umudu kessin benden diye...

Aradan 5 ay gibi bir sure gecti birden aklima geldi acaba hatami yaptim diye dusunurken bu olaydan 7 gun sonra nisanlandigini ogrendim.Ilk duyduğum da sevincle üzüntüyü ayni anda yaşadım. Onun adina sevindim ama icim ciz etti.O an karsimdakine hayirli olsun diyebildim sadece.

Sonra aklimdan cikmadi hata yapmistim iyi bir adaydi pisman oldugumu fark ettim.Neyse nisanlandigini ogrendikten 15 gun sonra yazdim ona musaitsen konusalim mi diye.Nisanlandigini duydugumi bunun icin tebrik ettim.
Cevap olarak da benim hakkimda her seyin en hayirlisini güzelini olmasini istedigini Rabbime emanet ol diye yazdi.

Onunla yazismalarimi ilk gun ki gorusmemizin kayitlarini dinleyerek buluyorum kendimi her aksam her an yas suzuluyor gozlerimden...

Bu 2 aydir devam ediyor.Hayatimda ilk defa pisman oldum canim cok aciyor.

10 gun once rüyamda (Normalde cok sik ruya goren biti degilim.Bilincaltimada yerlesmis okabilir diyorum ama neden simdi diyorum:KK43: )gordum onu bana benim yuzumden hayati boyunca sevmedigi biriyle evli olacagini soyledi.Ruyanim etkisindwn bir turlu cikamiyorum.Gercektende öylemi.?Mantikli dusunmeye calisiyorum ama 5 ayda insan tanisip nisanlanabilir mi diyorum.Vicdanimda hic rahat degil.

Acaba diyorum arasam mi icimin rahat olmadigini bu sekilde bir ruya gordugumu gercektende nisanlisini seviyirmu diye ondan duymak istiyorum.Sonra düşünüyorum ya yanlis anlarsa bir yola girmis sonucta kizida disunuyorum onun yerinde bende olabilirdim diye dusunuyorum.

Ama gercekte boyle birsey varsada hayatim boyunca kendimi affedemem ve belkide gercekte bu sekilde birsey olursa onu bir hatadan kurtaracagim.

Bilemiyorym sadece cok pismanim cok.Keske sure verseydim diyorum umut verip sonradam pismanlik yasatmayayim diye direk olumsuz demiştim.

Cok dua ediyorum.Hayirlisini ver diye Rabbime.Hayirlisiysa bir srkilde olsin diye.

Sizin dusunceleriniz nedir?Sizce aramali miyim.Veya bana onerebileceginiz var midir birseyler.

Tesekkurlerler Simdiden
Bence sizinki kaybedince değer bilme sendromu olmuş. Kör ölür badem gözlü olur misali yani. Psikolojik olarak onu başkasıyla duyunca pişman oldunuz. Tek başına biri olsa belkide aklınıza bile gelmezdi. Sizin yapacağınız en doğru şey aramamak sormamak. Ben eşimle tanıştıktan 5 ay sonra nişanlandım. Deli gibi sevdim üstelik. Bu işler nasip kısmet, ne olacağını bilemezsin ki. Kendi hayatına bak. Kimseyi arama. Doğrusu olmasa Allah zaten nasip etmezdi. Hayırlısı buymuş. Bence yani. Sıkma canını.
 
Adam ciddi bir şekilde evliliği düşünüyormuş, siz ciddiye almamışsınız . O da anında bitirmiş zaten .
Şimdi muhtemelen güzel bir tercih yapmış, bence erkekler eskileri çok çabuk unutup kendileri yeni hayata kaptırıyorlar .
Boşuna arama , kendini küçültme
Ayrıca adam evlendikten sonra üzülmeye başlamışsınız , şuan ulaşılmaz gördüğünüz için sadece . Emin olun o kızın yerinde siz olsanız yine mutlu olmayacaktınız .
Şeytanın bu kadar sizinle oynamasına izin vermeyin lütfen
 
Adamı aramışsın oda hakkında hayırlısı olsun Allaha emanet ol yazmış. Sana karşı bir hissi olsa zaten biraz da olsa peşinden kosardi numarasini engellemeni takmaz karsina çıkardı.

Nisanlanmis hazir yok yere ortaya çıkıp huzurlarini kacirma derim.

Yani kısaca tren kaçtı artık sıradaki seferi bekle ;)
 
Yoo benim gördüğüm mutlu bi çok çift 25 26 dan sonra evlendi.Yaşım ilerleyince koca bulamam kafasıyla yapılan erken evliliklerle daha mı mutlu olacak insanlar sizce?

Ayrıca herkesin hayattaki ideali iş bulur bulmaz evlenmek değil malumunuz.Hemcinslerinizi aşağılamaya meraklı olmayın bu kadar.

Bu arada muhtemelen ne o evde mi kaldın tarzı bi cevap vereceğiniz için şimdiden söyleyeyim,evde kalmadım :)
İş bulur bulmaz evlenilir diye bir kaide yok elbet... İdeal evlilik yaşı 30' a doğrudur bana göre, erkenine de bir şey demem hatta daha iyidir. Benim evlenen arkadaşlarımın hemen hepsi ya liseden görüşenler ya da üniversitenin başında tanışıp da uzun süreli ilişkisi olanlar. Evlenemeyenler de yana döne koca arıyor evde kalacağım diye, haklılar da... Koca bulamayacağım kafasıyla evlenmek değil aslında durum, genç yaşta kendine eş bulamayıp kocasız kalmak. Aşağılamak değil yazdıklarım, gerçekler.

Bu forum sıyrık insan dolu.. Açılan konulardan, yazılan yorumlardan apaçık ortada bu durum.

Sizin yorumda biraz saçma olmuş ne alaka 25 sen sonra bitti o iş falan :işsiz:
Konu sahibi tuhaf yorum yapan bu üye ondan daha tuhaf. Keşke herkes 26 27 den sonra evlense. Ne istediğini bilerek, hayatta birçok şeyi görmüş geçirmiş oturtmuş olarak. Sanki siz mükemmel kusursuz sırada yaptınız herşeyi. Beyin bedava.

26-27 yaşına kadar aklı başına gelmeyen kadının aklı o yaştan sonra da gelmez. 22-23 yaşında ne istediğini bilmiyordu isen 26-27' de de durum farklı olmaz... Sen şimdi ben oldum, ne istediğimi biliyorum güçlü kadınım kafasındasındır muhtemelen bir beş sene sonra 26-27 yaşındaki haline gülersin. Hayatta birçok şeyi görmüş geçirmiş muhabbeti daha da tuhaf, sıkıntı orada zaten. Hiç bir erkek geçmişinde birçok erkek olmuş veya 26-27 yaşına gelene kadar hayat nedir sorusuna cevap bulamamış bir kadınla evlenmek istemez. 26-27 yaşına gelene kadar bir kadın gereğinden fazla şey görmüş geçirmiş oluyor malesef. Yaşın karesi oranında bir kadının evlenme ihtimali düşüyor, çok açık ve net yazıyorum; pürüzsüz.

Genci dururken hiç bir erkek yaşı büyük olanı tercih etmez.. 30' lu yaşlara girdiyseniz yaşıtınız veya yaşınıza yakın üstelik kafanıza uygun birini bulursanız öpüp başınıza koyun. Genelde de mecburi sonu boşanmaya giden evlilikler oluyor sonuç. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi evlenmiş olmak için evlenmeyin diyor ya, işte o 26-27' dan sonra mecburi hale geliyor yaş arttıkça.

Kardeşimden örnek vereyim, 25 yaşında... Hemen evlenmek istemiyorum diyor, evliliğe karşı da değil ama. Subay, öyle yalama olmuş tiplerden de değil. Bir kız arkadaşı oldu uzun süreli bu yaşa kadar, ayrıldılar. Evleneceğim kızı en az 1,5-2 sene tanımalıyım diyor, evlenince çoluk çocuğa karşımak istemiyorum hemen üç beş sene gezmek istiyorum diyor. Şimdi farz et ki bu çocuk 30 yaşında, 30 yaşında bir kadınla evlendi, planlarına göre 35 yaşında çocuk sahibi olacaklar. Malum 25-30' dan sonra doğurganlık, dayanıklılık azalıyor. 35' inden sonra çocuk bakmak zaten zulüm, annemden biliyorum. Sen babanneliğe adım atacağın yaşlarda 20 yaşında kanı deli bir çocuğun olacak. Birde 26-27 yaşına kadar %90 kızın 10 ve üzeri sevgilisi olmuş oluyor, tanıştığı kızları tanıdıkça morali bozuluyor haliyle... İstiyor ki üniversite okuyan aklı başında bir sevgili bulayım, okulu bitince evleniriz hem ben tanımış olurum hem de geçmişi daha temiz biri olur ben de hemen evlenmiş olmam diyor.. Sonuna kadar haklı... Sence değil mi? Biliyorum ki 35 yaşına da gelse 26-27 yaşında bir kızı tercih edecek...

Ne alaka 26 yaşındayım son 3 aydır en az 10 kişi görüşmek istedi ben kendimi hazır hissetmeden evlensem sence ne kadar mantıklı olur sırf evli olmak için.

Yazdıklarımı okumuşsundur, mesele üç ayda 10 kişinin seninle tanışmak istemesi değil. Sokağa çık koca istiyorum diye bağır 100 kişi linç etmezse benim adım Ezgi değil... Fark edemedin mi bu yaşa kadar bunu? 10 kişiden ne kadarı sana koca olabilecek? Neyine güvenip de bu kadar rahat konuşabiliyorsun 26 yaşında bir birey olarak? Haspamı üç ayda 10 kişi istemiş :) Öyle bir yazıyor ki kabul etse üç ayda paketleyecekler sanki :)
Hemen evlen diyen de yok zaten, tanışırsın tanırsın ona göre karar verirsin. Bak yazdım yukarıda güncel erkek zihniyetini, kararını ona göre ver. Seni herkes kabul edecek mi? Elin iş tutuyor mu? Temiz misin? Güzel para kazanıyor musun? Güzel misin, yediğine içtiğine fiziğine dikkat eder misin? Ot gibi mi yaşarsın yoksa hobilerin, hoşlandığın şeyler var mı? Birisiyle masaya oturup muhabbet edince dedikodu, lakırdı mı ediyorsun yoksa bir konu üzerine konuşabileceğin bilgi birikimin var mı? Kendine güven fazla iyi değildir, özellikle bu yaşlarda... Aklının bir kenarında dursun.
 
Çok duygusal düşünüyorsunuz bence. Kendinizi suçlamayin üzülmeyin. Nasip değilmiş demek ki. Belki ilerisi için iyi olmayacaktı birlikteliginiz.

Ve bence yapmayın sakin. Nişanlı bir adama asla bu şekilde yazmayın.
 
Siz tanışıp 2-3 saat/gün görüştüğünüz adama aşık oluyorsunuz onu unutamıyorsunuz 5 aydır birlikte olduğu insanı sevmediğini düşünüyorsunuz
Bence kendinize gelin yolunuza bakın
Olmuş bitmiş bir şey için başkasının yuvasına çomak sokmayın
 
Yazdıklarımı okumuşsundur, mesele üç ayda 10 kişinin seninle tanışmak istemesi değil. Sokağa çık koca istiyorum diye bağır 100 kişi linç etmezse benim adım Ezgi değil... Fark edemedin mi bu yaşa kadar bunu? 10 kişiden ne kadarı sana koca olabilecek? Neyine güvenip de bu kadar rahat konuşabiliyorsun 26 yaşında bir birey olarak? Haspamı üç ayda 10 kişi istemiş :) Öyle bir yazıyor ki kabul etse üç ayda paketleyecekler sanki :)
Hemen evlen diyen de yok zaten, tanışırsın tanırsın ona göre karar verirsin. Bak yazdım yukarıda güncel erkek zihniyetini, kararını ona göre ver. Seni herkes kabul edecek mi? Elin iş tutuyor mu? Temiz misin? Güzel para kazanıyor musun? Güzel misin, yediğine içtiğine fiziğine dikkat eder misin? Ot gibi mi yaşarsın yoksa hobilerin, hoşlandığın şeyler var mı? Birisiyle masaya oturup muhabbet edince dedikodu, lakırdı mı ediyorsun yoksa bir konu üzerine konuşabileceğin bilgi birikimin var mı? Kendine güven fazla iyi değildir, özellikle bu yaşlarda... Aklının bir kenarında dursun.

Hasbam derken ? Sizin gerçekten zihniyetiniz çok kötü nasıl bir ortamda yetiştiniz bilmiyorum ama çok pis kuyruk acınız var ya da fazlasıyla boş zamanınız var insanlar arasında polemik çıkartıp eğlenmeye çalışıyorsunuz.
 
İş bulur bulmaz evlenilir diye bir kaide yok elbet... İdeal evlilik yaşı 30' a doğrudur bana göre, erkenine de bir şey demem hatta daha iyidir. Benim evlenen arkadaşlarımın hemen hepsi ya liseden görüşenler ya da üniversitenin başında tanışıp da uzun süreli ilişkisi olanlar. Evlenemeyenler de yana döne koca arıyor evde kalacağım diye, haklılar da... Koca bulamayacağım kafasıyla evlenmek değil aslında durum, genç yaşta kendine eş bulamayıp kocasız kalmak. Aşağılamak değil yazdıklarım, gerçekler.

Bu forum sıyrık insan dolu.. Açılan konulardan, yazılan yorumlardan apaçık ortada bu durum.




26-27 yaşına kadar aklı başına gelmeyen kadının aklı o yaştan sonra da gelmez. 22-23 yaşında ne istediğini bilmiyordu isen 26-27' de de durum farklı olmaz... Sen şimdi ben oldum, ne istediğimi biliyorum güçlü kadınım kafasındasındır muhtemelen bir beş sene sonra 26-27 yaşındaki haline gülersin. Hayatta birçok şeyi görmüş geçirmiş muhabbeti daha da tuhaf, sıkıntı orada zaten. Hiç bir erkek geçmişinde birçok erkek olmuş veya 26-27 yaşına gelene kadar hayat nedir sorusuna cevap bulamamış bir kadınla evlenmek istemez. 26-27 yaşına gelene kadar bir kadın gereğinden fazla şey görmüş geçirmiş oluyor malesef. Yaşın karesi oranında bir kadının evlenme ihtimali düşüyor, çok açık ve net yazıyorum; pürüzsüz.

Genci dururken hiç bir erkek yaşı büyük olanı tercih etmez.. 30' lu yaşlara girdiyseniz yaşıtınız veya yaşınıza yakın üstelik kafanıza uygun birini bulursanız öpüp başınıza koyun. Genelde de mecburi sonu boşanmaya giden evlilikler oluyor sonuç. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi evlenmiş olmak için evlenmeyin diyor ya, işte o 26-27' dan sonra mecburi hale geliyor yaş arttıkça.

Kardeşimden örnek vereyim, 25 yaşında... Hemen evlenmek istemiyorum diyor, evliliğe karşı da değil ama. Subay, öyle yalama olmuş tiplerden de değil. Bir kız arkadaşı oldu uzun süreli bu yaşa kadar, ayrıldılar. Evleneceğim kızı en az 1,5-2 sene tanımalıyım diyor, evlenince çoluk çocuğa karşımak istemiyorum hemen üç beş sene gezmek istiyorum diyor. Şimdi farz et ki bu çocuk 30 yaşında, 30 yaşında bir kadınla evlendi, planlarına göre 35 yaşında çocuk sahibi olacaklar. Malum 25-30' dan sonra doğurganlık, dayanıklılık azalıyor. 35' inden sonra çocuk bakmak zaten zulüm, annemden biliyorum. Sen babanneliğe adım atacağın yaşlarda 20 yaşında kanı deli bir çocuğun olacak. Birde 26-27 yaşına kadar %90 kızın 10 ve üzeri sevgilisi olmuş oluyor, tanıştığı kızları tanıdıkça morali bozuluyor haliyle... İstiyor ki üniversite okuyan aklı başında bir sevgili bulayım, okulu bitince evleniriz hem ben tanımış olurum hem de geçmişi daha temiz biri olur ben de hemen evlenmiş olmam diyor.. Sonuna kadar haklı... Sence değil mi? Biliyorum ki 35 yaşına da gelse 26-27 yaşında bir kızı tercih edecek...



Yazdıklarımı okumuşsundur, mesele üç ayda 10 kişinin seninle tanışmak istemesi değil. Sokağa çık koca istiyorum diye bağır 100 kişi linç etmezse benim adım Ezgi değil... Fark edemedin mi bu yaşa kadar bunu? 10 kişiden ne kadarı sana koca olabilecek? Neyine güvenip de bu kadar rahat konuşabiliyorsun 26 yaşında bir birey olarak? Haspamı üç ayda 10 kişi istemiş :) Öyle bir yazıyor ki kabul etse üç ayda paketleyecekler sanki :)
Hemen evlen diyen de yok zaten, tanışırsın tanırsın ona göre karar verirsin. Bak yazdım yukarıda güncel erkek zihniyetini, kararını ona göre ver. Seni herkes kabul edecek mi? Elin iş tutuyor mu? Temiz misin? Güzel para kazanıyor musun? Güzel misin, yediğine içtiğine fiziğine dikkat eder misin? Ot gibi mi yaşarsın yoksa hobilerin, hoşlandığın şeyler var mı? Birisiyle masaya oturup muhabbet edince dedikodu, lakırdı mı ediyorsun yoksa bir konu üzerine konuşabileceğin bilgi birikimin var mı? Kendine güven fazla iyi değildir, özellikle bu yaşlarda... Aklının bir kenarında dursun.


Gercekten igrenc okurken tiksindim
Bir kadinin baska kadinlar icin raf mali seklinde omur bicmesi tiksinc
Ellerime yazik kendime yazik bu mesaji bir cevapla onurlandirmicam
Ortadogu zihniyetindeki erkeklerin igrenclikleri yetmiyormus gibi bir de kadin modeli var
Kibledim, gerekce olarak tiksinc yazdim
 
Canim nasip degilmis bir de boyle bak.
Nasip olsa doner dolasir yine bulur.
Hem bence o da sende yeterince kararli degilmis, yoksa asla pesini birakmazdi emin ol. Pesini birakmis ve baskasiyla nisanlanmissa durum bunu gosteriyor.
Hem zaten bir yasanmisliginiz, yillanmisliginiz yok, birkac gorusme, biraz hoslanma vs o da zamanla gecer emin ol.
Takma kafana...
 
İş bulur bulmaz evlenilir diye bir kaide yok elbet... İdeal evlilik yaşı 30' a doğrudur bana göre, erkenine de bir şey demem hatta daha iyidir. Benim evlenen arkadaşlarımın hemen hepsi ya liseden görüşenler ya da üniversitenin başında tanışıp da uzun süreli ilişkisi olanlar. Evlenemeyenler de yana döne koca arıyor evde kalacağım diye, haklılar da... Koca bulamayacağım kafasıyla evlenmek değil aslında durum, genç yaşta kendine eş bulamayıp kocasız kalmak. Aşağılamak değil yazdıklarım, gerçekler.

Bu forum sıyrık insan dolu.. Açılan konulardan, yazılan yorumlardan apaçık ortada bu durum.




26-27 yaşına kadar aklı başına gelmeyen kadının aklı o yaştan sonra da gelmez. 22-23 yaşında ne istediğini bilmiyordu isen 26-27' de de durum farklı olmaz... Sen şimdi ben oldum, ne istediğimi biliyorum güçlü kadınım kafasındasındır muhtemelen bir beş sene sonra 26-27 yaşındaki haline gülersin. Hayatta birçok şeyi görmüş geçirmiş muhabbeti daha da tuhaf, sıkıntı orada zaten. Hiç bir erkek geçmişinde birçok erkek olmuş veya 26-27 yaşına gelene kadar hayat nedir sorusuna cevap bulamamış bir kadınla evlenmek istemez. 26-27 yaşına gelene kadar bir kadın gereğinden fazla şey görmüş geçirmiş oluyor malesef. Yaşın karesi oranında bir kadının evlenme ihtimali düşüyor, çok açık ve net yazıyorum; pürüzsüz.

Genci dururken hiç bir erkek yaşı büyük olanı tercih etmez.. 30' lu yaşlara girdiyseniz yaşıtınız veya yaşınıza yakın üstelik kafanıza uygun birini bulursanız öpüp başınıza koyun. Genelde de mecburi sonu boşanmaya giden evlilikler oluyor sonuç. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi evlenmiş olmak için evlenmeyin diyor ya, işte o 26-27' dan sonra mecburi hale geliyor yaş arttıkça.

Kardeşimden örnek vereyim, 25 yaşında... Hemen evlenmek istemiyorum diyor, evliliğe karşı da değil ama. Subay, öyle yalama olmuş tiplerden de değil. Bir kız arkadaşı oldu uzun süreli bu yaşa kadar, ayrıldılar. Evleneceğim kızı en az 1,5-2 sene tanımalıyım diyor, evlenince çoluk çocuğa karşımak istemiyorum hemen üç beş sene gezmek istiyorum diyor. Şimdi farz et ki bu çocuk 30 yaşında, 30 yaşında bir kadınla evlendi, planlarına göre 35 yaşında çocuk sahibi olacaklar. Malum 25-30' dan sonra doğurganlık, dayanıklılık azalıyor. 35' inden sonra çocuk bakmak zaten zulüm, annemden biliyorum. Sen babanneliğe adım atacağın yaşlarda 20 yaşında kanı deli bir çocuğun olacak. Birde 26-27 yaşına kadar %90 kızın 10 ve üzeri sevgilisi olmuş oluyor, tanıştığı kızları tanıdıkça morali bozuluyor haliyle... İstiyor ki üniversite okuyan aklı başında bir sevgili bulayım, okulu bitince evleniriz hem ben tanımış olurum hem de geçmişi daha temiz biri olur ben de hemen evlenmiş olmam diyor.. Sonuna kadar haklı... Sence değil mi? Biliyorum ki 35 yaşına da gelse 26-27 yaşında bir kızı tercih edecek...



Yazdıklarımı okumuşsundur, mesele üç ayda 10 kişinin seninle tanışmak istemesi değil. Sokağa çık koca istiyorum diye bağır 100 kişi linç etmezse benim adım Ezgi değil... Fark edemedin mi bu yaşa kadar bunu? 10 kişiden ne kadarı sana koca olabilecek? Neyine güvenip de bu kadar rahat konuşabiliyorsun 26 yaşında bir birey olarak? Haspamı üç ayda 10 kişi istemiş :) Öyle bir yazıyor ki kabul etse üç ayda paketleyecekler sanki :)
Hemen evlen diyen de yok zaten, tanışırsın tanırsın ona göre karar verirsin. Bak yazdım yukarıda güncel erkek zihniyetini, kararını ona göre ver. Seni herkes kabul edecek mi? Elin iş tutuyor mu? Temiz misin? Güzel para kazanıyor musun? Güzel misin, yediğine içtiğine fiziğine dikkat eder misin? Ot gibi mi yaşarsın yoksa hobilerin, hoşlandığın şeyler var mı? Birisiyle masaya oturup muhabbet edince dedikodu, lakırdı mı ediyorsun yoksa bir konu üzerine konuşabileceğin bilgi birikimin var mı? Kendine güven fazla iyi değildir, özellikle bu yaşlarda... Aklının bir kenarında dursun.
Şu sitede saçma çok yorum gördüm ama bu yazdıkların ilk üçe rahatlıkla girer. Tebrikler sağlam saçmalamışsınız
 
İş bulur bulmaz evlenilir diye bir kaide yok elbet... İdeal evlilik yaşı 30' a doğrudur bana göre, erkenine de bir şey demem hatta daha iyidir. Benim evlenen arkadaşlarımın hemen hepsi ya liseden görüşenler ya da üniversitenin başında tanışıp da uzun süreli ilişkisi olanlar. Evlenemeyenler de yana döne koca arıyor evde kalacağım diye, haklılar da... Koca bulamayacağım kafasıyla evlenmek değil aslında durum, genç yaşta kendine eş bulamayıp kocasız kalmak. Aşağılamak değil yazdıklarım, gerçekler.

Bu forum sıyrık insan dolu.. Açılan konulardan, yazılan yorumlardan apaçık ortada bu durum.




26-27 yaşına kadar aklı başına gelmeyen kadının aklı o yaştan sonra da gelmez. 22-23 yaşında ne istediğini bilmiyordu isen 26-27' de de durum farklı olmaz... Sen şimdi ben oldum, ne istediğimi biliyorum güçlü kadınım kafasındasındır muhtemelen bir beş sene sonra 26-27 yaşındaki haline gülersin. Hayatta birçok şeyi görmüş geçirmiş muhabbeti daha da tuhaf, sıkıntı orada zaten. Hiç bir erkek geçmişinde birçok erkek olmuş veya 26-27 yaşına gelene kadar hayat nedir sorusuna cevap bulamamış bir kadınla evlenmek istemez. 26-27 yaşına gelene kadar bir kadın gereğinden fazla şey görmüş geçirmiş oluyor malesef. Yaşın karesi oranında bir kadının evlenme ihtimali düşüyor, çok açık ve net yazıyorum; pürüzsüz.

Genci dururken hiç bir erkek yaşı büyük olanı tercih etmez.. 30' lu yaşlara girdiyseniz yaşıtınız veya yaşınıza yakın üstelik kafanıza uygun birini bulursanız öpüp başınıza koyun. Genelde de mecburi sonu boşanmaya giden evlilikler oluyor sonuç. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi evlenmiş olmak için evlenmeyin diyor ya, işte o 26-27' dan sonra mecburi hale geliyor yaş arttıkça.

Kardeşimden örnek vereyim, 25 yaşında... Hemen evlenmek istemiyorum diyor, evliliğe karşı da değil ama. Subay, öyle yalama olmuş tiplerden de değil. Bir kız arkadaşı oldu uzun süreli bu yaşa kadar, ayrıldılar. Evleneceğim kızı en az 1,5-2 sene tanımalıyım diyor, evlenince çoluk çocuğa karşımak istemiyorum hemen üç beş sene gezmek istiyorum diyor. Şimdi farz et ki bu çocuk 30 yaşında, 30 yaşında bir kadınla evlendi, planlarına göre 35 yaşında çocuk sahibi olacaklar. Malum 25-30' dan sonra doğurganlık, dayanıklılık azalıyor. 35' inden sonra çocuk bakmak zaten zulüm, annemden biliyorum. Sen babanneliğe adım atacağın yaşlarda 20 yaşında kanı deli bir çocuğun olacak. Birde 26-27 yaşına kadar %90 kızın 10 ve üzeri sevgilisi olmuş oluyor, tanıştığı kızları tanıdıkça morali bozuluyor haliyle... İstiyor ki üniversite okuyan aklı başında bir sevgili bulayım, okulu bitince evleniriz hem ben tanımış olurum hem de geçmişi daha temiz biri olur ben de hemen evlenmiş olmam diyor.. Sonuna kadar haklı... Sence değil mi? Biliyorum ki 35 yaşına da gelse 26-27 yaşında bir kızı tercih edecek...



Yazdıklarımı okumuşsundur, mesele üç ayda 10 kişinin seninle tanışmak istemesi değil. Sokağa çık koca istiyorum diye bağır 100 kişi linç etmezse benim adım Ezgi değil... Fark edemedin mi bu yaşa kadar bunu? 10 kişiden ne kadarı sana koca olabilecek? Neyine güvenip de bu kadar rahat konuşabiliyorsun 26 yaşında bir birey olarak? Haspamı üç ayda 10 kişi istemiş :) Öyle bir yazıyor ki kabul etse üç ayda paketleyecekler sanki :)
Hemen evlen diyen de yok zaten, tanışırsın tanırsın ona göre karar verirsin. Bak yazdım yukarıda güncel erkek zihniyetini, kararını ona göre ver. Seni herkes kabul edecek mi? Elin iş tutuyor mu? Temiz misin? Güzel para kazanıyor musun? Güzel misin, yediğine içtiğine fiziğine dikkat eder misin? Ot gibi mi yaşarsın yoksa hobilerin, hoşlandığın şeyler var mı? Birisiyle masaya oturup muhabbet edince dedikodu, lakırdı mı ediyorsun yoksa bir konu üzerine konuşabileceğin bilgi birikimin var mı? Kendine güven fazla iyi değildir, özellikle bu yaşlarda... Aklının bir kenarında dursun.




Bu mantiginiza göre 30 ve üzeri bekar kizlar intihar etmeli.. iyi ki siz erkenden koca buldunuz!!!!
 
Back
X