- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Merhaba kızlar,
ben aslında fazla ilgiye gelemeyen bir kızım.
insanların bana karsı sadece ben hastayken ilgili olmalarını isterim..
benle eşim daha nişanlıyken eşim bana karşı cok ilgiliydı nerdeyse yemegi agzıma o kayacak kadar ..
kışta biz dolasırken el ısıtmaları filan ki (ben kendimi bildim bileli elim,ayagım yaz,kış hep soguktur.)
Sonraaaa bir gunnn aaa yeter beni boguyorsun dedim bu kadar ilgiyi cekemem dedim ..
belki simdi bazı arkadaslar niye böyle bişi soyledin diye soracaklarsa ..
şöyle bir cevab vereyim;benim yapımda yokk mıy mıy seyleri cekemem ..
vee simdi 3 yıllık evlıyım esim hala ilgili amaaa hep iş iş iş 9 aydır ailemden yanlızım arkadas cevrem yok sadece esim var ama esimnde hep işi varrr yani yanlızlıgı seven ben resmen daha fazla yanlızlıga mahkum oldum...
keske o sözleri soylemeseydim dedigim anlardan biride bugun...
ben aslında fazla ilgiye gelemeyen bir kızım.
insanların bana karsı sadece ben hastayken ilgili olmalarını isterim..
benle eşim daha nişanlıyken eşim bana karşı cok ilgiliydı nerdeyse yemegi agzıma o kayacak kadar ..
kışta biz dolasırken el ısıtmaları filan ki (ben kendimi bildim bileli elim,ayagım yaz,kış hep soguktur.)
Sonraaaa bir gunnn aaa yeter beni boguyorsun dedim bu kadar ilgiyi cekemem dedim ..
belki simdi bazı arkadaslar niye böyle bişi soyledin diye soracaklarsa ..
şöyle bir cevab vereyim;benim yapımda yokk mıy mıy seyleri cekemem ..
vee simdi 3 yıllık evlıyım esim hala ilgili amaaa hep iş iş iş 9 aydır ailemden yanlızım arkadas cevrem yok sadece esim var ama esimnde hep işi varrr yani yanlızlıgı seven ben resmen daha fazla yanlızlıga mahkum oldum...
keske o sözleri soylemeseydim dedigim anlardan biride bugun...