pişmanım o sözler icin

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Merhaba kızlar,
ben aslında fazla ilgiye gelemeyen bir kızım.
insanların bana karsı sadece ben hastayken ilgili olmalarını isterim..
benle eşim daha nişanlıyken eşim bana karşı cok ilgiliydı nerdeyse yemegi agzıma o kayacak kadar ..
kışta biz dolasırken el ısıtmaları filan ki (ben kendimi bildim bileli elim,ayagım yaz,kış hep soguktur.)
Sonraaaa bir gunnn aaa yeter beni boguyorsun dedim bu kadar ilgiyi cekemem dedim ..
belki simdi bazı arkadaslar niye böyle bişi soyledin diye soracaklarsa ..
şöyle bir cevab vereyim;benim yapımda yokk mıy mıy seyleri cekemem ..
vee simdi 3 yıllık evlıyım esim hala ilgili amaaa hep iş iş iş 9 aydır ailemden yanlızım arkadas cevrem yok sadece esim var ama esimnde hep işi varrr yani yanlızlıgı seven ben resmen daha fazla yanlızlıga mahkum oldum...

keske o sözleri soylemeseydim dedigim anlardan biride bugun...

hayat sana istediğini vermiş. bazen bulunduğumuz durumun kıymetini bilmiyoruz. elimizden gidince de üzülüyoruz. ve en sonunda hayat istediğini veriyor.

Ben de ben de söyledim o sözleri zamanında. O an öyle istiyorsun ama bir bakıyorsun güzel bir şey değilmiş... Geri dönüşü de yok maalesef. Tek avuntu ben istemiştim bunu demek...

Merhaba kızlar,
benle eşim daha nişanlıyken eşim bana karşı cok ilgiliydı nerdeyse yemegi agzıma o kayacak kadar ..
kışta biz dolasırken el ısıtmaları filan ki (ben kendimi bildim bileli elim,ayagım yaz,kış hep soguktur.)
Sonraaaa bir gunnn aaa yeter beni boguyorsun dedim bu kadar ilgiyi cekemem dedim ..
vee simdi 3 yıllık evlıyım esim hala ilgili amaaa hep iş iş iş 9 aydır ailemden yanlızım arkadas cevrem yok sadece esim var ama esimnde hep işi varrr yani yanlızlıgı seven ben resmen daha fazla yanlızlıga mahkum oldum...

ayy canım yaa .. pişmanlığınıda belli etmeyecek kadar gururlusun anlaşılan..

Evet canım gururluyum insanı insan yapanda gururudur yani..
bencede .. ama şöyle düşün eşin istemezmi oturup seninle vakit geçirmeyi .. geçinmeniz için para kazanmak zorunda .. gerçi hep iş hep iş kadınlar ihmal edildiğini düşünüyor bu durumda .. inş. en kısa zamanda düzelir canım

ayy canım yaa .. pişmanlığınıda belli etmeyecek kadar gururlusun anlaşılan..
Evet canım gururluyum insanı insan yapanda gururudur yani..
bencede .. ama şöyle düşün eşin istemezmi oturup seninle vakit geçirmeyi .. geçinmeniz için para kazanmak zorunda .. gerçi hep iş hep iş kadınlar ihmal edildiğini düşünüyor bu durumda .. inş. en kısa zamanda düzelir canım
İnçallah canım iyi dileklerin icin tesekkur ederim..

Merhaba kızlar,

Bir keresinde erkek arkadaşım yazın elimi tutarken bende off cok sıcak yapış yapış olduk deyip elini bırakmıştım her seferinde hatırlatır her yaz sıcak şimdi sen bana yapışma en iyisi der:) bence baska sorunlarınız yoksa sen biraz sırnaş,ilgi göster

Bir keresinde erkek arkadaşım yazın elimi tutarken bende off cok sıcak yapış yapış olduk deyip elini bırakmıştım her seferinde hatırlatır her yaz sıcak şimdi sen bana yapışma en iyisi der:) bence baska sorunlarınız yoksa sen biraz sırnaş,ilgi göster
Yok cok şükür başka sorunlarımız yokta işte sende pişmanmısın dedigin icin..

Neyin gururu Allah askina?
Kocaniza eski seni ozledim demek cokmu zor?
Ne gibi bi zarari olabilirki?
Yok oyle degıl canım ben baya baya hoslanmıyorum mıy mıylardan o gunlerde buna baglı seyler soyledım hani nasıl bnmle ymk ypr o tiplerden degil ikide bir mıck mıck opmelerden hoslanmıyorum halada oyleyım simdi pişmanım uzur diledim mesela yaa daha cok bunlar devam ettıyse onun ıcn ..

Yok cok şükür başka sorunlarımız yokta işte sende pişmanmısın dedigin icin..
Pişmanım tbi şimdi ben yapışırım ellerine:) sende ilgini sevgini esirgeme bence soğuk sevgisiz gibi olmaktan daha iyidir karşılığını alırsın kocan o senin canın evin direğin bence hemen git sarıl

esinin sana o baslarda biktigin ilgisini sen ona göstermeye basla... o sevmedigin miy miy karakterlerden ol
bir süre bu sekilde devam et, belki eski moduna döner.. :)

herkesin kişiliği farklı işte.. bazısı ilgi ister bazısı istemez. buna uygun seçim yapın kardeşler

Back
X