pişmanım

Ruslana90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
147
30
13
35
ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Uyuşturucu da değil

Son düzenleme:
size, sağlığınıza, vücut bütünlüğünüze zarar verecek bir şey değilse büyütmeyin.

tahmin ettiğim şeyse de böyle düşünecekseniz yapmasaydınız yani bu öyle pişman olunacak bir şey değil.

size, sağlığınıza, vücut bütünlüğünüze zarar verecek bir şey değilse büyütmeyin.

tahmin ettiğim şeyse de böyle düşünecekseniz yapmasaydınız yani bu öyle pişman olunacak bir şey değil.
Hayır cinsellik falan değil ama anlatamayacağım bi konu

Uyuşturucu gibi bir şey tahminim. Eğer gerçekten bırakmaya niyetliyseniz kesinlikle kendi başınıza zor bırakırsınız temelli çözüm istiyorsanız mutlaka hastaneye yatıp destek almanız lazım.

Hatalar insanlar içindir önemli olan tekrar etmemesi iradeniz bu konu da sağlam değil anladığım kadarıyla kesinlikle destek almanız lazım. Kendinizi yermeyin ve basaracaginiza inanın lütfen.

ne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Seri katil misinizo_O
Zararlı maddemi kullandınız
Bilmece gibi oldugu için önce bilmeceyi bilmeye calısıyorum
Sonra yorumumu yazıcam

Psikologa gitmeniz gerekli, maddi durumunuz yoksa internetten sizinkine benzer sorunlari olan kisileri arastirin, sorunun nasil cozulecegine yonelik yazilar okuyun. Onlarin yasadiklarini okuyun.

Canım linç edilmekle ne alakası var. Madem yardım almak istiyorsun. Bir hatan olduğundan bahsediyorsun. Bazı yorumlara açık olmalısın ki belki vazgeçmen için de fayda sağlar bazı cevaplar.
Kapalı bir kutu bırakıyorsun. Ve tahmin yorum bekliyorsun. Çok derine inmeden üstü kapalı anlatmaya çalış ki hem içinde bulunduğun vicdan azabın biraz hafiflesin. Hemde neyi nasıl yapıcanla ilgili bir kaç yorum al.
Allah yardımcın olsun.

Öyle bir anlatmışsınız ki merak edesimiz yoksa bile merak ettik.
O konuda nasıl irade kazanabilirsiniz yollarını düşünün. Tam olarak ne olduğu bilmeden tavsiye de veremiyor insan. Allah yardımcınız olsun.

Daha önceden açılmış kendimi çok değersiz hissediyorum diye bi konunuz daha var. Sadece 2 cümle..
Diğer konularınızla bağlantı kurmaya çalıştım ama. Pek anlaşılır gibi değil.

Back
X