- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
Estafurullah öyle olacak zatenHaddim mi bilmiyorum ama bence o konuyu bir süre askıya alın.Sorunlar çözülmeden çocuk sahibi olmak sizi daha da zorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estafurullah öyle olacak zatenHaddim mi bilmiyorum ama bence o konuyu bir süre askıya alın.Sorunlar çözülmeden çocuk sahibi olmak sizi daha da zorlar.
Malesef ben de .bekarkende nefret ederdim öyle insanlardan başıma geldi.küssun kustuğu yere kadar..karısına ilgi göstermeyen bir gönlünü almayan başka odada yalnız bırakan erkeği napim ben.ha evli olurum ha olmamKusen erkekten nedret ederim. Gonul almayi bilmeyen erkeklerde dahil buna
Aynen oyle tatlim. Cocuk yapma bu adamdan isler daha beter olurMalesef ben de .bekarkende nefret ederdim öyle insanlardan başıma geldi.küssun kustuğu yere kadar..karısına ilgi göstermeyen bir gönlünü almayan başka odada yalnız bırakan erkeği napim ben.ha evli olurum ha olmam
Kustugunde konussaniz bile cvp vermiyormu yoksa siz konusana kadar konusmuyormuEvet hanımlar gördüğünüz gibi eşimle evlendiğim için pişmanım.ailesiyle bir problemim yok.ama kendisiyle anlasamiyorum. Bir güzel söz söylemez odun gibi.en en nefret ettiğin huyu küsmedi.bugun tartıştık mesela gitti başka odada ben de açtım tv izliyorum.klimayida açtım.kendi buz gibi odada.eskiden dayanamaz giderdim.simdi hiç içinden gelmiyor.yarinda arkadaşlarımla çıkacam .çocugum yok.sanirim eşim ben de yavaş yavaş bitiyor
Direk ayrı odalarda oturuyoruz evin içinde karsilasmayip ortak konusacagimzi bir şey olmuyor haliyle.eskiden gider konuşur getirirdm yanıma artık yapmıyorum. Kendi bilir keyfi bilir.Kustugunde konussaniz bile cvp vermiyormu yoksa siz konusana kadar konusmuyormu
Aşağıda okudum çocuk düşünüyormuşsunuz. Düşünmeyin lütfen ...Yasamayan bilmez milletin klasik lafi ickisi yok kumari yok kari kizami gidiyo keyfini dert sayiyosun he yok bide onlar olsaydi ayni evde iki yabanci gibi yasamak nedir cekmeyen bilmez
Daha önce de problem yaşadık hatasını kabul etti düzelteceğini söyledi.kismen evet ama bu küsme huyundan hiç vazgeçmedi.2 senelik evliyiz tamam olsun 1 tane dedim şimdi yine askıya aldım.adamla iletişim kuramiyorumki kuramiyorumki çocuk yapayım.yarin bir gün ayrılırsam o da perişan olacak.Aşağıda okudum çocuk düşünüyormuşsunuz. Düşünmeyin lütfen ...
Aşağıda okudum çocuk düşünüyormuşsunuz. Düşünmeyin lütfen ...
Bir insan nasıl bu kadar pervasız olabilir.isten geliyor yatıyor sabah çekip gidiyor.eve bir ekmek bile almıyor ben de hiç yemek yapmadım buu yüzden.cok sinirliyim cok
Biraz konuştuk hepsini söyledim içimde ne varsa. Ne yani ayrılalım diyosan bitsin dedi.ben de git bul avukat anlaşmalı olarak bitsin dedim.oyle diyince cıktı dışarı sonra geldi sarıldı ağlamaya başladı.bunlari bunları yapmicaksin dedim.cocuk istemiyorum dedim çok bozuldu.Arkadasim bak yazdiklarinin bircogu benimde yasadigim seyler o yuzden benim yaptigim hatalari kimse yapmasin isterim sana dostane bir tavsiye bunlara yogunlasip kendini esine karsi iyice doldurma boyle boyle ciddi anlamda sogursun toparlanamaz duruma gelirsin ve o asama inan bana hic hos degil
Biraz konuştuk hepsini söyledim içimde ne varsa. Ne yani ayrılalım diyosan bitsin dedi.ben de git bul avukat anlaşmalı olarak bitsin dedim.oyle diyince cıktı dışarı sonra geldi sarıldı ağlamaya başladı.bunlari bunları yapmicaksin dedim.cocuk istemiyorum dedim çok bozuldu.