- 19 Ağustos 2016
- 748
- 685
- 103
- 37
- Konu Sahibi ailedostu1
Deliriyorum oflarken. Ayda yılda bir şey yapıyor söylene soylene.cok hizmet hürmet ettim ama kıymet bilmedi.ek geli için yapmaya çalıştığı ney kendini oyalıyor.gitsin limon satsın daha çok faydası olur.firsat olsa da yüzüne haykırsam.ben bununla mi omur geçirecem. Çok sinirliyim soğudum eşimden.sevip sevmeme konusunda bile bocalama evresine geçtim.yemin ederim ne hali varsa görsün modundayimBaskın karaktermisiniz. Ek gelir ic8n biseyler yapmaya çalışıyor sizde çayı yapın biseyler koyun yanına adam yapsin işini. Temizlik falan yaptırıp sonrada olmamış diyormusunuz.
Olduğu kadar yapsin oflayıp kutlamasına aldırmayın yaparken destekleyin hemen sinirlenmeyin. Yapıncada eline saglik askim saol diyin bi öpücük bi kahve. Siz hakaret ediyorsunuz oda susuyor. Kibar duygusal sessiz sakin bir adamla evlisiniz. Çok kontrolcü ve yönetici bir kişiliğiniz varsa adamıda biktirisiniz. Kendiniz içinde biseyler yapmayı ihmal etmeyin tabii. Yazdıklarımızdan bu anlamları çıkardım. Zamanla birbirinizi bulursunuz gibi geldi.