Pişmanlığım:(

123pembehayal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
135
181
23
Merhaba hanımlar. Benim sorunum belki büyük değil ama beni çok üzüyor. 4 yıllık bir ilişkim var. Mezun olalı bir sene oldu. Ben bir süre çalıştım ama işten çıkarıldım. Şuan iş arıyorum ama maalesef bulamıyorum. Erkek arkadaşım özel bir okulda çalışıyor. Özel ders falan veriyor. İkimizinde ortak kararı ile ailelerin tanışmasını istedik. Çünkü evet biz konuşuyoruz ama aileler de anlaşacak mı diye tanışsınlar istedik. Özellikle ikimizin isteği ile dedim çünkü onun ailesi bu konu ciddiye bindiği anda tanışmalar olduğu andan itibaren daha erken yaşınız küçük diye laflar etmeye başladılar. Sanki ben ısrar etmişimde olmuş gibi göründü.Benim ailemde ben mutlu olayım diye büyük bir olgunlukla her şey zamanla olur diye heves hüves ağırladılar. Gelgelelim ki erkek arkadaşımda annesi ve babasının istemediğini zorla olan bir şeyi istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim annem artık isteme olur falan diye düşünüyor. Akrabaların bir kısmı öğrendi. Ben şiödi anneme ne diyeceğim:KK43: kadının gözünde normal olarak etkileri düşecek. İlerde bu kadar ılımlı olmayacak. Ne yapmam lazım İnan'ın çok üzülüyorum

Şuan hiç karıştırmayın bişey sessizce izleyin bir ara buldugunca güzel dille sevgiline sor istemeye ılımı bakıyormu ailen neler diyolar gibisinden olumsuz olsa da hiç belli etme ilişkine.

Erkek arkadasiniz sizi seviyorsa ve kendinden eminse ailesini ikna edecek.
Sizi zor durumda birakmayacak oyle ailenize karsi
Simdi boyle sizi zor durumda birakirsa ailenize de laf gelecek.
Kendinden emin degilse niye tamam tanissinlar demis o zaman?
Nefret ederim ailesinin agzina bakan erkeklerden.
Siz tavrunizi koyun bence.
Siz cok seviyorsa sizin dediginiz gibi olmak zorunda.

Eski konularinizda bu tanışma işi için sizin ısrar ettiğinizi yazmışsınız. Belliki kırmamak yada sizi memnun etmek için mecbur kalmış, zorla olan işler boyle olur ne yazık ki.
Ben ısrar etmedim. Birlikte karar aldık. Ben sadece fikir sunmuştum o da kabul etti. Bana önceden diyebilirdi.

Ben ısrar etmedim. Birlikte karar aldık. Ben sadece fikir sunmuştum o da kabul etti. Bana önceden diyebilirdi.

3 konu acmissiniz konuyla ilgili. Ben zorlama olduğunu düşünüyorum. Önce yapayım ne olacak ki? -demiştir. Sonrasında ailesi de kendi çekincelerini destekleyince böyle olmuştur. Açıkçası beklentileriniz boşa çıkacak gibi. Umarim iyi olursunuz.

ne yazıkki en başta böyle birşeyin istenmesi hatalı canım, iş ciddiye binmeden ciddi şeylere kalkışmamak lazım, önce siz anlaşsaydınız ciddi düşünmneye başlasaydınız ozaman bu işlere kalkışsaydınız, olsun deneyim oldu, emin ol yoluna girer sorunlar sıkma hiç canını

Erkek arkadaşınız da, ailesi de bir tuhaf. Erkek arkadaşınız ailesine sevgilimin ailesiyle tanışmanızı istiyorum dediğinde; oğlum acele etme evlilik için henüz erken diyememişler mi? Madem erken olduğunu düşünüyorlar oğullarının peşine takılıp ailenin evine gelmeyecekler. Erkek arkadaşın da ana baba lafıyla hareket edecekse onları evinize getirmeyecek, tanışma durumunu erteleyecekti. Aileleri tanıştırmak isteme öncesi ilk adımdır. Sizin ailenizin böyle bir beklenti içine girmesi doğal. Ancak bu saatten sonrayapacak birşey yok, asla ama asla sevgiline ısrarcı olma, ailenle konuş gerekirse işsiz olmanı bahane et zamana ihtiyacımız var de.

He birde sana abla nasihati bu adamdan bir cacık olmaz.

Eski konularıniza baktım
Bana da sizin zorlamanizla olmus gibi geldi.
Hani o konulari da siz yazmışsıniz arkadasinizin pek gönlü yokmus gibi anladım.

Olan olmus artik ama eski konularda da bir evlilik düşünüyoruz 1 yila demissiniz bir hemen evlenmesek de aileler tanissin istiyoruz falan
Kafaniz karismis erkek arkadasinizinkinide karistirmissiniz.

Annenize söyleyin hemen evlenemeyiz benim isim bile yok. Isteme nisan olsa bu sefer evlilik diye tutturacaksiniz.
Yasiniz genc önce is düzenini otutturacagiz biz iciniz rahat etsin diye aileleri tanistirdik diyin.

Onlar istiyormuşlar da sen biraz kararmışsın gibi bir tabır takın. Bilemiyorum anne, x e söyleyemedim ama tam karar veremedim falan de istersen, diğer türlüsü daha yıpratır gibi insanı. (İstenmemiş olmak)

ne yazıkki en başta böyle birşeyin istenmesi hatalı canım, iş ciddiye binmeden ciddi şeylere kalkışmamak lazım, önce siz anlaşsaydınız ciddi düşünmneye başlasaydınız ozaman bu işlere kalkışsaydınız, olsun deneyim oldu, emin ol yoluna girer sorunlar sıkma hiç canını
Sorunda o işte biz aramızda konuştuk yoksa ben tek başıma bu işe kalkışmam

Böyle başlayan şeylerden hayır gelmiyor. Düğün olaylarında çok pintilik yaptilar ailesi cimriydi istemedim falan dersin sorana.. Bu iş olsa bile bu insanlar her şeyi içinde bırakır zaten senin boşver.

Sevgilinizin işi gücü var sonuçta en azından bir söz kesilebilirdi. Bence erkek arkadaşınızın halledebileceği bir durum bu. Ben istiyorum adını koyalım dese ailesi bir şekilde ikna olur.
Yapamazsa da insanlar ne der diye yaşamayı bırakın. Annenize de durumu anlatmalısınız. Bazen bizim görmediğimiz şeyleri anne babalarımız görür.

Merhaba hanımlar. Benim sorunum belki büyük değil ama beni çok üzüyor. 4 yıllık bir ilişkim var. Mezun olalı bir sene oldu. Ben bir süre çalıştım ama işten çıkarıldım. Şuan iş arıyorum ama maalesef bulamıyorum. Erkek arkadaşım özel bir okulda çalışıyor. Özel ders falan veriyor. İkimizinde ortak kararı ile ailelerin tanışmasını istedik. Çünkü evet biz konuşuyoruz ama aileler de anlaşacak mı diye tanışsınlar istedik. Özellikle ikimizin isteği ile dedim çünkü onun ailesi bu konu ciddiye bindiği anda tanışmalar olduğu andan itibaren daha erken yaşınız küçük diye laflar etmeye başladılar. Sanki ben ısrar etmişimde olmuş gibi göründü.Benim ailemde ben mutlu olayım diye büyük bir olgunlukla her şey zamanla olur diye heves hüves ağırladılar. Gelgelelim ki erkek arkadaşımda annesi ve babasının istemediğini zorla olan bir şeyi istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim annem artık isteme olur falan diye düşünüyor. Akrabaların bir kısmı öğrendi. Ben şiödi anneme ne diyeceğim:KK43: kadının gözünde normal olarak etkileri düşecek. İlerde bu kadar ılımlı olmayacak. Ne yapmam lazım İnan'ın çok üzülüyorum
Kendileri böyle istemişken siz neden üzülüyorsunuz? Onlar ve sevgiliniz hallerinden gayet memnun görünüyorlar.

Back
X