- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
Merhaba hanımlar. Benim sorunum belki büyük değil ama beni çok üzüyor. 4 yıllık bir ilişkim var. Mezun olalı bir sene oldu. Ben bir süre çalıştım ama işten çıkarıldım. Şuan iş arıyorum ama maalesef bulamıyorum. Erkek arkadaşım özel bir okulda çalışıyor. Özel ders falan veriyor. İkimizinde ortak kararı ile ailelerin tanışmasını istedik. Çünkü evet biz konuşuyoruz ama aileler de anlaşacak mı diye tanışsınlar istedik. Özellikle ikimizin isteği ile dedim çünkü onun ailesi bu konu ciddiye bindiği anda tanışmalar olduğu andan itibaren daha erken yaşınız küçük diye laflar etmeye başladılar. Sanki ben ısrar etmişimde olmuş gibi göründü.Benim ailemde ben mutlu olayım diye büyük bir olgunlukla her şey zamanla olur diye heves hüves ağırladılar. Gelgelelim ki erkek arkadaşımda annesi ve babasının istemediğini zorla olan bir şeyi istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim annem artık isteme olur falan diye düşünüyor. Akrabaların bir kısmı öğrendi. Ben şiödi anneme ne diyeceğim
kadının gözünde normal olarak etkileri düşecek. İlerde bu kadar ılımlı olmayacak. Ne yapmam lazım İnan'ın çok üzülüyorum