Pişmanlığım:(

Çok yanlış bir hareket. Yakında evlilik yoksa ve aileler geleneksel ise tanıştırmak doğru olmaz. Yakinda evlilik dusunulmuyorsa ve aileniz kiminle vakit gecirdiginizi ogrenmek istiyorduysa sadece sevgiliniz ile ailenizi tanistiracaktiniz.

Valla bu işin sonu yaş gibi geldi.
Yazınızda anladığım kadarıyla sizi işsiz olduğunuz için istemediklerini düşünüyorsunuz. Emin misiniz? Annesinin oğluna bahanesi bu olabilir mi?

Siz isterseniz annenize maddi olarak kendimizi toparlayan kadar isteme olmayacak gibi bir şey söyleyin.

Siz tanışalı 4 sene olmuş, çocuk gerçekten isteseydi o zaten ailesiyle hemen tanışmanı isterdi.. Ailesine karşı daha ısrarlı kararlı olurdu.. Ailesinin etkisinde kalmıştır.. Yaşınız da 24 ten büyük sanırım mezunsunuz.. Çocuk bir yaş değil.. Arkadaşında bitiyor olay. O isterse ailesini de ikna eder..

Erkek arkadasin daha simdiden ailesine sozunu gecirememis demekki onlarin dusuncesi daha baskin.ilerde bu durum evliligini bile etkiler. Ayrilma dusuncen yoksa bence annene sadece tanisma ben emin degilim evlilikten korkuyorum tarzi birseyler soyle.senin istemedigini dusunur en azindan annen ilerde fikrî kati olmaz ....sevgiline de biraz mesafe koy .bende iliskimize ara vermek istiyorum o zaman tarzı bi mesafe. Olc bic bu donemde onu .kendini ozlet belki sen daha baskin olmaya baslarsin onun icin ve fikri degisir

Back
X