• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pismanligim..

Aileye yeni katildiğindan kişiliği hakkinda bilgi edinmek için birazda meraktan bakiyordur bizde öyle değilmiyiz kadin olsun erkek olsun ortama yeni katilan birisini baştan aşagiya süzeriz. Sana kendimden örnek veriyim ben de böyle bir duyguya kapildim bir süre önce ama eşime hiçbir şekilde imada bulunmadim. Eşimin kuzeni yeni evlenmişti eşimin bakişlari hep kizin üzerindeydi bir süre çok şüpelendim içim içimi yedi allah var kizin bi yanlişini görmedim hiç. Rüyalarimda bile onlari birlilte görüyodum o kadar sapitmiştim yani ama zaman tanidim bir süre sonra herşey yoluna girdi şimdi kendime kiziyorum ne büyük aptallik yapmişim diye .şimdi kizla çok yakin arkadaş hatta sırdaşız. Eşine unutturmak yada kendini affettirmek istiyosan eltinle birlikte iyi vakit geçir çok yakin ve samimi olduğunuzu göster eşine, hatta hep birlikte eşlerinizle zaman geçirin ikinizde unutursunuz umarim olanlari :)

Sen niye pişman oldun ki asıl o pişman olsun tavırlarından ki senin aklına böyle bi şey düşürmüş.... ve dikkat et kadınların hisleri kuvvetlidir kocana güvenme demiyorum ama bi süre izle...

ben kadın sezgisine güvenirim..
size bunu hissettirmişler belli ki.
ve eşin öyle bişey olmasa çok çok aşırı tepkiler verirdi.
aslında sakin karşılamış.. biraz da yol yapmış sanki ben yengemi arabayla oraya buraya bırakırım gibisinden..
ben beğenmedim bu durumu. eğer yanlış düşündüğünüzü anladıysanız bişeylerden unutun hiçbir şey olmamış gibi hareket edin..

peki ne zaman oldu bu?
keşke hiç söylemeseydiniz bunu evet nasıl unuttacaksınız rahat olarak tabiki bu konuyu asla acmadan elbette

Çoook yanlış anladın :KK48: Konu sahibi değil o.

Zeytinağacı evlenmeden önce başka bir kız onun eşine aşıkmış. Eşi istemeyince de eşinin kardeşiyle evlenmiş.

AYY evet ya pardon hemen atlamışım:KK48: tam yazıyordum sen yazdın iyiki yazdın ;) yoksa ben hala nereleri kurcalıyordum,dalmışım ....

Bunu sorarak aklina düsürmüssen eger zaten aklinda varmis demek
Sen sormussun ve konu kapanmis
Pismanligini yasadigina göre , birdaha olayi kurcalamassin

Çok tuhaf ya, kim birisinin 2. tercihi olmayı kendine yedirir ki. Üstelik ilki de öz kardeşi.

valla ben bir ara çok takılmıştım, delirecek gibi oluyodum düşününce ama sağolsun eşim ne kendi karşı karşıya geliyor ne de beni getiriyor.
yeğeni oldu, ama sadece kardeşi ile dışarıda buluşup görüyor yeğenini. o da senede 3-5 kere yani.
bi de eltim gelip benle barışacak oldu! demediğim laf kalmadı aile içinde rezil ettim kocası da ağzını açıp "yenge ayıp ediyosun" demekten başka ses çıkaramadı :)

neyse konuyu dağıtmayayım.
konu sahibi eşine güveniyorsa ve eşi şüpheli hareketler yapmıyorsa asla takılacak bir şey yok bence.

Sonuçta bişey yapmışki, şüphelenmiş, rahatsız olmuşsun di mi? Hatta sorduğun şey sana ağır gelmiş, pişmanlığını yaşıyorsun. Demekki aşırı kıskanç, kolay birşey yakıştıracak biri değilsin.

Ee bakmasın beyefendi, neyine bakıyor, bakışıyorki...Beğenmiş almış kocası, eşin bakarak, süzerek neyini ölçüp tartacak anlamadım, boyunu posunu mu?
Ne biliyim belki tepkileri nasıl fln. ölçmek istemiştir.olaylara konulara tepkisini merka etmiştir.çünkü biraz soğuk duran yapısı vardı sonradan değeri o kişi.biraz eski adetli bi yerden kız. Mesela kizikızı isterlerken bile binturlu ay vermeyiz moduna girdiler ki ggerçekten eşimin ailesi ii bir aile öyle düşünülecek bişey yok.ama adetten kız verilmez hemen modunda eski tarz düşünceleri olan bana uymayan bi yaşamı vardı o kızın.belki eşim de inceliordur nesi var bunun bu kadar die düşündüm ama bana hicbi zaman Bisi demez onun hakkında kötü Bisi.eskiden de taniolarmis zaten annesi gorusuyormus kızın ailesiyle kızı da taniormus.biz eşimle sekiz sene beraberlikten sonra evlendik kardeşi görücü usulü bir sene içinde evlendi.belki o kızın eşimi beğendiği yönleri olmuştur vakti zamanında die düşünmekten alikoyamiorm kendmi.

valla ben bir ara çok takılmıştım, delirecek gibi oluyodum düşününce ama sağolsun eşim ne kendi karşı karşıya geliyor ne de beni getiriyor.
yeğeni oldu, ama sadece kardeşi ile dışarıda buluşup görüyor yeğenini. o da senede 3-5 kere yani.
bi de eltim gelip benle barışacak oldu! demediğim laf kalmadı aile içinde rezil ettim kocası da ağzını açıp "yenge ayıp ediyosun" demekten başka ses çıkaramadı :)

neyse konuyu dağıtmayayım.
konu sahibi eşine güveniyorsa ve eşi şüpheli hareketler yapmıyorsa asla takılacak bir şey yok bence.
geli biseyi

bilmiyorum aynı seymı ama konum var hatta boyle bıseyle ılgılı
esımın yakın arkadasının sevgılısı benım onun sevgılısıne karsı bıseyler hıssettıgımı asıldıgımı benım namussuz oldugumu gıbı dusuncelerını baska bırılerıyle paylasması sonucu araya buyuk bır dargınlık gırdı
ben olaya soyle bakıyorum kız guzel bır kızdı bende kendımı begenırım ama yaptıgı seyın tamamen kıskanclık oldugunu dusunuyorum benım karsı tarafa boyle bır sınyalım gıtmemıstı fakat grup ıcınde ben dıkkat ceken bırıydım gorsel olarak degıl tabı cogumuz evlı ve cocukluyduk o zamanda . sadece benı gozunde fazla buyuten grup dıger uyelerı cute bır tane ya , dobra ya cok guclu ya , evet bu ya fılan gıbı konusmalar donuyordu otomatık olarak gruba sonradan dahıl olan bu kızda benı gozunde fazla buyuttu ve ıs buralara geldı.

kendımı acıklama gıbı bıseyım olmadı ama kız gozumde ıkı paralık nasıl bu kadar guvensız ve ezık oldugunu anlamıyorum dıye dusunuyorum hep

buda olayın baska bır boyutu

Bence gün içinde bi çok kişiyi beğenip dikkatli bakıyoruz ya da bize bakıyorlar bilemiyorum ama bu illaki eş aldatma şeklinde olacak diye birşey yok ki. Eşiniz abartılı hareketlerini farketmistir sizin söylemenizle bi daha yapmaz bence çünkü o kardeşinin eşi. Ben kaynımla kardeş gibiyim çok beğenirim kendisini bişey yaparken de takdir ede ede izlerim eşime de çok benzediği için iltifat ederim o yokken çok yakışıklı çünkü eşime benziyor diye ilerde evlenir de eşi beni kıskanırsa ağzını yırtarım. O onun kendi edepsizliğidir.

Aileye yeni katildiğindan kişiliği hakkinda bilgi edinmek için birazda meraktan bakiyordur bizde öyle değilmiyiz kadin olsun erkek olsun ortama yeni katilan birisini baştan aşagiya süzeriz. Sana kendimden örnek veriyim ben de böyle bir duyguya kapildim bir süre önce ama eşime hiçbir şekilde imada bulunmadim. Eşimin kuzeni yeni evlenmişti eşimin bakişlari hep kizin üzerindeydi bir süre çok şüpelendim içim içimi yedi allah var kizin bi yanlişini görmedim hiç. Rüyalarimda bile onlari birlilte görüyodum o kadar sapitmiştim yani ama zaman tanidim bir süre sonra herşey yoluna girdi şimdi kendime kiziyorum ne büyük aptallik yapmişim diye .şimdi kizla çok yakin arkadaş hatta sırdaşız. Eşine unutturmak yada kendini affettirmek istiyosan eltinle birlikte iyi vakit geçir çok yakin ve samimi olduğunuzu göster eşine, hatta hep birlikte eşlerinizle zaman geçirin ikinizde unutursunuz umarim olanlari :)
İnanki zaten oyleyiz bu durum hiç aksettirilmedi kimseye.aramızda bi beş ay önce konuskonusdu ve bitti.eslerimizle hep beraber görüşürüz kızı da seviyorum su an o yüzden pişmanım sadece kocama bunu yaparak sanki kendimi kucultmus gibi hissediyorum.ama kocam çabuk hayranlık kazandıran biri kendini ve bence bu etkiledi baştan kızı da

ben konuya hiç iyimser yaklaşamadım.
sezgilerime güvenirim. yanıldığım pek olmamıştır. büyük konuşmamak için pek diyorum hatta...

siz de sezgilerinize güveniyorsanız iyi takip edin. hemen pişmanlığa kapılıp iyimser takılmayın. insan kolay kolay böyle bir şeyden şüphelenmez.

ayrıca araba konusu bana da yol yapıyor gibi geldi.

dünyanın çivisi çıkmış. her şey olabilir. kendimden verebileceğim o kadar örnek var ki.. konu dağılsın istemiyorum.

siz akıllı davranın gerektiği yerde anlamazlığa vurup gözlemlemeye devam edin.

Son düzenleme:
Kötü bir şüphe..
Yani bizler yeni kuşak akraba ilişkileri yaşasak bile dikkat ediyoruz. Eskiler tokalaşmazken bile bizler öpüşüyoruz karşı cinsle. Ama buna rağmen ben kendi adıma yakın akrabam dahi olsa gözünün içine falan uzun süre bakmam, yanlış anlaşılacak bir hareket yapmam. Hepimiz okumuş insanlarız, çağdaş yaşıyoruz ama yine de kültürel bir alışkanlık galiba. Analarımızdan öğrendiğimiz. Kadın normalde az bir olasılık yanlış hisseder aşırı kıskanç değilse eğer.
Yine de yanlış hissetmiş de olabilirsin. Konunun üstünde durma, açma bir daha.
Kardeşin falan duyarsa çok ayıp olur.
Işte bu..ben de kimsnin gözünün içine baka baka konuşmam .özellikle yanlış anlasilcak davranışlardan uzak dururum.hem kız hem erkek olarak dikkat etmek gerek

İnanki zaten oyleyiz bu durum hiç aksettirilmedi kimseye.aramızda bi beş ay önce konuskonusdu ve bitti.eslerimizle hep beraber görüşürüz kızı da seviyorum su an o yüzden pişmanım sadece kocama bunu yaparak sanki kendimi kucultmus gibi hissediyorum.ama kocam çabuk hayranlık kazandıran biri kendini ve bence bu etkiledi baştan kızı da
Tabiki olmaz diye birşey yok ama siz yinede kendinize bu kadar dert etmeyin ortada birşey varsa hareketleri abartilacak siz de daha çok süpheleneceksiniz ama süreklide bu pişmanlikla ve bu düşünceyle yaşamayin. Benim bahsettiğim kiz çok tatli esprili ve sempatik bir kiz ailede herkes ona hayranlik duyar benim eşiminkide böyle bişeydi sizin durumunuzda benimki gibi olabilir

Işte bu..ben de kimsnin gözünün içine baka baka konuşmam .özellikle yanlış anlasilcak davranışlardan uzak dururum.hem kız hem erkek olarak dikkat etmek gerek
Aslında bu çok yönlü düşünmeyle ilgili bir şey. Şöyle ki: bir gün iş yerinden bir erkek arkadaş sabah gelirken bana börek almış. O ctsi de iş yerinin yemeği vardı eşli ki biz bu insanla 10 seneden fazladır çalışıyoruz aynı ortamda. Eşlerimiz tanıyor birbirini. Bana dedi ki: eşimin yanında size börek aldığımı söylemeyin belki kıskanır.
Ben şok oldum.
Benim eşim her gün giderken poğaça alıyor kime de ikram ediyor önemli bir ayrıntı mı?
Ama demek ki adamın karısı kıskanç. Biz bu tür şeyleri önemsemeyebiliriz ama önemseyen olabilir. O yüzden her zaman seviyeyi korumak en güzeli.

valla arkadaşım benim eltim evlenmeden önce eşimle evlenmek istiyordu. :KK57:
eşime aşıktı yani.
eşim olmayınca kayınbiraderimle evlendi.
bu durumda ben "olmaz olmaz" diyemiyorum.
eşine güveniyor musun?
Ne diyorsun bir yaşıma daha girdim. :KK57: Ve bunu herkes biliyor mu?

hayatimda neden bu kadar kuculup bunu ima ettim bilmiyorum ama eşime bunu yaptim.erkek kardesinin esiyle sürekli bakışlarını hissetmistim ilk evlendiklerinde..belki de ölçüp tartmaya çalışıyordu ama o kadar canm sıkıldı ki hickimsede hissetmediğim biseyi onda hissettm sanki brgenicekmis gibi yan gözle bakcakmis gibi.çünkü öyle konular oluorsu ki en komik olmayan olaylarda bile gülerken birbirilerine bakabilmek için guluolardi sanki.ben de eşime neden sürekli kardeşinin eşiyle ilgilendiğini onun bildigine söylediğine daha cok güldüğünü ilgisinin olduğunu sordum malesef bunu yaptm ama konuşmasam kötü olcaktm.ama tabi sacmalamami söyledi zaten aslında eşim o kadar iğrenç bi insan olamaz eminim ama şeytan durttu sanki.bi de bazen bir derdim var kisminda buna benzer şeyler okuyunca acaba mi die düşündüm Sanrm.benim pismanligim eşime bunu söyledim aklına bu durumu soktum ve kendimi de asagiladim.o da kendime gelmemi bizim bir aile olduğumuzu gerekirse onun kardeşinin arabayla beni alıp bi yere goturebilecgini gerekirse de onun kardeşinin eşini bi yere götürmesi gerekebilir bu kötü düşünceleri at böyle yaşanmaz dedi.cok da haklı ama bunu yaptığım içi. Cok pişmanım nasıl unutturabilirm ne yapmalıyım
Eşinden aldığın cevap seni tatmin ettiyse unutursun zaten. Eşinde uygun bir dille cevap vermiş sana. Daha sonra bu durum tekrarlandı mı?

Eşinden aldığın cevap seni tatmin ettiyse unutursun zaten. Eşinde uygun bir dille cevap vermiş sana. Daha sonra bu durum tekrarlandı mı?
Yok bir daha tekrarlanmasi canım.ama geçen bi konu hakkında konuşurken geçen şefer de su konuyu yanlış anlamıştın konusmustuk bunu da konuşalım dedi. Üstünü ortmemis konunun hatırlıyor die uzuluyorum

Kusura bakmayın ama bence eşinizin tepkisi hiç tatmin edici değil
Açıklaması çok basit ve sacma
Sizin yerinizde ben olsam açıklaması beni daha çok süpheye düşürürdü
Mesela demiş ya hani arabayla bir yere gitmek gerekirse götürürüm falan bence burada asıl söyle demek istemiş yani yarın bir gün aynı arabada görülürsek işte ben sana zamanında bunu açıklamıştım gibi gibi

Back
X