• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pismanligim..

Valla bilmiyorum herkes her evlilik farklı ama ben eşime böyle birşey ima etsem benimle on gün konuşmaz ve inanılmaz soğukluk girer aramıza. Ben senin yerinde olsam özür dilemek için de dahil bu konuyu direk yda dolaylı asla tekrarlamam unutması için

valla arkadaşım benim eltim evlenmeden önce eşimle evlenmek istiyordu. :KK57:
eşime aşıktı yani.
eşim olmayınca kayınbiraderimle evlendi.
bu durumda ben "olmaz olmaz" diyemiyorum.
eşine güveniyor musun?
valla iyi cesaret sende ki ben cesaret edemezdim evlenmeye

Kendini küçülttüğünü düşünüp dert etme. Yer gelir ben seni annenden erkek kardeşinden de kıskanırım aşkiiişkom:) yap de geç, git.

Sen abartırsam o da hisseder, abartır. Gerek yok.

Kaldı ki eltiyi süzmüş bile olabilir. Artık normal geliyor malesef böyle Şeyler...

Tabiki olmaz diye birşey yok ama siz yinede kendinize bu kadar dert etmeyin ortada birşey varsa hareketleri abartilacak siz de daha çok süpheleneceksiniz ama süreklide bu pişmanlikla ve bu düşünceyle yaşamayin. Benim bahsettiğim kiz çok tatli esprili ve sempatik bir kiz ailede herkes ona hayranlik duyar benim eşiminkide böyle bişeydi sizin durumunuzda benimki gibi olabilir
Ama bahsettiğiniz tatlı sempatik ve esprili kız benim aile içinde.o yüzden takılmistim ..neden bu kadar dikkatli inceliyor die kendimce sinir olmuştum.hani basini bi yere ceviriken insan normalde direk odaklanacagi yere cevirir ama ikisi de birbirlerine bakarak bAkacagi yere odaklaniolardi

ya şimdi dünya hali herşey olabilir ama benim için evli değilim ama evli de olsaydım eşimin kardeşi benim de kardeşimdir senin eşinin dediği gibi de eşimin kardeşi beni alır biyere götürebilir gün gelir vs benim eşim de tabiriyle yengesini bir yere götürebilir çünkü eltimde eşimin ''kardeşi'' sıfatında olur.

ay beynim yandı yazarken :D

ya şimdi dünya hali herşey olabilir ama benim için evli değilim ama evli de olsaydım eşimin kardeşi benim de kardeşimdir senin eşinin dediği gibi de eşimin kardeşi beni alır biyere götürebilir gün gelir vs benim eşim de tabiriyle yengesini bir yere götürebilir çünkü eltimde eşimin ''kardeşi'' sıfatında olur.

ay beynim yandı yazarken :KK70:
Evet zaten ben de normal buluyorum .zor durum olsa tabiki bir irimize yardım edicrez kardeş gibiyiz sonuçta birbirimize yakın olmazsak dayanmassak kime dayanacagiz? Eşim de zaten cok yardimsecerdir sadece kardeşinin eşi için söyleniyor bunu.gercekten düşünceli olduğu içi. Söylediğine eminim

Bütün cevap verenlere cok teşekkür ediyorum.gerçekten bugün iki kez konu açtım ve cok faydalı oldu.ne guzelmis kadin dayanışması..dertlesmek..hayatta herkesle paylasamiyorsun bazı seyleri...iyi kadınlar kulübü var ve iyiki sizinle yazistim ve inanın cok rahatladım.zaman ayırdığınız için cok tesekkurler

Evet zaten ben de normal buluyorum .zor durum olsa tabiki bir irimize yardım edicrez kardeş gibiyiz sonuçta birbirimize yakın olmazsak dayanmassak kime dayanacagiz? Eşim de zaten cok yardimsecerdir sadece kardeşinin eşi için söyleniyor bunu.gercekten düşünceli olduğu içi. Söylediğine eminim
ben seni çok iyi anlıyorum aynı durumda olsam bende bi parça rahatsızlık duyabilirdim ama hamileliğinde verdiği bir hassasiyette var bunu da göz önünde bulundur canım bence bu konuyu bidaha açma kızla da arana mesafe koyduğunu kimseye hissettirme kız senden küçük mü?

ben seni çok iyi anlıyorum aynı durumda olsam bende bi parça rahatsızlık duyabilirdim ama hamileliğinde verdiği bir hassasiyette var bunu da göz önünde bulundur canım bence bu konuyu bidaha açma kızla da arana mesafe koyduğunu kimseye hissettirme kız senden küçük mü?
Teşekkürler.hayır aynı yastayiz.bir de ben düşük yaptım bi hafta önce.ama hamilelik takvimini silemiyorum.duzelticem en kısa sürede.

Unutturmak istiyosan bidaha tekrarlama derim. Tekrar tekrar konuyu acip pismanim dersen o zaman aklina getirmis olursun. Hic konuyu acma, bisey olmamis gibi konusmaya devam et

Yani empati yapayım diyorum. Eltimle ,eşimi,kendimle kaynımı düşünüyorum Vallahi düşünürken bile utanıyorum değil kocama dile getirmek. Bilmiyorum asla konduramayacağım ve düşünmeyeceğim şüphelenmenin akılımın ucundan bile geçmeyeceği şeyler.Belki siz eltinizi kıskanıyorsunuz ve bilinç altında bu kıskançlıığı eşiniz üzerinden pazarlıyorsunuz bilemedim.

Yani empati yapayım diyorum. Eltimle ,eşimi,kendimle kaynımı düşünüyorum Vallahi düşünürken bile utanıyorum değil kocama dile getirmek. Bilmiyorum asla konduramayacağım ve düşünmeyeceğim şüphelenmenin akılımın ucundan bile geçmeyeceği şeyler.Belki siz eltinizi kıskanıyorsunuz ve bilinç altında bu kıskançlıığı eşiniz üzerinden pazarlıyorsunuz bilemedim.
Kiskanmak benim kişiliğime aykırı bir davranış.inanın bahsi bile geçemez.bu zaten empati değil o ani yasayanin bilebilecgi yada çevresinde deneyim edinmiş birinin bilebilecegi biseydir tahminimce.çünkü hiç öyle bir oratmi olmamış ve deneyimleyemeis bir insan empati yapmk dahi istemeyecktir.çünkü cok rezilce bir durum ve kimse boş yere bunları düşünmez.düşünüyorsa da sağlık sorunu var demektir.

Ama bahsettiğiniz tatlı sempatik ve esprili kız benim aile içinde.o yüzden takılmistim ..neden bu kadar dikkatli inceliyor die kendimce sinir olmuştum.hani basini bi yere ceviriken insan normalde direk odaklanacagi yere cevirir ama ikisi de birbirlerine bakarak bAkacagi yere odaklaniolardi
Peki şimdi normale döndümü bu durum

Cnm kadın şüphelenmişse vardır bişey bakışları hoşuna gitmemiş söylemssn..

Pişman olucak birşey yok eşinizle paylaşmışsınız , bundan sonra daha dikkat etmesi gerekir. Sonuçta iyi niyetlede olsa karşı tarafın düşüncesini bilmiyorsunuz. Kendinizi suçlu hissetmeyin
Allah korusun böyle kötülüklerden

Peki şimdi normale döndümü bu durum
Su an normale dondu.anlattığım olay beş ay önceydi ama eşimle başka bir konu konuşurken bunu da demistin vaktı zamanında gel bunu da konusim. rahatla dedi.herkes birbirine gayet . duzeyli davranıyor.ama kocamın onu unutmayark benim o saçma cümleyi söylediğimi unutmamış ona uzuluyorm

Su an normale dondu.anlattığım olay beş ay önceydi ama eşimle başka bir konu konuşurken bunu da demistin vaktı zamanında gel bunu da konusim. rahatla dedi.herkes birbirine gayet . duzeyli davranıyor.ama kocamın onu unutmayark benim o saçma cümleyi söylediğimi unutmamış ona uzuluyorm
Rahatsiz oldugunu belli etme o zaman, kadinlarda bi çok kez yapiyo bunu kocasina başa kakma mevzulari yani unutulur zamnla ;)

Çoook yanlış anladın :KK48: Konu sahibi değil o.

Zeytinağacı evlenmeden önce başka bir kız onun eşine aşıkmış. Eşi istemeyince de eşinin kardeşiyle evlenmiş.

Son düzenleme:
valla arkadaşım benim eltim evlenmeden önce eşimle evlenmek istiyordu. :KK57:
eşime aşıktı yani.
eşim olmayınca kayınbiraderimle evlendi.
bu durumda ben "olmaz olmaz" diyemiyorum.
eşine güveniyor musun?
nasıl yanı sımdı esınıze asık bır kadın eltınız ve sız gorusuyormusunuz gercekten merak ettım

Back
X