- 3 Aralık 2015
- 180
- 112
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
uzakta olsa bile çok iyi hissettiriyr bana ona inanıyorm hisle alakalı bişey bu sevgilime söylemelimiyimİnsan hiç yüzyüze görüşmediği biriyle nasıl büyük bir aşk yaşayabilir, benim mantığım almıyor cidden.
İkisinide bırakmalımıyım sevgilim bırakmaz beni ona sebep sunmam gerekliIkisinden de uzak dursun arkadasin, yaptiginin kabul edilir ya da savunulur hicbir tarafi yok
Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum ne desem bilmiyorm korkuyorm ve üzülüyorm söylemelimiyim onaBurada benzeri konulardaki yorumları biliyorsanız bile bile yazma cesareti göstermenizden dolayı tebrik ediyor ve samimiyetinize inanıyorum.
Ayrılsın sevgilisinden, o da çok iyi durmuyor zaten.
Yani seçenekler belli. Ya birisi ya hiç biri.
Napayim salakligim cevap verdim maalesef ilk bastaHep arkadaşların başına geliyo zaten bu olaylar
Hehehe sen olduğun belliydi..Napayim salakligim cevap verdim maalesef ilk basta
Hatamla yuzlesmelimiym? Kafamdan cikmyorEx'ten Next olmaz!
Ben oldugum derkn anlamadm evet rica ettim ve yazdik buraya napaym akil almam gerekli..Hehehe sen olduğun belliydi..
İkisinden de ayrıl.. Başına iş acmadan
Tabi ki de birakmalisin. Zaten sevgilini sevmiosun, ustelik de sana eziyet eden biri digerinin de ne oldugu bile belli degil. Kaldi ki bu durumda onunla konusarak sevgilini aldatmis oluosun yarin obur gun bu adamin bunu yuzune vurma ihtimali cok yuksek. Ayrica bu cirkin durumdan siyrilip, ikisinden uzaklasip kendine ceki duzen vermelisin. Ya boyle bir durumun icinde olmak ne kadar uygunsuz. Sen hala ikisini de birakmali miyim diosun. Birakmaya gonlun olsun, sebep bulunur elbet.İkisinide bırakmalımıyım sevgilim bırakmaz beni ona sebep sunmam gerekli
Hep arkadaşların başına geliyo zaten bu olaylar
Cok kotuym gercekten birakmam gerektigni biliyorm ama sevgilimden ayrlmaya simdye kadar hic cesaretm olmadi hem utanc hem korku var simdi. Boyle cirkin bisey yapmk zoruma gidyo sevgilme bunu soylemelimiymTabi ki de birakmalisin. Zaten sevgilini sevmiosun, ustelik de sana eziyet eden biri digerinin de ne oldugu bile belli degil. Kaldi ki bu durumda onunla konusarak sevgilini aldatmis oluosun yarin obur gun bu adamin bunu yuzune vurma ihtimali cok yuksek. Ayrica bu cirkin durumdan siyrilip, ikisinden uzaklasip kendine ceki duzen vermelisin. Ya boyle bir durumun icinde olmak ne kadar uygunsuz. Sen hala ikisini de birakmali miyim diosun. Birakmaya gonlun olsun, sebep bulunur elbet.
Soyleme tabi ki. Zaten yemissin bi halt bi de basina extra dert acma. Sonucta sevgiline bunu anlatman ne sana ne ona, kimseye fayda saglamaz hatta aksine zarar verebilir. Cok gereksiz yani. Baska bi sebeple bitir ve ikisiyle de gorusmeCok kotuym gercekten birakmam gerektigni biliyorm ama sevgilimden ayrlmaya simdye kadar hic cesaretm olmadi hem utanc hem korku var simdi. Boyle cirkin bisey yapmk zoruma gidyo sevgilme bunu soylemelimiym
He inanmadn yani arkadasm benm olayimi yazdi simdide ben aldım ben cevaplıyorm yeni uyelk almak istemedim arkadsma yazdrdım Neyse inanmayblirsin :)Ne kadan öngörülü bi insanım ya
En mantklsi bu nasil ayrilirm naparm bilmiyorm bi sebp illaki isticek bu olaylr olmadan ayrilm dedim hic kabl etmedi delilik oldugu icn birazSoyleme tabi ki. Zaten yemissin bi halt bi de basina extra dert acma. Sonucta sevgiline bunu anlatman ne sana ne ona, kimseye fayda saglamaz hatta aksine zarar verebilir. Cok gereksiz yani. Baska bi sebeple bitir ve ikisiyle de gorusme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?