- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
Illa vardir bi yolu, Oteki adamla konusup mesajlasicaana otur gecerli adamakilli bi sebep bulup ayril. Ortada atla deve bi sorun yok yani, yaptigin yanlisin disindaEn mantklsi bu nasil ayrilirm naparm bilmiyorm bi sebp illaki isticek bu olaylr olmadan ayrilm dedim hic kabl etmedi delilik oldugu icn biraz
Dusununce zor geliyor ayrlikIlla vardir bi yolu, Oteki adamla konusup mesajlasicaana otur gecerli adamakilli bi sebep bulup ayril. Ortada atla deve bi sorun yok yani, yaptigin yanlisin disinda
Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum ne desem bilmiyorm korkuyorm ve üzülüyorm söylemelimiyim ona
Sevgili arkadaş,arkadaşımın bir derdi var, çok mutsuz bana geldi dertleşmek için buraya yazalım dedik. Anlattıkça ağlıyo Normalde aynı dertlerden şikayetçi olurduk dertleşirdik bu noktada ayrıldık ne söyleyeceğimi bilemedim. Çok sık görüşmeyiz farklı şehirlerdeyiz
Arkadaşımın 2yıllık sevgilisi var. Yaşlar 21 22 sevgilisi değişik biraz. Paranoyak, kıskanç aynı zamanda pek ortak zevkleri yok. Bir kaç kere arkadaşımın canını yakmış. Sokakta bağırmış, itmiş,kolunu sıkmış. Zar zor ilişkiyi yürütüyorlar, bütün bunlara rağmen çocuğun ona değer verdiğini ve çok sevdiğini düşünüyor.
Gelelim meseleye; arkadaşımın eski sevgilisi yazın mesaj atmış bir kaç kez, geçmişleri de aşkla doluymuş ben yoktum o zamanlar. Yüz yüze hiç görüşme olmamış. Ayrıldıktan sonra Arada bi mesaj atmış arkadaşım bazen cevap vermiş bazen cevap vermemiş,adamın çok iyi biri olduğunu sevgiliyken neredeyse hiç kavga etmediklerini söylüyor. İnternetten tanışmışlar , arkadaşım aşırı güveniyor, onla mutlu olcağını söylüyor ama ilerde bi gelecek göremiyormuş ailesi izin vermzmiş zaten bu sebepten ayrılmış arkadaşım. Adam görüşelim sadece bir kere görmek istiyorum seni sonra kararın nolursa olsun demiş. Arkadaşım hayır demiş ama bazen aklı ona gidiyor. Konuşurken gözlerinin dolduğunu acı cektigini sonrada çok pişman olduğunu söylüyor.Hiç cevap verme artık dedim ama yapamazmış kırılcagını düşünüyor. Bu arada iki yıl sevgili kalmışlar iki yıldır adam ara ara yazıyormuş Adam dememin sebebi de 7 yaş var aralarında.
Aynı zamanda Sevgilisine karşı çok vicdan azabı çekiyo bi yol göster diyo arkadaşım olmasaydı sert olcaktım biliyorum ama yakın arkadaşım ne desem bilemiyorum. sevgilisine itiraf etmek istiyo ama çocuk öldürür bunu o derece. Gerçekten çok üzgün ama tamamen nasıl konuşmayı keserim diyo, hadi konuşmamayı geçtim sevgilimin yüzüne bakamıyorum sürekli kafam meşgul diyo
DÜZENLEME: Arkadaşım cevaplayacak yorumları
Vayy lafa bak senEx'ten Next olmaz!
Cok kotuym bu yaptiklarin beni uZuyor yandan aci cekmem ceza almam gerekli diye dusunuyormBen senin yerinde olsam ikisiylede baglarimi keserdim.
Su anki sevgilin haketmiyor durustlugu, seni kole gibi goruyor. Yani bisey aciklamak zorunda degilsin.
Ayril ve numarani degistir. Her yerden engelle ikisinide.
İkisinden de ayrılsın bence
Ayran gönüllülük yapmasın
al bırını vur otekıne
ıkısındende uzak dursun kendıne normal bırını bulsun
İlgim varmı ykmu bilemiyorm var gibi evt ama keske olmasydı iyi biriydi cok o yzden canım skılıyor ama internettn oldugu icide zaten imkansz simdkne de üzülüyorm ailesyle mutlu degil benle boyleEskisi senin kafanı karıştırdığına göre hala ona ilgin var..şu andaki sevgilinden korkuyorum demişsin ki bu hiç iyi bir şey değil..korkuyla ilişki yürümez..ondan er ya da geç ayrılacaksın o seni psikolojik olarak baskı altında tuttuduğu için vicdan yapıyorsun...ona gerçekleri asla söyleme ama ayrıl ondan ondan bi şe olmaz..
Kafanı karıştıranı dene derim ben..olur mu olmaz mı bilemem..
Uydrmus olsaydm keske o kadr ikilemdeymkiBana konu uydurma geldi niyeyse.gerçeksede yahu bu ne dingil hayat tarzı .normal düZgün adamlar bulun ve kafanız raat olsun geçmişe mazii
Ceza derken? sevgilin ceksin vursun seni o zman, belki icin rahatlar?Cok kotuym bu yaptiklarin beni uZuyor yandan aci cekmem ceza almam gerekli diye dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?