Pişmanlık, aldatmak

En mantklsi bu nasil ayrilirm naparm bilmiyorm bi sebp illaki isticek bu olaylr olmadan ayrilm dedim hic kabl etmedi delilik oldugu icn biraz
Illa vardir bi yolu, Oteki adamla konusup mesajlasicaana otur gecerli adamakilli bi sebep bulup ayril. Ortada atla deve bi sorun yok yani, yaptigin yanlisin disinda

Ayril diyemediniz mi?
Ben anlamiyorum ya herif beni ittircek kaktircak sokak ortasinda bagircak falan ben de durcam oyle hala
Ananiz babaniz yapsa kiyameti koparirsiniz elin cocugu agzinizi kirsa susuyonuz bacim bu nedir ya

Bişe anlamadım sevgilisi varken eski yazıo buda cvp mı verio hangisini sevio anlamadım

Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum ne desem bilmiyorm korkuyorm ve üzülüyorm söylemelimiyim ona

Ben de olsam söyleme isteği duyardım da bilemiyorum riskli duruyor sizde çok zaten, size kötü davranmış işte ayrılma sebebi mevcut

Ben senin yerinde olsam ikisiylede baglarimi keserdim.
Su anki sevgilin haketmiyor durustlugu, seni kole gibi goruyor. Yani bisey aciklamak zorunda degilsin.
Ayril ve numarani degistir. Her yerden engelle ikisinide.

Sevgili arkadaş,
Diger 2 adami da sevdigin falan yok
Belli ki sen yalnızlığı sevmiyorsun.
Bu sebeple de ne birinden vazgeciyosun nede diğerinden...
Şimdi şöyle ki suan ki sevgilini seviyosun ( sana göre seviyosun bana göre sevgi falan yok )
Ama bazen senin çok üstüne geliyo kavga kıyamet...
Bu sırada da eski sevgilin sana hoş bi şekilde yaklaşınca değişiklik iyi geliyo arada bi konuşuyosunuz.
Sonra da sen vicdan azabı cekiyosun ama burasi bana çok film sahnesi gibi geldi madem vicdan azabı cekiyosun da sürekli niye adamla konuşuyosun.
Ya birinden vazgeç yada diğerinden.
Bu gidişle ikiside senden geçecek yoksa demedi deme
Ayrica yaptığın da çok yanlış sana yapılsa aynı şey ne hissederdin ?
Başka adamla konuscak kadar bunaldiysan seni bunaltana yol ver kurtul günaha girmezsin ah almazsin en azından

İkisiyle de çık. Aman nolcak ki? Birini hiç görmemişsin zaten. Ama büyüüük bir aşk var. Mutluluklar bebişkom

Bana konu uydurma geldi niyeyse.gerçeksede yahu bu ne dingil hayat tarzı .normal düZgün adamlar bulun ve kafanız raat olsun geçmişe mazii

Eskisi senin kafanı karıştırdığına göre hala ona ilgin var..şu andaki sevgilinden korkuyorum demişsin ki bu hiç iyi bir şey değil..korkuyla ilişki yürümez..ondan er ya da geç ayrılacaksın o seni psikolojik olarak baskı altında tuttuduğu için vicdan yapıyorsun...ona gerçekleri asla söyleme ama ayrıl ondan ondan bi şe olmaz..
Kafanı karıştıranı dene derim ben..olur mu olmaz mı bilemem..

al bırını vur otekıne
ıkısındende uzak dursun kendıne normal bırını bulsun

Ben senin yerinde olsam ikisiylede baglarimi keserdim.
Su anki sevgilin haketmiyor durustlugu, seni kole gibi goruyor. Yani bisey aciklamak zorunda degilsin.
Ayril ve numarani degistir. Her yerden engelle ikisinide.
Cok kotuym bu yaptiklarin beni uZuyor yandan aci cekmem ceza almam gerekli diye dusunuyorm

İkisinden de ayrılsın bence
Ayran gönüllülük yapmasın
al bırını vur otekıne
ıkısındende uzak dursun kendıne normal bırını bulsun

Ayrılmak cok mu kolayki öncden denedm kac kez olmdı bu defa nası yaparm bilmyorm sevglme gore aldatmk haric hicbsey ayrılk sebebi degl zaten aldatms sayiliyorm ama bunu onu diyemdkten sonra nasl ayrlga ikna ederm bilemiyorm

İlgim varmı ykmu bilemiyorm var gibi evt ama keske olmasydı iyi biriydi cok o yzden canım skılıyor ama internettn oldugu icide zaten imkansz simdkne de üzülüyorm ailesyle mutlu degil benle boyle

Cok kotuym bu yaptiklarin beni uZuyor yandan aci cekmem ceza almam gerekli diye dusunuyorm
Ceza derken? sevgilin ceksin vursun seni o zman, belki icin rahatlar?
Sacmalama arkadasim, ikisinide birak.
Kendin icin yasa artik.
Eger aldatma olarak sayiyosan ´ senin daha fazla kandirmayi icim el vermiyor, senin icin senden vazgeciyorum sessizce´ dusuncesiyle terket, nostalji olsun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…