bu saatten sonra o adamdan sana fayda olmaz... sadece ona yaptıklarının intikamını alır.... canını gerçekten çok yaktıysan bakmaz gözünün yaşına.... boşver uzak dur...
Geçmişte kullanıp bir hata olduğunu anlayıp kötü huylarını bırakan birini (ki birakmak cok zordur iradeliymis) hala o alışkanlıklarını devam ettiriyormuşçasına kıymet bilmeyip bırakan sizsiniz. Yine de sizin peşinizden koşan o. Çok bile çabalamış.
Artık onu geri kazanacağınızı sanmam. Umarim hakettigi degeri goruyor ve gecmisiyle yargilanmiyordur yeni iliskisinde.
Hayat bu. Hatalar yapa yapa yapmamayı öğreneceğiz. Onu kalbinize gömmelisiniz.
Belki de hep onun sizi sevecegini düsünerek hareket ettiniz hiç pes etmez zannettiniz o an ki durumda öyle bi cahillik yaptınız diyelim hata sizde veya degil şu saatten sonra aramanız ,cabalamanız yakışık almaz . O hayatına baskasını almış bile he seviyor veya sevmiyor farketmez orasını kendi bilir ama baskası varsa daha olmaz .kaderinzde varsa zaten muhakak döner dolasır sizi bulur .anlıyorum halinizi cok zor ama yapacak bir şey de yok artık .Hem tekrar size dönse o kızı bırakıp o kızın hali ne olacak ? O kızın yerine de koyup düsünün lütfen kendinizi ,bu dünyaya tek geldik tek gidicez dünyanın sonu degil
Aklıma Mevlananın şu sözünü getirdiniz
'Kırdıgın gönlü ya Allah seviyorsa ? Bilemezsin ,bilseydin ödün kopardı dokunamazdın '
şimdi artık sen değil başkası onun prensesi geçti borun pazarı
ayrıca bence sen o çocuğu hiç sevmemişsin üzülme bu yüzden. onu anlatırken bile her istediğimi alırdı, bana hiç kızmazdı vs vs diyorsun insan bu sebeplerden başkasını sevmez ki , sadece sana iyi davrandığı için hoşuna gitmiş ve büyük ihtimal bir daha sana bu kadar iyi davranılan birini bulamayacağın için elindekini kaçırmanın üğzüntüsünü yaşıyorsun. sevgi bu değil insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez. o sevdiği başkasını seviyorsa da onun için mutlu olur. seninki sadece bencillik
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir.
Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür..
Diye bir söz bilirim doğruluğuna da inanırım. Şuan için yapabileceğin hiç bir şey yok .. Ama zaman ne gösterir bunu hiç kimse bilemez.
Çocuğun verilmiş sadakası varmış iyi kurtulmuş. Canım ya kıyamam ona. Böyle iyi adamları da senin gibiler bozuyo işte. Ağzına s.çsaydı kıymetli olurdu dimi. İnş çok mutlu olur.
şimdi artık sen değil başkası onun prensesi geçti borun pazarı
ayrıca bence sen o çocuğu hiç sevmemişsin üzülme bu yüzden. onu anlatırken bile her istediğimi alırdı, bana hiç kızmazdı vs vs diyorsun insan bu sebeplerden başkasını sevmez ki , sadece sana iyi davrandığı için hoşuna gitmiş ve büyük ihtimal bir daha sana bu kadar iyi davranılan birini bulamayacağın için elindekini kaçırmanın üğzüntüsünü yaşıyorsun. sevgi bu değil insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez. o sevdiği başkasını seviyorsa da onun için mutlu olur. seninki sadece bencillik
aynen seven insan
şöyle bakardı şöyle gülümserdi elimi sıcacık tutardı vs vs diye duygularını anlatır demi ....cıkk bana şunu aldı şunu yaptı annesi ohooo
ya tam anlatamadım sanırım, biş olduğunda hemen o arkadaşını öldürcem der küfrederdi, bende korkardım, e görüşlerimiz de farklıydı, bi de o zamanlar sanki her konuda beni sıkacakmış ilerde gibi konuşuyordu, evlendiğimizde kendi soyadımı da alabilmek istedim, gitti annesine sordu o onay verince izin verdi, korktum bende ama seviyordum,sevmeseydim bana attığı ilk mesaj bile hala durur mu?sevmeseydim beklemek yerine unutmaya çalışmayı seçmez miydim?