- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Bende olmuyor. Pisman olacagim konulari paylasmiyorumİyi geceler kızlar
Yani tam olarak nasıl anlatacağım bilmiyorum ama ben bazen biriyle konuşup dertleştiğim zaman kendimi aşırı pişman hissediyorum. Kendim hakkında verdiğim bilgiden pişman oluyorum sonrasında. Ağlamaklı bir duygu hali içinde oluyorum.
Az önce bir arkadaşımla sohbet ediyorduk, o bana bir sıkıntısını anlattı ama çok tatlı bir sıkıntı aman dedim dert böyle olsun, bir kaç aydır bir cilt rahatsızlığı yaşıyorum ben de ondan bahsettim benim başımda aylardır bu var falan diye. Sonra da pişman oldum, halime acıyıp üzülcek keşke anlatmasaydım diye. Aylardır hayatımda doğru düzgün ilerleme olmadığını biliyor keşke anlatmasaydım rahatsızlığımı, bir de başıma gelen bir kaç talihsiz şeyi... pişman oldum.
Şimdi sohbetimiz bitti, kötü bir ruh haline geçiş yaptım. Hani bir şey anlatır rahatlarsınız ya öyle değil de daha da negatif doldum. Sanki hep hayatım olumsuz gibi, tamam öyle de bilmesine de gerek yoktu pek ne biliyim işte.
Sizin de böyle hissettiğiniz oluyor mu? Keşke anlatmasaydım paylaşmasaydım dediğiniz ruh hali?
Acaba gerçekten bilgi vermekten mi yoksa karşımızdaki insandan kaynaklı bir sıkıntı mı?Şu an yoğun biçimde yaşıyorum bu dediğinizi.
2.sine bağlı daha çok. Karşındaki güven verse ilkinden pişman olmazsın zaten.Acaba gerçekten bilgi vermekten mi yoksa karşımızdaki insandan kaynaklı bir sıkıntı mı?
Genelde oluyor. Ben insanlara güvenmiyorum. Mesela bı arkadaşım bana eşiyle yaşadığı kötü bı anı anlatıyor o benim aklımdan çıkmıyor biraz zaman sonra gullum ballim biseyini anlatırken hemen o kötü zamanı geliyor aklıma. Kimsenin yanlışını hatasını dersini asla yüzüne vurmadım. Ama bana çok yapıldı anlattigimda dermanıni bulamayacaksam sırf paylaştım içim rahatladı demek içinde anlatmamayi tercih ediyorum olduda ağzımdan çıktı sonra sizin gibi pişman olup keşke anlatmasaydim diyorum ama genelde anlatmam kendime çok yakın gördüğüm kimse yok herkes anlatır kimsenin ağzından verdikleri sırları duymamislardir ama ben nedense güvenemiyorumİyi geceler kızlar
Yani tam olarak nasıl anlatacağım bilmiyorum ama ben bazen biriyle konuşup dertleştiğim zaman kendimi aşırı pişman hissediyorum. Kendim hakkında verdiğim bilgiden pişman oluyorum sonrasında. Ağlamaklı bir duygu hali içinde oluyorum.
Az önce bir arkadaşımla sohbet ediyorduk, o bana bir sıkıntısını anlattı ama çok tatlı bir sıkıntı aman dedim dert böyle olsun, bir kaç aydır bir cilt rahatsızlığı yaşıyorum ben de ondan bahsettim benim başımda aylardır bu var falan diye. Sonra da pişman oldum, halime acıyıp üzülcek keşke anlatmasaydım diye. Aylardır hayatımda doğru düzgün ilerleme olmadığını biliyor keşke anlatmasaydım rahatsızlığımı, bir de başıma gelen bir kaç talihsiz şeyi... pişman oldum.
Şimdi sohbetimiz bitti, kötü bir ruh haline geçiş yaptım. Hani bir şey anlatır rahatlarsınız ya öyle değil de daha da negatif doldum. Sanki hep hayatım olumsuz gibi, tamam öyle de bilmesine de gerek yoktu pek ne biliyim işte.
Sizin de böyle hissettiğiniz oluyor mu? Keşke anlatmasaydım paylaşmasaydım dediğiniz ruh hali?
Daha dun geldı boyle bısey başıma .Ne gerek vardı bende bılmıorum .Ama anlattım.Hayırlısı olsun.Demekkı anlatmak ıstemısız .Arada oluyor ama ne yapalımİyi geceler kızlar
Ben de aynı sizin gibi anlattığımdan pişman oluyorum, çünkü biliyorum ne kadar zaman geçerse geçsin o benim önüme gelecek. O kadar dertlerimi anlatmam ama şakayla karışık sıkıntılarım var demek bile üzüyor artık beni. Şimdi mesela ne gerek vardı bilmeseydi gırgır yapıp geçseydin diyorum kendi kendime kıZıyorumGenelde oluyor. Ben insanlara güvenmiyorum. Mesela bı arkadaşım bana eşiyle yaşadığı kötü bı anı anlatıyor o benim aklımdan çıkmıyor biraz zaman sonra gullum ballim biseyini anlatırken hemen o kötü zamanı geliyor aklıma. Kimsenin yanlışını hatasını dersini asla yüzüne vurmadım. Ama bana çok yapıldı anlattigimda dermanıni bulamayacaksam sırf paylaştım içim rahatladı demek içinde anlatmamayi tercih ediyorum olduda ağzımdan çıktı sonra sizin gibi pişman olup keşke anlatmasaydim diyorum ama genelde anlatmam kendime çok yakın gördüğüm kimse yok herkes anlatır kimsenin ağzından verdikleri sırları duymamislardir ama ben nedense güvenemiyorum
Gerçekten kendini tutmak çok önemli. Sonra böyle dertlenmek daha kötüDaha dun geldı boyle bısey başıma .Ne gerek vardı bende bılmıorum .Ama anlattım.Hayırlısı olsun.Demekkı anlatmak ıstemısız .Arada oluyor ama ne yapalım
Son bir kaç saattir bu duyguları o kadar yoğun yaşadım ki pişmanlığın dibi oldu yani. Aynı dediğiniz gibi karşımdakine üzülme ya bu da dert mi diye kendimden bir şeyler paylaşıyorum sonra da hayat zaten iyiye gitmiyor bi de millete anlattın iyi yaptın diyorumYaa ne iyi olmuş şu konuyu açmanız ben de sadece bunu ben yapıyorum sanıyordum. Çok sık olmaz ama karşımdakine üzülüp derdini paylaşmak için bazen ben daha kötü bir örnek veriyorum kendi üzerimden rahatlaması için sonra diyorum ki ne gerek vardı bu detaya ağzıma şap şap vurasım geliyor. Ama uzun zamandır böyle bir şey yaşamadım kendi kendime bıraktım galiba.
Valla sevgili dertdaşım tutucaz şu çenemizi ketum kadınlara özenmekten canım çıktı valla bu konuda “cool takıl bi sus tamam sakin” falan diyorum içimden kendime ya da konuya başladıysam kısa kesiyorum fark edip. Ama bence yine de tatlıyız be derdimiz bu olsun.Son bir kaç saattir bu duyguları o kadar yoğun yaşadım ki pişmanlığın dibi oldu yani. Aynı dediğiniz gibi karşımdakine üzülme ya bu da dert mi diye kendimden bir şeyler paylaşıyorum sonra da hayat zaten iyiye gitmiyor bi de millete anlattın iyi yaptın diyorum
Yani dert anlatmak paylaşmak, hafiflemek gibi değil de, dert yarıştırmak gibi bu yaptığımız. Hafifleyemeyeceğimiz, bizi anlamayan ve negatif hissettiren insanlara susacağız gerçekten. Benimle bu hissi paylaşan birileri olduğunu bilmek iyi geldiValla sevgili dertdaşım tutucaz şu çenemizi ketum kadınlara özenmekten canım çıktı valla bu konuda “cool takıl bi sus tamam sakin” falan diyorum içimden kendime ya da konuya başladıysam kısa kesiyorum fark edip. Ama bence yine de tatlıyız be derdimiz bu olsun.
Bende ayniyimmmmmmmmİyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?