Beni zaman geçirecek insan yerine koymasına çok bozuldum
Hayır ,oturup konuşmaya pek fırsatımız olmamıştıGörüşünce nasıl değişti?
Nette mi tanıştınız?
Anlamadim
İlk günlerden bunu yapması da normal mi? Evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum deyip böyle yapması bana onu düşündürdü.bu kanıya nereden vardın? hoşlandığı insana yakınlaşmak istemesi gayet normal.
Değiştirmek istemiyorum, beklemiyorum da sadece gururum kırıldı.Duygularım gerçekti ve her zaman ona özen gösterdim,ilgilendim o yüzden üzülüyorum yaptığınaadamı pişman olmasını beklemek yerine sizin düşüncelerinize fikirlerinize saygı duyacak insanla görüşseniz...
nihayetinde kişileri degiştirmek kolay degildir...
Ya şöyle düşünün o da sizi gerçek duygularla sevdigi icin yakınlaşmak istemis olabilir. Sevginin böyle bi istek doğurması da cok anormal degil. Dogrusu budur demiyorum ama onun doğrusu bu demekki size uymamış. Yani böyle arabeske bağlamaya hic gerek yok.Değiştirmek istemiyorum, beklemiyorum da sadece gururum kırıldı.Duygularım gerçekti ve her zaman ona özen gösterdim,ilgilendim o yüzden üzülüyorum yaptığına
Değiştirmek istemiyorum, beklemiyorum da sadece gururum kırıldı.Duygularım gerçekti ve her zaman ona özen gösterdim,ilgilendim o yüzden üzülüyorum yaptığına
E bunu sorun edecekler birlikte olmasın. Her iki tarafın istemesiyle birlikte olup ayrılınca kabak gibi ortada kalmaktan bahsetmek de komik epeyAçılmış elinden gelen özeni de göstermişsin bunun karşılığı hemen yakınlaşmak mı? Güven nerede? Sen doğru olanı yapmışsın üzülüp geri dönmesini bekleme yoluna bak. Burda bazı yorum yapanlari anlamak mümkün değil zaten. Tanışıp birlikte olup kabak gibi meydanda bırakan erkekleri çok okuduk. Böyle bir olasılık varken neden kendini bile bile lades edesin.. Sakın dönmesini bekleme böyle biri için değmez.
Öyle mi dersinizYa şöyle düşünün o da sizi gerçek duygularla sevdigi icin yakınlaşmak istemis olabilir. Sevginin böyle bi istek doğurması da cok anormal degil. Dogrusu budur demiyorum ama onun doğrusu bu demekki size uymamış. Yani böyle arabeske bağlamaya hic gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?